aente Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 alacak gibi oldum ama yılbaşında %66 görür sanırım bekliyim 3 hafta daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 DRM free versyonu çıktı gogda, bugün indirimli fiyatta. http://www.gog.com/game/shadowrun_returns?pp=cb4e5208b4cd87268b208e49452ed6e89a68e0b8 Bide şöyle söyleşi varmış, save sistemi, görev seçme ve faction questleri geliyor https://www.gameinformer.com/games/shadowrun_dragonfall/b/pc/archive/2013/12/06/in-depth-on-shadowrun-dragonfall.aspx https://s3.amazonaws.com/ksr/assets/001/347/049/adaafae2b244cdb346dffb3e9ada7dc3_large.jpg said: Storywise, the Berlin campaign should provide a very different experience from the Seattle campaign. Where Dead Man’s Switch embroiled you in a noir-like mystery - a lone runner with a job to do - Dragonfall places you at the head a team of runners caught in a dangerous plot, and struggling to stay alive in a European city rife with conspiracy and intrigue. You’ll take jobs running against ruthless megacorporations, furthering the goals of shadowy factions with their own agendas, and coming face-to-face with some of the deadliest opponents the Shadowrun setting has to offer. Forty-two years ago, the Great Dragon Feuerschwinge was shot down over the SOX, an irradiated wasteland between Germany and France. This event - the Dragonfall - has been all but forgotten by the world at large. But now, the people of Berlin are about to receive a grim reminder of the past, and with it, one of the greatest threats of the Awakened world. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Shingeki No dragon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 said: To make it easy for new players to enter the shadows, we’re also releasing the Shadowrun Campaign Pack so players can get the original game and the Dragonfall expansion in one package. eski oyunculara ne olacak? işte cevabı: said: Yes, the Shadowrun Campaign Pack allows new players to experience Dead Man’s Switch and Dragonfall in one package for one low price. That price also includes the Shadowrun Returns Editor and unlimited access to all the cool User-Generated Content available via Steam Workshop now - with more stories added all the time. soruyu nasıl dodgelamış. belli ki ilk oyunu alanlara editor ve user-generated content parasını tekrar ödetecekler. net korsanlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 DeusEX:Uberman Edition gibi, eski oyunun sahibi olanlara indirim vermezlerse, korsan bayragini acarim valla. Standalone olayi can sikmaya basladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 agaya (pledge edenlere) beles degil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 indirim olacak ownerlara, kscilere de beleş berlin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 kaynak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 şimdi arayamayacam ama böyle güven bana kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Güzel güzel oynuyodum 2 tane cyberware leg aldım 8er hpden karakterin hp oldu 800, var mı böyle bi bugla karşılaşan. Save sistemi de allaha emanet bugdan önceye dönemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 cyberware ile ugrasmadigimdan bilmiyorum ne oldugunu ama onceki save pointlere donebilirsin... rewind tarzi bir secenek var (load menusunde olmasi lazim) daha onceki her hangi bir autosave'e geri dondurup, dondugun noktadan sonraki progress'i yok eden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Aynen rewind diye bi seçenek olduğunu şimdi öğrendim, artık kullanmıycaz cyberware buglı galiba, eyvallah Doggy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Oyun guzelmis, 8 saat kadar playtime oldu. Sevdim bunu. Hatta icimde bir Shadowrun oynatma istegi dogdu. Ankara'da olup da oynamak isteyen varsa bir mesaj atsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 dragonfall paketi çıktı mı ya bekliyorum ne zamandır emenike? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 27 subat'ta cikiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 WTF ya çok süre varmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 şimdi kikstart değilde çıkmadan preorder kendi sitelerinden almıştım o nasıl olacak beleşmi, indirimlimi olacak? dragonfall ı en azından indirimli falan satmaları lazım allahın açlarının ilk oyunun basiretsizliği karşında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 base'i olana indirim olacak, kickstarterdan alanlara direkt beleş. kendi sitesinden preorder yaptıysan bilmiyorum, sana da beleştir herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Bitirmeden sildim oyunu, cok sikildim oynarken. Ben mi yaslandim, yoksa bu oyun mu cok duz anlamadim ama? Daha yeni BG EE'leri oynadim, cok da guzellerdi. Universal Brotherhood'daki goreve kadar dayandim simdi bitecek diye, bitmeyince kendim bitirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 sen baydiysan olmamis demektir. neler oynuyorsun tur olarak baymadan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 JRPG, SRPG, Adventure, EuroRPG, TBS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 biliyorum, sormadim bildigimi ilettim :) ama soru gibi olmus :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 berlin çıkmadan uplamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 gerçekten oyun olmamış bir vaziyete şu anda, berlin belki adam eder ama bedava veya en az %50 olmadan girmeyi düşünmüyorum o işe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 http://www.gametrailers.com/videos/l693w7/shadowrun--dragonfall-developer-play-session Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar