Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Kojiroh said: 60€, 147 TL oha Araldan alayım o zaman, ilk güne yetiştiremeseler de sorun değil fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 off be d3 ne hallere sokuyon bizleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Aralı aradım satışta Gürkan bey ile konuştum. CE ön sipariş alamıyorlarmış şu an mayıs başı gibi kesin bilgiler gelir dedi. ben gelecek adet belli mi nerelerde satılır diye sordum. Bekleyelim biraz daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 ben m.ö de burning crusade ön sipariş etmiştim, gelip alabiliyormuyuz diye sormuştum evet demişlerdi. Kargoyu beklemeden oradan aldıydım die bişi hatırlıyorum sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Normal oyun ile ilgili olarak konuştum birisiyle, "bize teslimatında ya da bandrolünde bir sıkıntı olmazsa 14'ünde kargolar, 15'inde elinizde olmasını sağlarız" diyorlar. Aral'a güven olmaz tabi de, ben sipariş vereceğim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 birkaç aya %50 yapar aral, di mi :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Silp beleş mezar bulsan lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 oyun diablo olsa bile 110tl oyuna vermek hiç içime sinmiyo abi ya, hl2 çıktığı hafta tam 90 basmıştım kaç yıl önce, hala içimde bi yaradır sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 oyunu araldan alanlar en az 1 ay geç başlar oyuna diyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 12 gün gecikmeye 100TL basıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 istanbul içindeyseniz büyük ihtimalle aynı gün elinizde olur bence :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Zamanında Aral'dan wow expansion veya starcraft 2 alanlar bir adım öne, geç kalıyorlar mı teslimatta; ne oluyor ne bitiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 onların çoğu gece aldıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 headstart diablo 3 de önemli sonra "arkadaşlarım nightmaredeyken ben hala normaldeyim" diye ağlamak zorunda kalıyoyr insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 diablo 2 yi sindirip yemiş biri olarak headstart olayına takılmıyorum ben pek.ne betasını oynadım ne oyun hakkında doğru düzgün bilgim var , ağır ağır geze toza oynuycam ben hemen hell bitirip 90 lvl olmaya kasamam hiç.ofistede milli bayram ilan edicez 15 mayısı zaten iş falan iptal hepimiz d3 oynucaz aralıksız bir kaç gün :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Ben Amazon'dan CE preorder'lamıştım, şimdi kargolanacak adresi Amerikadaki akraba adresine yönlendirip cd-key'le akacağım sanırım, onlar da bana kendileri kargoladığında en azından kafamda ufak da olsa bir gümrüğe dair bir soru işareti kalmaz, hem de oyunumu oynarım. Aral'ın CE'siyle uğraşmak istemiyorum. Ne yapacakları belli değil, ne fiyat çekecekleri belli değil. Amazondaki order'ı cancel edip bir de zaten stokta kalmamış ürünle dımdızlak kalmak var. No fenks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Liebe said: diablo 2 yi sindirip yemiş biri olarak headstart olayına takılmıyorum ben pek.ne betasını oynadım ne oyun hakkında doğru düzgün bilgim var , ağır ağır geze toza oynuycam ben hemen hell bitirip 90 lvl olmaya kasamam hiç.ofistede milli bayram ilan edicez 15 mayısı zaten iş falan iptal hepimiz d3 oynucaz aralıksız bir kaç gün :D İŞTE BÖYLE BİR YERDE ÇALIŞMAK İSTİYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 sc2 yi senditten sipariş ettiydim. SC çıktıydı tatile gittiydim döndükten sonra anca geldiydi :D diydidiydi ne yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Sorieno said: Ben Amazon'dan CE preorder'lamıştım, şimdi kargolanacak adresi Amerikadaki akraba adresine yönlendirip cd-key'le akacağım sanırım, onlar da bana kendileri kargoladığında en azından kafamda ufak da olsa bir gümrüğe dair bir soru işareti kalmaz, hem de oyunumu oynarım. Aral'ın CE'siyle uğraşmak istemiyorum. Ne yapacakları belli değil, ne fiyat çekecekleri belli değil. Amazondaki order'ı cancel edip bir de zaten stokta kalmamış ürünle dımdızlak kalmak var. No fenks. 14'ü gecesi buraya elimde ce kutusu ile foto koyarım sırf senin için :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 amazonda standart 60 dolarmış yaw. En ucuzu aralmı oldu şimdi lol :D Pyro 75TL ye satıyordu alsadım keşkem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Aluriel said: Sorieno said: Ben Amazon'dan CE preorder'lamıştım, şimdi kargolanacak adresi Amerikadaki akraba adresine yönlendirip cd-key'le akacağım sanırım, onlar da bana kendileri kargoladığında en azından kafamda ufak da olsa bir gümrüğe dair bir soru işareti kalmaz, hem de oyunumu oynarım. Aral'ın CE'siyle uğraşmak istemiyorum. Ne yapacakları belli değil, ne fiyat çekecekleri belli değil. Amazondaki order'ı cancel edip bir de zaten stokta kalmamış ürünle dımdızlak kalmak var. No fenks. 14'ü gecesi buraya elimde ce kutusu ile foto koyarım sırf senin için :> Anlamadım, Amazon'dan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ondskan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Digital ve retail versiyonları arasındaki fiyat farkının neden oluştuğunu bilen var mı ? Ambalaj, kutu, cd derken retail daha pahalı olması gerekir gibi geliyor ilkten ama bunun için ayrı bir vergilendirme gibi bir şey varsa bilemiyorum tabi. 59.99 $ retail 59.99 € digital sanki "digital'in sonuna da € koyun basın gitsin" demişler izlenimi veriyor, Türk olunca böyle anlıyorum tabi doğal olarak. 00:00'dan sonra login ayrıcalığı için olabileceği de gelmedi değil aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Aral'dan diyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 >_> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Ondskan said: Digital ve retail versiyonları arasındaki fiyat farkının neden oluştuğunu bilen var mı ? Ambalaj, kutu, cd derken retail daha pahalı olması gerekir gibi geliyor ilkten ama bunun için ayrı bir vergilendirme gibi bir şey varsa bilemiyorum tabi. 59.99 $ retail 59.99 € digital sanki "digital'in sonuna da € koyun basın gitsin" demişler izlenimi veriyor, Türk olunca böyle anlıyorum tabi doğal olarak. 00:00'dan sonra login ayrıcalığı için olabileceği de gelmedi değil aklıma. Ülkelere göre fiyatlandırmalar farklı farklı olabiliyor, kutu maliyeti falan sorun edilecek düzeyde değil, ki zaten piyasadaki Rus cdkeylerden de bunları biliyoruz Misal Rusya ve Latin Amerika'da Diablo3 7 Haziran'da çıkacakmış baya ucuz olur sanırım oralarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar