Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aral'da Diablo 3 önsipariş indirimi...

Liebe

Öne çıkan mesajlar

do9uz said:

Blizz den geri iade istedim. Benim ülkemde pre order hem daha ucuz hem de kutulu diye.

Cevap ancak satın aldıktan sonraki 3 gün içerisinde iade edebiliyoruz oldu.

Ben de cevap olarak bari 14 euro kaybım için beta invite gönderin dedim :)

Bakalım ne cevap verecekler.

Sonuç:

Blizz paramı iade etti. Türkiye'den ön sipariş verildi. İlgilenenlere duyurulur.
Sosyal ağlarda paylaş

do9uz said:

do9uz said:

Blizz den geri iade istedim. Benim ülkemde pre order hem daha ucuz hem de kutulu diye.

Cevap ancak satın aldıktan sonraki 3 gün içerisinde iade edebiliyoruz oldu.

Ben de cevap olarak bari 14 euro kaybım için beta invite gönderin dedim :)

Bakalım ne cevap verecekler.

Sonuç:

Blizz paramı iade etti. Türkiye'den ön sipariş verildi. İlgilenenlere duyurulur.

oha verdiler mi geri? ben de mi yapsam yoksa çok mu gereksiz uğraş şimdi? 3 hafta falan oluyo ben alalı.
Sosyal ağlarda paylaş

ARAL barkodlu ürünleri teknoloji marketlerinden almak yerine direk ARAL dan alan arkadaşlar, ARAL a verdiğiniz destek ve bilinçli bir yaşam formu olduğunuzu gösterdiğiniz için teşekkür ederim. Türkiye'de orjinal oyun ticareti sizler sayesinde gelişiyor. İnşallah, yakında dvd içersindeki kitapçık 2 sayfaya çıkacak. Ayrıca shopto.net , sendit.com gibi yanıltıcı ve üçüncü sınıf sitelerden alışveriş etmediğiniz için tekrardan teşekkür ederim.

Lütfen battletagımı ekleyin sizlerle aynı ortamda oynamayı çok isterim;

Ajdarboy#2999

Güncelleme ; ayrıca moder warfare 2 yi aralda 120 tl iken bir hafta içersinde 65 tl ye alan , black ops 120 tl iken aynı hafta içersinde 96 Tl ye alan Starcraft 2 140 TL den hatırlayamadığım bir zaman geçtikten sonra 50 TL den alan arkadaşlar olabilir , bu arkadaşlar trolldur dinlemeyin

Lütfen seni seviyoruz ARAL hep bizimle kal
Sosyal ağlarda paylaş

Bak bu olmadı işte.

Aral'ın daha önce oyunculara çıkarttığı sıkıntılar da hala aklımızda hani. (Bkz; SCII'nin çıkış tarihinde sendit'te 80 küsür, Blizz'de 120, Aral'da 140 tl olması.)

De konuyla alakası yok. Aral başlığına dönüşmesin bu gereksiz yere.

ben hala anlamadım. Şimdi arala iğnelememi yapıyosuuun yoksa ciddi misin? İyice kafamı karıştırdın ha.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...