iarwain Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 ya şu aptal ikinci bölümde ne çok seks sahnesi vardı kardşim ya.bitmek bilmedi.dün gece izliyoruz ben,arkdaş ve arkdşn sevgilisi.arkadaşa acil çağrı geldi,kızarkadaşına bir iki saate gelceğini söyledi,çıktı gitti.kızlada samimi değilim.o sahnelerde nasıl gerildim anlatamam.dedim önce kalkıp kapatym,sonra vazgeçtim 'kız neden kapattın' filan diye sorar.5 dk sonra kız kalktı 'ben sevmedim ya bu diziyi dedi' kapıyı kapatıp gitti arkadaşın odasına.sanki ben mastrbasyon yapcam içerde öyle bir sıkı kapattı hayvan kız. bu seferde düşünmeden duramıyorum kız beni içerde birşey yapıyorum zannediyor veya sanki ben ona asılmışım gibi oldu. bir şey yapmadığımı ispatlar gibi açtım odanın kapısını filan gürültü yapıyorum terlikle duvara filan vuruyorum işte o ara açtım televizyonun sesini artık daha da sevişme sahnesi olmaz diye tekrar başladılar 'oush grrr şap'.ses böyle tüm evde yankılandı.şimdi kız iyice ona sulandığımı filan düşünüyor sanırım ya.off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 ilk olarak sen neden geriliyorsun. sen gerilince kız kıllanmış bu bana sulanacak diye gitmiş. ne masturbasyonu direk bana atlayacak diye kaçmış kız. bir de duvara terlikle vurmak nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 bu hafta insanlara bisey oldu sanirim AHAHAHAHAH BETER OL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 terlikle duvara vurmak nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Nefes almadan okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caemaisa Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 abi ben hayalkırıklığı sezdim bu konuda dizide toplam 1 dakka sevişmesi vardı 55 dakka dizi ama ne bilim arkadaşın gidiyor 2 saatliğine.kızla yalnızsınız.tvde sevişme sahneleri var.kız odaya gidince üzülmüşsün burda bi fantezi sezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 bu aralar ne ilginç topicler açılıyor be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 kizin memeleri nasildi kiskanmis olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 bi kiriklik var kiza karsi evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Asıl yayın tarihi 8/9 değil mi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 -Deno- said: bu aralar ne ilginç topicler açılıyor be bahardan herkezin hormanel dengesizlik var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 odasina gir tahtimla oynar misin de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 you win or you death diye dalaydın hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 ona kücük thronlar at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Fly said: kizin memeleri nasildi kiskanmis olabilir Barbat ötesiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 evlat o elindeki terliği yavaşça yere bırak. kimse incinsin istemeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 kız ben sevmedim bu diziyi dediğinde ağzına vurucaktın, baştan hatalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 said: bir şey yapmadığımı ispatlar gibi açtım odanın kapısını filan gürültü yapıyorum terlikle duvara filan vuruyorum abi. bana terlikle duvara vurmandaki mantık kırıntısını açıklarmısın? hayır kız seni terlikte duvara vururken görse ne olackatı sdf şirkette kıkır kıkır gülüyorum şimdi senin yüzünden, herkes bana bakıyor sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 sonunda birşey olacak diye nasıl heyecanla okudum... duvara terlikle vurmak nedir ? kız sıkıcı dediğinde deseydin ya "otur otur ileriki sahneler daha güzel, olaya başkaları da katılacak" diye? başka yere çekmeyin olm bunu bide stannis den falan bahsediyorum... alla alla... sdlşfjksşdlfkds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 hayir sap sap sap ses cikaran seyi niye vuruyorsun of ahahaha ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 ulan ne kadar manyaklar var ya. sevişme sahnesi mi başladı. biranı yudumla koltukta yayıl izle. çadır da kurmuşundur sen şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 duvara terlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 senko said: hayır kız seni terlikte duvara vururken görse ne olackatı sdf ahahahahhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 copry said: Fly said: kizin memeleri nasildi kiskanmis olabilir Barbat ötesiydi izleyen bayanlar bizden fazla meme gogus muhabbeti yapiyordu, uzgunum ha bi dk dizideki bayaninki mi berbatti, evet ona katilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar