Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Bone said: of yine mi kanuni eski bir oyuna laf ediyor 8-) yok eski oyunu oynamak istedi ama beceremedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 iyi ya, 10 yillik lepime mahkum oldugum bu gunlerde ilac gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 lep ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 leptap :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 lepitep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 http://www.thegamingliberty.com/wp-content/uploads/fallout_freegog.jpg Bu başlığa da yazalım. Fallout, Fallout2 ve Fallout Tactics kısa bir süre için ücretsiz olarak dağıtılıyor. Tek ihtiyacınız bir gog accountu, onlarca defa bitirmiş olsanız bile oyun dünyasının en önemli klasiklerinden ikisini arşive ekleme fırsatı kaçmaz. http://www.gog.com/promo/fallout_series_giveaway_winter_promo_2013 Nerden çıktı bu giveaway derken codex mantıklı bi neden sunuyor said: Interplay's rights to sell and merchandise Fallout, Fallout 2 and Fallout Tactics: Brotherhood of Steel will expire on December 31, 2013. http://en.wikipedia.org/wiki/Fallout_(series)#IP_lawsuits Kedi olalı bi ciğer yakaladın Herve aferim. Gogcuların dediğine göre badhesdadaki kötüler gogda satış yapmayacak gibi görünüyor, dolayısıyla fallout oyunları dükkandan kalkacak. Ama öncesinde alıp kütüphanenize eklediğiniz oyunları istediğiniz zaman download edebileceksiniz. Yaşasın GOG, yaşasın By Gamers For Gamers kardeşliği pic related http://oi43.tinypic.com/fciixy.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 steam'den almıştım zaten ben, hali hazırda f2'nin de iki orjinal cd'si duruyor evde. gog'a da eklesem mi bilemedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 arkadaşa hediye yolladım ama çok saçma oldu. link de atabilirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Abi adam 'beleş' diyor, sen hala neyi sorguluyorsun shdjanxnd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Giftleyecek olan varmı acaba? Edit: Hallettim ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Beleş zaten şu an. Siteden alamıyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 ah ahh fallout 2 yi arkadaşın aldığı level dergisinden çıkınca bana getirip "al sen böle oyunları seversin" diyerek bana vermesini hatırladım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Fallout'u sevmeyen ölsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Peki falloutun haklarını satın alıp 3. sınıf oblivian klonu shooter aksyon oyununa çevirenlere ne olsun? Kuru kuru seviyorum aşığım demek kolay, fallout ruhunu iğfal edenlere ne yapıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 bugun interplay icin ne yaptin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Deathblade said: Fallout'u sevmeyen ölsün. 3 hariç de 3 hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Demem 3de çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 sen diyemezsin öldün zaten lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar