Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

80'ler mi demiştiniz ? Girmeyen üzülür öyle bir başlık ...

mexinth

Öne çıkan mesajlar

bu topıcden cıkarılıcak 3 ders var

1-80 yıllarda oynıyan TV dızılerı teknolojı olmasada sımdıkılere 5 basar

2-bu programalrın yuzde 40 ı hala turkıyede oynuyor

3-kucukken A takımını ızledıgımde evdekı malzemelerle tank yapabılıcegımı dusunurdum bu fıkrım kafamda yenıden oluştu[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki:
Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.

Sosyal ağlarda paylaş

Viktor bir ders de ben ekliyorum, Türk kanalları her şeyi birkaç sene geç verir. (Hepsini değildir tabi de, benim izlediklerimin hepsi. Gerçi öyle olmasa izleyemezdim, o ayrı :))

Bu arada She-Ra'da kim nereye saklanmış, o kadar izlerdim (ama gıcık olurdum, He-Man özentisi. Üstelik kılıç tutmayı bilmiyor. Uçan atla, uçuyordu di mi?, ben de kahramanlık yaparım.) ama hiç hatırlamıyorum.

Ayrıca o zamanlarda gençlere ders vermek modaymış. Bir de şimdikilere bakın, çok zararlı. (Sponge Bob :-P)[signature][hline]Hayat sövünce güzel.

[Bu mesaj Eraq tarafından 24 Eylül 2004 04:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

can sağlığı ne dileyeyim =)

ekleme: bir site daha buldum tamamen mangaları taramış adam koymuş sayı sayı, koyacaktım buraya ama sonra dank etti ki site hentai hepsi erotik yani =) ondan koymadım.

Lakin biraz bakacağım bende duran sitelere olsa gerek orada güzel anime siteleri....

[signature][hline]sonunda yeniledim.

[Bu mesaj mexinth tarafından 24 Eylül 2004 22:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Yanliz nerdeyse hepsini cektim bildiklerimim.

Transformers spidey in falan yanında Thundercats ne kaliteymis be o zamanlar farkına varamamısım. Usta konusunca belli oluyor hemen o kadar intronun arasından.

Edit:Turtles ingiltere versiyonu dikkat edin ninja degil hero turtles diye geciyor ve intronun basındaki 2-3 saniyede atlanmıs bir kare dondurularak.

[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce

[Bu mesaj Cuce tarafından 26 Eylül 2004 01:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Thunder Cats
Transformers
Visioners (abi bunu ariyordum ben kac zamandir..
diorum herkeze bole adamlar donusuyorfln die. kimse hatirlamiyordu..)
Bide Gijoe..

B cizgifilmlerin hatirladigim en baba bolumleri soleydi
Thunder Cats : Simdi bu bizimkilerin dakka basi danistiklari bir tip vardi. lakin b adam olmustumu ne.. yada o Tapinagi koruyordu sanirim..Adam sole bir 40 metre boyunda flnda gorundugunde

Sonra bunlarinda bir Can dusmani vardi.. yine hatirlamiyorum tipi ama adamin bir Topuzu vardi.. Neyse bu herif bir sekilde Rhlar alemine mi ne gecmisti.. Bu herifinde boyu olmustu sole bir 40 metre fln.. Sonra Tapinaga gelirken b Thunder Cats lerin Danistig herif diyorduk bana verin kilici savunuyim tapinagi fln. Herif aliyordu kilici ve Thundercats tapinagin ustunde girisiyordu o kotu tipe.
Enfesti enfes..
Birde sey vardi
Thundercats kilici excaliburla savasiyordu
Excalibur bunu oyuyordu...

Birde ilerliyen bolumlerde yeni Kedi adamlar geliyordu.. 3 tanemi ne.
1 i kordu hatta..

Simdi thundercats dunyasinda bir tane agac vardi. bu agacta Samuray tipli herifler yasardi..Yanlis hatirlamiyorsam.. Neyse bu agaca bir tilsim yapilmisti. ve b agacin aslinda yatan bir devin kafasinin bir parcasi oldugu belli oldu.. Herifte kalkip etrafa saldirmaya yeltenmist.i.
Bu sirda Thundercats gelip o Jip turu aletle Adamin kulagina girip, kor kedinin sayesinde herifin kulak zarini delip oldrmslerdi.. (yh demeyin bendcede sacma ama iyi hatirliyorum kulaga girip bir yeri patlattma sahnesini..)

Transformers

Bunda s PrimeOne miydi neydi.. O oluyordu bi bolumde.. ve su gogus camindan bir kure cikariyordu.. Bu kureyi acan guce kavusur anlaminda birsey solemisti sanirim.Sonra bir Wolvo acmisti o kureyi kasa kasa.(bu arada amma reklam varmis anasini satayim.. Wolvo acti.. way be.. zaten wolvo her daim de acar..)

GiJoe
Duke un GiJoe you sattigi bolum den daha babasi varmi bilmiyorum...
He birde birkeresinde Cobrayi bir yaratk yemek uzereydi sanirim...
Visionaries in her bolumu bombaydi

Birde
Jayce and the Wheeled Warriors.
Ben hayatmda bukadar kot konulu ve icerikli bir cizgi film daha izlemedim..
Hani deyinmeden btirmiyim istedim postu.

B arada saol Mex.[signature][hline]Hiç Bitmeyen Efsaneler 1 yaşında
Sosyal ağlarda paylaş

Ya Bendemi bi sorun war yoksa Sitedemi?
Site Açılmıyor Deliricem Arkadaşlar Okadar Güzel Çizgileri Söledinizki FIttırıyorum Şuan ... :(
---------------------
Edit=Pardon Arkadaşlar Sorunu Halletim ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen;
Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U''

[Bu mesaj RaVena tarafından 02 Ekim 2004 00:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bunu çok önce shockhaber'de görmüştüm.
ancak tekrar yazdığın için teşekkürler, ben de bunu arıyordum (buna benzer bir tane daha görmüştüm shockhaberde, ama hatırlamıyorum)[signature][hline]I fear no enemy!
I fear not death!
For the khala is my strength!
En Taro Adun!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mexinth, 11 Ekim 2004 16:18 tarihinde demiş ki:
Bu 21. cadde'yi izleyen var mı?

bomba diziydi. trt 4'te vermeye baslamislardi suny spoon [boyle mi yaziliyodu emin diilim] bittikten sonra onun saatindeydi. 1-2 sezon gitti kestiler diziyi. aradan zaman gecti star1 vermeye basladi kaldigi yerden. heyecanla her hafta beklerdim, arada VHS kaydedetdim. lakin simdi dusundum de dizinin kahramanlari iyi cocuklardi da, bildigin aynasizlardi ve lisede misede gariban gencleri enseler hapse tikarlardi. ne mesaj verirdi bu dizi bize?, killandim bak simdi! arada gorunen booker diye bi karekter vardi sonra onun da dizisi cikti.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...