forgiver Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 2012 nin en overreyt topii olmuş bir köşeye çekildim dost sütümü içitim değil
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 iarwain said: terlikle duvara filan vuruyorum AHAHAHAHAHAHHHAHAHAHHDSFHSDHFSDHF
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Game of thronesu begenmeyen kızın agzına vurman lazımdı tekmeyle bence.. klasik kız bayıklıgı.. bundan sonraki projenizin birlikte Anti-christ filmini izlemek olmalı :)
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Sabah sabah şirkette kahkahalarla güldüm ya. Bugünden tezi yok "duvara terlikle vur" bir kalıptır. Montla sıç'a starter veya finisher olabilir.
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 forgiver said: 2012 nin en overreyt topii olmuş
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 AHAHAHHA günümü güzelleştirdi bu topic ahahahahaha
GokTuRK Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 yeni gelişmeler var mı acaba arkadaş yazsa ya :)
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 duvara terlikle vurma anını gözümde canlandırabiliyorum, ama daha komik olması için detaya ihtiyacım var. 1. hangi duvara vuruyordun -karşı duvar -yan duvar -arkandaki duvar 2.Terlik ne renkti? 3.Ritmik mi vurdun, yoksa yaplak cuplak mı vurdun? 4.terlikle vururken yüksek sesle cümle kurdun mu -o ye bebeyim -come to dady -ah kafam (???) -%+&%+&/%+ (küfür) 5.terlikle vurusuna tepki geldi mi?
Leopar Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 abi kizin kacmasi isabet olmus kimbilir kacmasa terligi degil kizi duvardan duvara carpardin sen bu gazla
liberal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 leopar ahauhah aynısını dicektim dsfsdb ne biçim hayatınız var sizin ya sdfd
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 odullusoru said: duvara terlikle vurmak ? efsane topik gördün dayanamadın dimi adasfd
odullusoru Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 kişisele hiç bulaşmıyım diyordum ginaly'nin açtığı kızı nasıl sepetlerim topakından sonra combolar ard arda geldi. en son bu topak da açılınca dayanamadım banımı açtırdım geldim postum bulunsun.
HakkiYendi Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 iarwain said: sanki ben mastrbasyon yapcam içerde öyle bir sıkı kapattı hayvan kız. bu seferde düşünmeden duramıyorum kız beni içerde birşey yapıyorum zannediyor veya sanki ben ona asılmışım gibi oldu. bir şey yapmadığımı ispatlar gibi açtım odanın kapısını filan gürültü yapıyorum terlikle duvara filan vuruyorum http://inciswf.com/mentes.swf
Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 ilk mesajı okuduktan sonra duvarla terliğe vurdum
mightee Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 günde en az 2 kere duvara terlikle vuruyorum saplantı haline geldi :(
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 duvara terlikle vurmak sdşlhşlkas
mightee Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 @nutella ayrıca imzanı artık yaratılışçılara karşı koz olarak kullanabilcem teşekkürler
Ivanov Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 bu arada tartışmanın heyecanıyla farkında mısınız bilmiyorum ama topici açanın ilk mesaj haricinde threadde mesajı yok.
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Adam terliği vurup kaçmış topikten.
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 abi ne güzel topicmiş ya. resmen socially awkward penguen dolu ilk mesaj.
Öne çıkan mesajlar