Oski Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 avukata veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Oski said: avukata veririm avukatım toplu vekalet alırım... adam aşağıda inceden girdi :d şaka yapmıştım bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 1136 Sayılı Avukatlık Kanunu'na göre avukatların, müvekkil getirmek üzere üçüncü kişilerle anlaşma yapmaları yasaktır. http://memeorama.com/wp-content/uploads/2012/01/Check-Em-Doubles-Guy-Meme.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
do9uz Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Oski said: gönderdiler galiba ses çıkmıyo adamdan Evet oyundaydım kusura bakmayın :P Henüz cevap vermediler, çok hızlı ticket çözüyorlar çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 asdjkh bi an yüreğime indi lan 2. cümleye gelene kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
do9uz Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 do9uz said: Blizz den geri iade istedim. Benim ülkemde pre order hem daha ucuz hem de kutulu diye. Cevap ancak satın aldıktan sonraki 3 gün içerisinde iade edebiliyoruz oldu. Ben de cevap olarak bari 14 euro kaybım için beta invite gönderin dedim :) Bakalım ne cevap verecekler. Sonuç: Blizz paramı iade etti. Türkiye'den ön sipariş verildi. İlgilenenlere duyurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 bunun mantığını sordun mu peki lizzarda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
do9uz Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 ticket ları çözen çalışanlardan pek sağlıklı cevap alamayacağım için irdelemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 kthxbye said: bunun mantığını sordun mu peki lizzarda ? valla o zaman yakında aral ın ön sipariş fiyatı artarsa şaşırmayın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 do9uz said: do9uz said: Blizz den geri iade istedim. Benim ülkemde pre order hem daha ucuz hem de kutulu diye. Cevap ancak satın aldıktan sonraki 3 gün içerisinde iade edebiliyoruz oldu. Ben de cevap olarak bari 14 euro kaybım için beta invite gönderin dedim :) Bakalım ne cevap verecekler. Sonuç: Blizz paramı iade etti. Türkiye'den ön sipariş verildi. İlgilenenlere duyurulur. oha verdiler mi geri? ben de mi yapsam yoksa çok mu gereksiz uğraş şimdi? 3 hafta falan oluyo ben alalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
do9uz Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Oski, Ben de alalı 20 gün olmuş. 1-2 ticket ile işi çözebilirsin. Sen bilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 boşver ya neyse. şimdi bi de gidip dr'da 15'inde sıra beklemek falan var. bu da kutusuz olsun napalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 aral kaçına kadar ön-sipariş alıyor. birde 110 liraya almak mı yoksa ankarada dnr a saldırıp ce için sıra mı beklemek onu bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 d&r mediamarkt gibi bi yerden alıcam ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Burda 28 pound am tr ye gönderiyorlar mı bilmiyorum: http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss_1?url=search-alias%3Daps&field-keywords=diablo+3&x=0&y=0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 ARAL barkodlu ürünleri teknoloji marketlerinden almak yerine direk ARAL dan alan arkadaşlar, ARAL a verdiğiniz destek ve bilinçli bir yaşam formu olduğunuzu gösterdiğiniz için teşekkür ederim. Türkiye'de orjinal oyun ticareti sizler sayesinde gelişiyor. İnşallah, yakında dvd içersindeki kitapçık 2 sayfaya çıkacak. Ayrıca shopto.net , sendit.com gibi yanıltıcı ve üçüncü sınıf sitelerden alışveriş etmediğiniz için tekrardan teşekkür ederim. Lütfen battletagımı ekleyin sizlerle aynı ortamda oynamayı çok isterim; Ajdarboy#2999 Güncelleme ; ayrıca moder warfare 2 yi aralda 120 tl iken bir hafta içersinde 65 tl ye alan , black ops 120 tl iken aynı hafta içersinde 96 Tl ye alan Starcraft 2 140 TL den hatırlayamadığım bir zaman geçtikten sonra 50 TL den alan arkadaşlar olabilir , bu arkadaşlar trolldur dinlemeyin Lütfen seni seviyoruz ARAL hep bizimle kal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Bak bu olmadı işte. Aral'ın daha önce oyunculara çıkarttığı sıkıntılar da hala aklımızda hani. (Bkz; SCII'nin çıkış tarihinde sendit'te 80 küsür, Blizz'de 120, Aral'da 140 tl olması.) De konuyla alakası yok. Aral başlığına dönüşmesin bu gereksiz yere. ben hala anlamadım. Şimdi arala iğnelememi yapıyosuuun yoksa ciddi misin? İyice kafamı karıştırdın ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 nerde bizim aral tag lerimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 off bi aral eksikti burada, turk oyuncusuna bugune kadar yaptıkları yetmemıs gibi birde surada reklam yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 said: bilinçli yaşam formu ney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 said: bilinçli yaşam formu bu ne ahahaha. bu sayfada ki yazilarin hepsini okudum ve aral... sen haksizsin ... seni kiniyorum ve sana laflar hazirladim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 ajdarboy2999'u ciddiye alan arkadaşlar kötü bir haberim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 akılfikir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 adam dalga geçmiş bariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Ya ciddi ciddi aralı savunan insanlar var onlardan sandım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar