forgiver Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 2012 nin en overreyt topii olmuş bir köşeye çekildim dost sütümü içitim değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 iarwain said: terlikle duvara filan vuruyorum AHAHAHAHAHAHHHAHAHAHHDSFHSDHFSDHF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Game of thronesu begenmeyen kızın agzına vurman lazımdı tekmeyle bence.. klasik kız bayıklıgı.. bundan sonraki projenizin birlikte Anti-christ filmini izlemek olmalı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Sabah sabah şirkette kahkahalarla güldüm ya. Bugünden tezi yok "duvara terlikle vur" bir kalıptır. Montla sıç'a starter veya finisher olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 içimde kalacaktı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 forgiver said: 2012 nin en overreyt topii olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Meme çok iyi olmuş ya hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 AHAHAHHA günümü güzelleştirdi bu topic ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 yeni gelişmeler var mı acaba arkadaş yazsa ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 duvara terlikle vurma anını gözümde canlandırabiliyorum, ama daha komik olması için detaya ihtiyacım var. 1. hangi duvara vuruyordun -karşı duvar -yan duvar -arkandaki duvar 2.Terlik ne renkti? 3.Ritmik mi vurdun, yoksa yaplak cuplak mı vurdun? 4.terlikle vururken yüksek sesle cümle kurdun mu -o ye bebeyim -come to dady -ah kafam (???) -%+&%+&/%+ (küfür) 5.terlikle vurusuna tepki geldi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 abi kizin kacmasi isabet olmus kimbilir kacmasa terligi degil kizi duvardan duvara carpardin sen bu gazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 leopar ahauhah aynısını dicektim dsfsdb ne biçim hayatınız var sizin ya sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 duvara terlikle vurmak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 "terlik" ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 odullusoru said: duvara terlikle vurmak ? efsane topik gördün dayanamadın dimi adasfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 kişisele hiç bulaşmıyım diyordum ginaly'nin açtığı kızı nasıl sepetlerim topakından sonra combolar ard arda geldi. en son bu topak da açılınca dayanamadım banımı açtırdım geldim postum bulunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 ban açtırdın kardeş sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 iarwain said: sanki ben mastrbasyon yapcam içerde öyle bir sıkı kapattı hayvan kız. bu seferde düşünmeden duramıyorum kız beni içerde birşey yapıyorum zannediyor veya sanki ben ona asılmışım gibi oldu. bir şey yapmadığımı ispatlar gibi açtım odanın kapısını filan gürültü yapıyorum terlikle duvara filan vuruyorum http://inciswf.com/mentes.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 ilk mesajı okuduktan sonra duvarla terliğe vurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 günde en az 2 kere duvara terlikle vuruyorum saplantı haline geldi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 duvara terlikle vurmak sdşlhşlkas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 @nutella ayrıca imzanı artık yaratılışçılara karşı koz olarak kullanabilcem teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ivanov Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 bu arada tartışmanın heyecanıyla farkında mısınız bilmiyorum ama topici açanın ilk mesaj haricinde threadde mesajı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Adam terliği vurup kaçmış topikten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 abi ne güzel topicmiş ya. resmen socially awkward penguen dolu ilk mesaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar