Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sevgili sorunsalı

marksman

Öne çıkan mesajlar

marksman said:

copry said:

marksman said:

barbu said:

hacılit. bir şey yok ortada. eski sevgili kutlamış işte o kadar. az dikkatli olursun adam hakkında o kadar. boşa kıza laf edip üzme.

aradım 1 saat önce sesi aglamaklı geliyo zaten. kıza güveniyorum. hakkaten aralarında bisi yok. ama benim gormeme niye sebep oluyo abi. niye görecegimi bile bile onu arkadas lsitesdinde tutuyo. hayatımın askı diyon böyle yapar mı insan. cok mu ince bisi bu. sevgilin varsa eski sebgilin silersin feysden meysden.

Senden gizli yapsa daha mı iyi? Gözünün önünde olan olay zaten bir önemi olmadığı için ve ortada bir durum olmadığı için gözünün önünde. Muhtemelen senden önce süregelen aşmış bir arkadaşlıkları var .Anlaşarak ayrılıp arkadaş kalmışlar falan. Kız arkadaşını geçtim kendine güvenin olsun biraz.

psikolog arkadasımı aradım olayın hepsini anlattım. suan duygusal yaklastıgın icin kalbin kırık saglıklı düsünemiyosun ama tam oalrak haksız da degilsin deyip telefonu kapadı öküz. kızı seviyorum ve güveniyorum. bana: bu mesajı görüp bu kim diye soracagını biliyordum diyor ? ne demek bu peki ?

Muhtemelen kıskanç bir insansın ve bunu ona belli etmişsin daha önceden. O da trip atacağını tahmin etmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

burada sıkıntı eski sevgilinin kızla diyalogda olması, ufaktan bi yaşgünü kutlaması değil bence...
kızın verdiği tepki ve cevap.

kızıp/üzüleceğini biliyordum ama silmedim!

böyle alınacağını bilmiyordum, tamam siliyorum demek farklıı

kızacagını biliyordum diyip hiç bişe yapmamak farklı

bi atarlanmış sildikten sonra al sildim işte diye
Sosyal ağlarda paylaş

bu tarz durumlarda sinirlere hakim olmak önemli.mithatıb dediği gibi karı gibi trip yapmamak lzm

benimde lisedeyken hergünüm böyle kavgalarla geçiyordu yok ona niye selam verdin.yok o niye mesaj atmış gibisinden.yaş ilerledikçe bu durumlarda cool olmanın kazançlı oldugunu öğrendim sdfs

sakin ama hayırdır ne ayak temalı konuşma yapmak lazım
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi hacıboy, benim de eski manitalardan bikaçı face de durur. Arada geyik muhabbeti olur. Yeni manitalar sorar bunlar kim diye eski sevgilim der geçerim. Onlardan da durduğu vardır, zerre merak edip sormam o kim bu kim diye.

Senin anlamadığın nokta, sen kızın sevgilisisin sahibi değil. O kızın dünyasında senden başka tonla insan var. Bunların bazısı eski olur, olabilir. Bu seni ilgilendiren bir mevzu kesinlikle değil. Sırf bi doğum günü mesajına bu kadar triplere girdiysen sana kötü haberlerim var.
Sosyal ağlarda paylaş

Flameoffear said:

Şimdi hacıboy, benim de eski manitalardan bikaçı face de durur. Arada geyik muhabbeti olur. Yeni manitalar sorar bunlar kim diye eski sevgilim der geçerim. Onlardan da durduğu vardır, zerre merak edip sormam o kim bu kim diye.

Senin anlamadığın nokta, sen kızın sevgilisisin sahibi değil. O kızın dünyasında senden başka tonla insan var. Bunların bazısı eski olur, olabilir. Bu seni ilgilendiren bir mevzu kesinlikle değil. Sırf bi doğum günü mesajına bu kadar triplere girdiysen sana kötü haberlerim var.

senin görüp kızacagın kırılacagın aklıöa gelmisti dedi. daha ne olsun ? bile bile buna müsade etmesi anormal degil mi abi ?
Sosyal ağlarda paylaş

marksman said:

vaperon said:

Reserved.

Öncelikle yaysın sanırım. Çok çabuk bağlanmışsın ve çok kolay silme yoluna gitmişsin. Ama normal. Çocuk oyuncağı değil bu işler. Başkalarına ufak gelebilecek bir sorun olmasına rağmen ben de senin gibi bir anda tüm güvenimi yitiriyorum ve istesem de sallayamıyorum o saatten sonra. Sıkıntılı bir durum. Karar senin. Herşey bir yana ayran gönüllü olmak sebebiyle yine aynı ölçüde seversin bir başkasını. Sen de o da ne kadar uğraşırsanız uğraşın unutmayacaktır bunu. Aklarındanin bir köşesinde olsun.

evet yay burcuyum nasıl bildin. 26 yasına geldim böyle sevmedim ben. böyle bir seyle karsılasmak yani karsıdmakinin bu kadar basit ve bariz bir seyi hatayı yapması. bi yandan aklım herkes hata yapar diyor bi yandan yediremiyorum kendime

Barım barım bağırıyordu postun ben yay burcuyum diye. Kendimden biliyorum. Ya sallama, seversin yine. 2-3 hafta sonra geri dönüp bakmayacaksın bile.

Kabul et ayran gönüllüyüz. Bir anda deli gibi bağlanıyoruz her ne akla hizmetse. Sonra en ufak şeyden ayar olup anında soğuyoruz. Güven sıfır.

Sorun şu. Sen bu kıza zerre güvenmemişsin ve güvenmiyorsun da. Sana o güveni aşılayamamış. Yani işin yaş. Şimdi affetsen bile aklının hep bir tarafında kalacak o acaba. Kemirip duracak içini. Sende beyaz sayfa bitmez. Aç bir tane daha. :)
Sosyal ağlarda paylaş

Flameoffear said:

Yanlış olan senin böyle bir şeye kızman. Kızın bunu biliyor olması değil.

böyle bişeye kızması gayet doğru.
ayrıca kızın bunu bile bile yapması da tamamen batna*'sının yüksek olduğunu göstermek.
bir ilişkide batnası yüksek olan her zaman ipleri elinde tutar.

*batna: best alternative to a negotiated agreement
Sosyal ağlarda paylaş

Dostum yanlış değilde gereksiz tavır yapmışsın. Saçma sapan bi doğum günü mesajı... Bide yani hepi topu 1 aydır birliktteymişsiniz bırak bu namusumdur ayaklarını.

Ama o herifte var bişeler. Ufaktan yanaşıyor sanki. Bidahakine atlarsın üstüne dsfs
Kızı boğma, yoksam gider sana inat ona varır
Sosyal ağlarda paylaş

Kız bu adamı seviyorsa dandik bi sosyal paylaşım sitesinde arkadaşlarında kim olduğunun bir önemi yoktur.

Sevmiyorsa zaten hiç önemi yok.

Ha kız bu adamı seviyorsa ve dandik bi doğum günü mesajından bi ton trip yiyip anlamsız bir şekilde sorgulanıyorsa "bana güvenmiyor" mesajı çoktan beynine yerleşmiştir. Bunun acısı kısa ya da uzun vadede burnundan fitil fitil çıkacaktır.

Evet, dandik bir doğum günü mesajına bu kadar atar yapmak sorun. Kızın bunu bilmesi değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Yay olan beri gelsin. Bunda çok ciddiyim. :D

Abi bizde sıkıntı bu. Hoşlanırsak gerçekten bir anda padozlama bağlanıyoruz. Sıkıntı orada. Bir anda bu kadar bağlılık sebebiyle pire için yorgan yakıyor ve bunu da bildiğimiz halde yapıyoruz. Bu böyle yani. :D sdfsdf
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

lan dertsiz tasasız hayatlarınıza dert generate ediyorsunuz resmen.

kızın eski sevgilisi niye feysine yazdı diye bişi yemiyorsan, ilerde iş hayatında kolaylıklar diliyorum.

aynı şey mi ya ikisi? iş hayatıyla sevgiliyi karşılaştırmak ne abi. adam seviyorum diyor.

iş hayatında bütün kalkanların (psyche'nin çöküşünü engellemek için kurulan zihinsel blokajlar, bunlar ne kadar dayanıklıysa mental olarak çökmeden önce o kadar abuse kaldırabilirsin. genelde savaş görenlerde çok sağlamdır mesela bu) tam güçte çalışır, kafaya takmazsın, incinmezsin, benliğinin hassas noktasının önüne kalın bir duvar örersin. patron suratına tükürse, müşteri 100 kişinin önünde ağzına sıçsa, alacaklı gırtlağına sarılsa genede idare edersin.

sevgili olayı bambaşka. herhangi bir hatunla takılma demiyorum bak. fak fik cır cır trip küs küs şut gol ilişkisi değil. koşulsuz sevdiğin, kendinden daha çok değer verdiğin insanla olan ilişki bu. böyle olduğu zaman ona karşı bütün kalkanlarını indirirsin çünkü sana diğer türlü tam anlamıyla ulaşamaz. bir olamaz, harmoni içinde varolamazsınız. kalkanların ve maskelerin indirilmediği ilişki max noktaya ulaşamaz, bir yerde tıkanır.

fakat kalkanlar inikken sevdiğiniz insandan darbe gelirse ağzınıza sıçılır, mahvolursunuz. resmen fiziksel olarak kalbinizin acıdığını hissedersiniz, tüm dünyanın alkolünü ve uyuşturucusunu tüketseniz de kaçamazsınız bu acıdan. mental acının fiziksel acıya döndüğü nadir hislerdendir.

marksman benim tahminim bu yüzden kendini kötü hissediyorsun. ortada ciddi bir olay yok ama çok kırılgansın savunma sistemleri aşağıda olduğu için. karşındakinin seni gerçekten sevdiğine emin olman lazım. %100 güvenmen lazım ki bu dünyada çok zor birşey bu. eğer %1 bile şüphen varsa çek kalkanları yukarıya, işler ters giderse hiç hissetmediğin duyguları hissedersin çünkü.

+ bonus challenge almışsın uzak ilişki olarak
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...