fede Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 http://www.kpsscafe.com/haber/ogrenim-kredisi-borcu-olanlar-dikkat-e-haciz-devrede-3012.html Gelir İdaresi Başkanlığı, elektronik haczi borçların tahsilinde etkili bir yöntem olarak kullanıyor. Devlete ve kurumlara borcu olan herkese öncelikle uyarı mektubu gönderiliyor. Mektubun ardından verilen süre içinde yapılandırma ya da taksitlendirme yapmayan vatandaşların banka hesabı olup olmadığı Bankalararası Kurul'a soruluyor. Devlet veya özel bir bankada maaş, mevduat hesabı bulunanlar için online olarak elektronik tahsilat tebliği yapılıyor. Tebliğin ardından borçlu vatandaşın hesabının bulunduğu banka parayı bloke edip, alacaklı olan vergi dairesine EFT yapıyor. Öğrenim kredisi borcu bulunanlarda ise süreç şu şekilde ilerliyor; Kredi Yurtlar Kurumu'ndan çıkan borç alacak işlemi için daha önce getirilen affa müracaat etmeyenlere uyarı yapıldığı dikkate alınarak Maliye Bakanlığı aracılığıyla vergi daireleri takip yaptı. Ardından binlerce borçlunun banka hesaplarından elektronik yöntemle paralar tahsil ediliyor. Vatandaşlar elektronik haczi banka hesaplarındaki azalmadan fark ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 35 lira eft ücreti mi oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 oh oh güzel. saçma sapan benzine elektriğe doğalgaza zam yapacaklarına borçların peşine düşsünler. millet enayi yerine koyuyodu, alırım krediyi daha da ödemem diye ne paralar kaçırdı yıllarca. Bi de her sene vergi affı indirimi çıkardıkları kodamanlardan adam gibi vergi alsalar da 3 kuruş kazanan garibanlara zammı bindirmeseler adam olacaklar da işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 ya şunu ödemekle uğraşmak kadar hasta eden bişey yok beni. ziraate eft yapayım diyorum olmuyo. ziraatteki eski hesabımı kullanıp ordan yapayım diyorum olmuyo... illa gidicem saçma sapan uğraşıcam. =/ EFT yapmak için yöntem bilen varsa sölesin pliiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 paralar suyunu çekiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 DÖNYONON ON HOZLO BÖYOYÖN ÖKONCÖ ÖKONOMOSOYOZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Ya zaten 8-10 senedir bu kredileri dikkatli takip ediyor ve faizini çatır çatır işletiyor devlet, hele bi ödeme haciz kapıda hemen. Yani o eskidenmiş öğrenim kredisini borç taktım 15-20 sene sonra aynı miktarda ödedim geyiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 kapalı kapılar ardında kara kara düşünüyorlar batan gemiyi daha ne kadar su üstünde tutabiliriz diye. neyse fareler kaçmaya başladı mı anlayacağız yaklaştığını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Babam o krediyi alma dedi, keşke babamı dinleseymiş öde öde bitmiyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 böylesi daha iyiymiş uğraştırmasınlar beni hesabımdan çeksinler işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 yusuf yusuf ekonomi modeline geçildi sanırım. geçen gün haber vardı. e-devlet şifrelerini unutanlara 2. sini 10tl e satıyormuş dövletimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Hep öyleydi zaten ben şifremi alalı yaklasık 1.5 sene filan oldu uyarmıstı ptt deki memur kaybedersen güvenlik nedeniyle site üzerinde şifre hatırlatma opsiyonu yok 2. şifrede cezalı olarak 10 liraya veriyorlar diye. Saçma olablir ama yeni degil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 yok haber yeniydi. 8 milyon tl mi ne para kaldırmış dövlet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 ekonomi iyiye gidiyor gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 vergi devletinin diger adini hatirlayan var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 mani said: yok haber yeniydi. 8 milyon tl mi ne para kaldırmış dövlet. haber yeni olabilir ama eskiden beri var o 2. şifreye 10 lira ödenmesi olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 zeka kıtlığında öncülüğümüzü hiç kimselere kaptırmıyoruz almanyadaki gibi bir sistem yapamadık arkadaş, öğrenci okurken kredisini alır, işe girdiğinde oransal olarak ödemeye başlar, işsiz kaldığında ödeme de askıya alınır bu kadar, dünyanın en hızlı gelişen ikinci ekonomisiyiz ama sadece akıllılar görüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 hiç ödemesek aslında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Çatır çutur ödüyorum ben :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 ben ödemiyorum çok pis faiz yazıyor of ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Okurken burs çıktığını bilmiyordum. Sonra geri ödeme kağıdı geldi, alla alla dedim bir yanlışlık var. Bankaya gittim paranın hepsini yatırmışlar öylece bekliyor. 1.200 liraydı yıl 2005 Dedim dayı sen ver parayı.... Sonra gittim gitar aldım o parayla. Geçen sene taksitle ödemeye başladım :D 2.600 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 31/12/2010---------- 491.00---------- 104.26 31/03/2011---------- 491.00---------- 83.63 30/06/2011---------- 491.00---------- 63.01 30/09/2011---------- 491.00---------- 42.39 31/12/2011---------- 491.00---------- 21.77 31/03/2012---------- 491.00---------- 1.15 En sağdaki faiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Şu krediyi almadım, umarım ilerde akıllılık etmişim derim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Nasıl azalıyor o faiz anlamadım ben :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 bende bide artık toplu ödeyince indirim fln yapmıyorlar değil mi? çok ufak bi miktar yapıyorlardı sanırsam. onun için de toplu ödemeye gerek yok bankaya ver talimatı taksik taksik yatırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar