aquila Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 asirlik iznimi kullanicam, 200 hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Wyand said: aquila forum botu mu? 66k post ne yahu? off cok agir laf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 GAVUR İCADIO İŞTE MÜSLÜMANI MÜSLÜMANA DÜŞÜRÜYOR caps açık kalmış tekrar yazamıycam şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 benim 1 mesajim 3 sayiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Aquila tek cumle adam. Aslinda normal forum kullanicisi gibi yazsa ederi 12k post falan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 biri bana forum botusun sen dese bağırsaklarımı deşer kanımda dansederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Ha tek cumlesi bir paragraf degerinde o ayri.. Oh yandan yandan ohhhh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 aquila anirdim abi ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 türkiyeye göre modifiye edilirse çok tutar, en yakın cami nerde filan göstericek böle http://i-cdn.phonearena.com/images/articles/76938-image/ggss.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 ileride iyice gelişince app filan indirirsin. o zaman olur herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Mobeseler deyince aklıma geliyor. George Orwell'den BinDokuzYüzSeksenDört'ü okumanızı tavsiye ederim. Sanki dünya ona gidiyor. Hatta dünya o hale gelindiğinde de bunu normal karşılayacağız gibi. Yalnız mobeseler'de ince bir ayrım var. Tıpkı sağlık sektöründe olduğu gibi en ücra köşelerimizin incelenmesinde gıkımız çıkmadığı gibi güvenlik konusunda da müsamaha göstermek? gerekir. Peki bu gözlüğün amacı nedir? Not: Birisi 2+2, 4 eder dediğinde "aa yeni mi öğrendin" gibi muhabbetlere girenlere gülüp geçiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Saeros said: biri bana forum botusun sen dese bağırsaklarımı deşer kanımda dansederim oturup üşenmeden şunları serisini yapacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 gulmek sana yakisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Norak said: türkiyeye göre modifiye edilirse çok tutar, en yakın cami nerde filan göstericek böle http://i-cdn.phonearena.com/images/articles/76938-image/ggss.jpg Abi su kiz sana baksa gikinimi cikarcan. Hep yarma bakacak degil birazda boyle hayal et iste :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 karatan görüntülendi http://www.youtube.com/watch?v=yWSDDO8XYb0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 şu anki formu biraz kullanışsız bence zaten, prototip gibi düşünüyorum daha çok bunu ben, normal herkesin günlük kullandığı gözlüklere entegre olacak şekle gelmeli ki patlama yapsın ürün olarak Sergey ile bunu kahve içerken konuşacağım bi ara. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 boyle olmaz heralde ya mass effecten cikma bir hali var su an. gunes gozlugune yapsinlar asil o zaman tutar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 mass effectten çıkma olsun ne güzel işte ama alışılagelmiş gözlük modellerine de takılabilir hale gelsin evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 karatan said: dasaaa said: abi zeki insanların aptalların da olduğu topluma teknoloji üretmesini bir şekilde limitlememiz lazım aslında. baksana, teknoloji ilerliyor da aptallar yerinde saymaya devam ediyor. Teknoloji gps li vibrator yapsa kullanırsınız hemen. Ne güzel biz de vukat var diye bütün mahalle geliriz. Şenlik olur değil mi? Ne kadar meraklısınız bir şeyleri "paylaşmaya". Eskiden bilgi paylaşılırdı şimdi milletin götü başı paylaşılıyor. Ha kendininkini, kız kardeşininkini, ananınkini, babanınkini sevgilininini istediğin kadar paylaş mani olan da yok. Yalnız benim sınırıma girersen üstte yazdıklarım gerçek olur nokta. abi dediğim o zaten. aklı başında olan, zeki olan adam bunları hakkıyla kullanabiliyor. hangi ürünü satın alacağını da biliyor falan. sorun aptallarda. hâlâ varlar yahu! çok ilginç bir duruma sebep oluyor bu! düşünsenize, toplumda salaklarla beraber yaşamak durumunda kalıyoruz. FARE DİYE MOUSETAN KORKAN ARKADAŞIM VAR!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 karatan said: Yani ben mi çok abartıyorum acaba nedir? çok abartma değil, normal sınırının ötesindesin şu anda. haftanın eğlencesi olmaya adaysın. bi sürü insan geyik yapıp senin bahsettiğin "aile yaşantısını" trolleyerek paylaşıcak bugünlerde. streisand effect gibimsi.. sosyoloji dedin ya. hah ondan diyorum, ilgileniyorsun diye. bizimle bu bilgiyi paylaştığın için teşekkürler. artık sosyal bilimlerle alaklı, aileyi falan ilgilendiren bişiler görünce hemen yollarız sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 dasaaa 10 dasaa gucunde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 google glassli adam gordum bugun yolda, ne tepki vericegimi bilemedim. cok acayip durmuyo, hatta cok farkedilir bile degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 sarılıp öpseydin panpa biz seni bu topikten takip ediyoruz çok seviyoruz kamera açık mı çekiyor mu deseydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 http://img.gawkerassets.com/img/18k3hdvwti3xrjpg/original.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 numaralı oluyor mu denmiş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar