copry Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 BabacumMostors said: [ JOEY DOESN'T SHARE FOOD!!!! AHahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 and... pati wins a new meme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 "roket adam" said: örnek vereyim sana. ufak birşey belki ama bir gün kız arkadaşımın barda erkek tuvaleti ve kız tuvaleti ayrı değildi, tuvalete girdi. ondan önce bir arkadaşımın arkadaşı girmişti erkek, kakasını yapmış. ve daha yeniydik. ona rahatsız olduğum durumu bildirdim. ve o da arkadaşına erkek arkadaşının bir daha klozette popo sıcaklığı bırakmamasını istemiş. ha nedir, ben de kızlı erkekli ortamlarda ayakta işemeyi tercih ediyorum. ama 2 tarafın da bağlı olduğu kimse yoktu. burada o dönemki kız arkadaşım hiç bana rahatsız olduysan söyleyeyim oturmasın klozete diye bana sormadı. doğrudan aksiyon aldı. aahahahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 ehh arkadaş buraya çektiniz ya muhabbeti... :) ama bak konuyu açan adamın içi rahatlamış. barışıyorlar. işe yaradı yani :P sizin dilinize düşürmesin Allah kimseyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 BabacumMostors said: KingV said: örnek vereyim sana. ufak birşey belki ama bir gün kız arkadaşımın bardağından bir arkadaşının arkadaşı meyve suyu içti. sonra kız bişi olmamış gibi kendi bardağından meyve suyu içti. ve daha yeniydik. ona rahatsız olduğum durumu bildirdim. ve o da arkadaşına erkek arkadaşının bir daha kendi bardağından içmemesini istemiş. ha nedir. ben de kızlı erkekli ortamlarda aynı bardağı kullandım. ama 2 tarafın da bağlı olduğu kimse yoktu. JOEY DOESN'T SHARE FOOD!!!! Ahahahaafsdadafh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 KingV said: 2 defa güncelleme yaptığına göre bayağı uğraşmışsın bunu yazabilmek için... :) :) beş kere sildim tekrar yazdım mükemmel espiriyi bulmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 SHARE BUFFERRRRRRRR haahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 KingV said: örnek vereyim sana. ufak birşey belki ama bir gün kız arkadaşımın bardağından bir arkadaşının arkadaşı meyve suyu içti. sonra kız bişi olmamış gibi kendi bardağından meyve suyu içti. ve daha yeniydik. ona rahatsız olduğum durumu bildirdim. ve o da arkadaşına erkek arkadaşının bir daha kendi bardağından içmemesini istemiş. ha nedir. ben de kızlı erkekli ortamlarda aynı bardağı kullandım. ama 2 tarafın da bağlı olduğu kimse yoktu. buna dikkat etmeyen kızdan cacık olmaması ihtimali yüksek. Aman dikkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 kızdan cacık yapmaya çalışıyosunuz, sonra abidik gubidik sebeplerden kavga ediyorsunuz, biz roket gibi adamlar ortaya çıkıyoruz ve sevgilinizi akşam simidi zannedip yiyoruz. teşekkür ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 reca ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Myshkin said: marksman said: bir ay önce başladı ilişkimiz. .... Ciddi olan bu ilişkimizi şuan ailelerimiz ve yakın arkadaşlarımız biliyor sadece. çözemedim. bende çözemedim diğer sayfalara bakıcam çözülmüşmü diye .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 BabacumMostors said: KingV said: örnek vereyim sana. ufak birşey belki ama bir gün kız arkadaşımın bardağından bir arkadaşının arkadaşı meyve suyu içti. sonra kız bişi olmamış gibi kendi bardağından meyve suyu içti. ve daha yeniydik. ona rahatsız olduğum durumu bildirdim. ve o da arkadaşına erkek arkadaşının bir daha kendi bardağından içmemesini istemiş. ha nedir. ben de kızlı erkekli ortamlarda aynı bardağı kullandım. ama 2 tarafın da bağlı olduğu kimse yoktu. JOEY DOESN'T SHARE FOOD!!!! ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 marksman said: önümüzde yaşanacak güzel günler varsa bunları heba etmek istemem, dedim. Mmmffh mmffh seks kokuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 popo sicakligi hit olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 KingV said: @marksman: 1) arkadaş öncelikle şunu söyleyeyim. verdiğin tepki doğal bir tepki. birlikte olduğu kıza değer veren her erkek aynı tepkiyi verir. örnek vereyim sana. ufak birşey belki ama bir gün kız arkadaşımın bardağından bir arkadaşının arkadaşı meyve suyu içti. sonra kız bişi olmamış gibi kendi bardağından meyve suyu içti. ve daha yeniydik. ona rahatsız olduğum durumu bildirdim. ve o da arkadaşına erkek arkadaşının bir daha kendi bardağından içmemesini istemiş. ha nedir. ben de kızlı erkekli ortamlarda aynı bardağı kullandım. ama 2 tarafın da bağlı olduğu kimse yoktu. burada o dönemki kız arkadaşım hiç bana rahatsız olduysan söyleyeyim içmesin diye bana sormadı. doğrudan aksiyon aldı. 2) geçmişin gölgesinden çıkamayan geleceğe yürüyemez. herkes eski erkek/kız arkadaşıyla görüşmeyecek diye birşey yok tabi. ama hayatına başka biri girdiyse ona saygı gösterip bazı şeyleri geride bırakması lazım. hunharca laıntlınamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misread Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 cetoritto said: 1 ay çok hem de acaip çok kısa bir süre. Aranızdaki şey henüz ilişki olarak bile adlandırılamaz. Bence yanlış yapıyorsun, çok hızlı gitme bu kadar; yanlış anlama, kızma bana ama benim düşünceme göre bu kadar yepyeni bir ilişkimsi durumda feysbuk listesindeki adamları incelemek için erken. Belki 3-5 gün sonra ayak kokusundan iğreneceksin veya senin ter kokun kızın hoşuna gitmeyecek ya da ten uyumu dedikleri nanenin aranızda olmadığını anlayacaksınız ve ayrılacaksınız. Anı yaşa güzel kardeşim, senin nasıl daha önce kız arkadaşların olduysa o kızcağızın da erkek arkadaşı ya da erkek arkadaşları olması normal. abi barıştınız mı o kadarını yakalayamadım ama adam yazmış yazılması gerekeni en iyi şekilde. 3-5 yılda birbirini tanıyamıyo insanlar -ki ben- ayrıca gerçekten abartmışsın muhabbeti . arasında bağ olmayan eski sevgili olamaz mı? ya da sen hala eski sevgiliden arkadaş olmaz diye düşünenlerden misin? -ha tamam arkadaş olmasınlar fakat doğum günü kutlamak normaldir hele ki feysten iyiki doğdunu okuldan sadece görmüşlüğün olan insanlar bile yazıyor. neysem bu kız seni şizofrenliğe kadar götürür.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 bir yere götürdüğü yok şuan, götürürse biter zaten konuştuk barıştık şuan sorun yok, derin bir es aldık devam ediyoruz gönül muhabbeti olunca adam akıllı düşünemeyebiliyor bazen insan. burada dışardan olaya bakıp samimi düşüncelerini söyleyenlere, tavsiye verenlere teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Rica ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 esas ben teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Starscream said: ister silsin ister görüşmesin, bu eski sevgilisi veya sevgilileri olduğunu değiştirmiyo. sen onu kıskan sahiplen git o herifle konuş. 1 taşla 2 kuş. hem adamı uzaklaştır hem kızın hoşuna gider. kıza saldırıcağına adama dal. kıza güven adama güvenme. kıza güvenmedğini hissetirme sakın. 1 ay 5 yıl farketmez, siler. dafuq i'm reading?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 ifşa oldum çok fena. yakın beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Redeagle said: Onca vakit sevişmiş bu insanlar. Onların hatrına yılda bir kez doğum gününü kutlaması dert olmasın eheh. hahah crit. Bunu okuduğunda kusmuştur. KingV olayı bitirmiş, master. popo sıcaklığı gfhjk 12 sayfa nefessiz okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 marksman said: derin bir es aldık devam ediyoruz hangi roman bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 facebook duvarına bakıp da bu kim diye sorduğun kişi eski sevgilisi çıkıyorsa sıkıntı var demektir. o kadar kişi arasında 'bu kim' diye sordurtacak bir şey yazmış demek ki o adam. muhtemelen de diğerlerinden daha samimi bir şey yazmıştır ondan dikkatini çekmiştir. demek ki aralarında böyle bir samimiyet var diye düşünürdüm ben. uzak ilişki olduğundan durumu kontrol etmek de zor. barışmışsınız ama söyleyeyim aklında bulunsun dedim. dikkatli olmakta fayda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar