aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 AHAHHAHAHAHAHH cok iyi lan sonda muzik biraz alaturka girseymis daha da iyi olurmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 azra akın güzelleşmiş mi ya o aptal tavşan surat gitmiş sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 ben pepsiyi severdim :/ seda sayan da bile yılmadım pepsiden ama bu zorladı biraz. her içerken bu kadını hatırlarsam işim zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Saeros said: azra akın güzelleşmiş mi ya o aptal tavşan surat gitmiş sanki katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 dişlerini yaptırmış. gereksiz olmuş zati güzel o dişlerle de şirindi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 burda biz bizeyiz. pepsi içen varsa açık açık söylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 pepsinin tadı daha güzel. çok ciddiyim ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 adam yandığının bile farkında değil. tam bir yarı-tanrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Sam said: adam yandığının bile farkında değil. tam bir yarı-tanrı. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Ya neden hem azra ve hem de bülo 2,5 ltlik pepsiyi tepeye dikiyorlar. Azra'nın bir tane küçük kutu ya da şişe kolayı kendine açarken bir tane de bülo'ya fırlatması daha şık olmazmıydı? yok, tamam, bülo zaten normal boyutlarda bir şey değil de yine de azra'nın da, onun da koskoca şişeyi tepeye dikmeleri acaip saçma olmuş diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Bone said: azra akın iyi de bülent ersoy kötü azra akın bence aşırı derecede çirkinleşmiş, b.k varmış gibi dünyanın kilosunu vermiş, avurtları çıkmış, suratı kemikli kemikli olmuş, kalça-bel diye bir şey kalmamış. lan bu güzel insanlara allah biraz da akıl verse yahu?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Ya ben çok sevdim... Yerinden /yerimden gir şakası falan çok zekice bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaybolmayansakiz Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Lyv said: oha saygı duydum herıfe. ayrıca reklam fena diil panpalar bence. tabi bi snickers diil o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Sam said: adam yandığının bile farkında değil. tam bir yarı-tanrı. bıraksalar dansı bitircek valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Bülent içmemiş bile pepsiyi, yerine animasyon koymuşlar :D. Yeri gelmişken coca-cola >> pepsi. Reklam da berbat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 kaybolmayansakiz said: ayrıca reklam fena diil panpalar bence. tabi bi snickers diil o ayrı. al bunu al al al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 pepsi'nin zaten reklamları kim hazırlıyosa kafası baya iyi olmalı, bundan öncede seda sayan vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 2,5 litre olmasaymış ve bülent ersoya cidden moonwalk yaptırabilselermiş olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Silphatos said: ASDLFGJHALJKSDKJSADFLMÇÖ sıfata bak ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Laorx said: pepsi'nin zaten reklamları kim hazırlıyosa kafası baya iyi olmalı, bundan öncede seda sayan vardı. kolanın komplosu olduğu düşünüyorum. eskiden pepsi de yüzü gözü düzgün genç kesime hitap eden reklamlar yapıyordu kola da. Kola hala aynı çizgi de devam ediyor ama pepsinin reklamları artık resmen seda sayan programına giden ev kadınlarına hitap eder hale geldi. Acaba hedef kitlesini gençlerden gün yapan kadınlara mı çevirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 geçen önümdeki kız 2 pepsi ve 1 ananas aldı. birşey daha almıştı ama unuttum. nasıl lan? diye düşündüm böyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguinaire Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Babası cırcır mış o gece vesselam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 patlamış mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar