mexinth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 evet, şansa 80 lerde ki bilimum dizi ve çizgifilmin giriş kliplerini buldum. http://www.vandegrift.net/evert/retro.html giren mutluı giremeyen mutsuz ... Arada kaç aydır bahsettiğim dizi captain power mış[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 vay canına cidden müthişmiş! esasen bu konu vizyon bölümüne daha iyi giderdi onca nostaljik dizi olduğu için, daha çok insan faydalanırdı.. :) (bone kıbrıs'a gitti diye vekalet bıraktı ehe)[signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth *Raistlin casts Haxxored Hantergranate of Doom 3* *Deekin plays Kalashnikof* *Raistlin dances to the rythym of the drums and afterwards the lead* *The party gains experience: IDKFA XP* *Deekin gains new character level: Über-Char of TSR Writer* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Cidden super hizmet insanlıga yararlı birseyler bıraktım artık varlıgımın bir manasıvar diyebilir bu isteyi yapanlar.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 unuttuğum bir çok şeyi hatırlattı bana =)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 aaah aahhh full house a bayılırım. link i veren arkadaş a teşkür ederim[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... [Bu mesaj John_Petrucci tarafından 22 Eylül 2004 01:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Şu Dungeons & Dragons'ın tüm bölümlerini indirebileceğim bir link yok mudur gosgocca internet aleminde? Daha bacak kadarken beynim yıkanmış :)[signature][hline]Hayat sövünce güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 saol mexinth nası bulduysan :)[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 oha ya amma çok şey varmış baktıkça canlandı hepsi. nerde lan bunlar şimdi? niye yayınlamıolar,daha iyisi de yok halbuki.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Hmm... Ben de bu başlık sayesinde psikolojik analizlerde bulundum kendi üzerimde. Kedileri neden bu kadar çok sevdiğimin yanıtını buldum: Küçükken ALF izlerdim bennn!!!![signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 abi biri şunu sticky lesin herkezin görebileceği bir yere lütfen kasıp hepsini indirmeyi deneyecem gözlerim yaşardı resmen dizileri hatırladıkça.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 bende tüm resimleri kaydettim, tüm dizileri çekmeye çalışacağım. Arada değişik uzantılar var, mesela captain power ram mi ne açamadım. Ne lazım bunlara[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 süper miami vice intro sunu emule den çekmiştim ehe bomba bişiy ya.acaip nostalji oldu.[signature][hline]my god sits in the back of the limousine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Çok güzel. Ama gözlerim Charles iş başında ve Jefferson'ları aramadı değil. Ha birde maskeli süvari diye bir çizgi film vardı, "Haydi Silver ileriiii" diye bağırarak az sopa koşturmadım sokakta. Webster'ı görünce aklıma geldi, ilkokul 3'e kadar mahalledeki lakabım Webster'di. :lol:[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Charles iş başında neydi, şimdi isim acayip tanıdık geldi. Bu arada Voltron da yok şirinlerde.. Charles iş başında neydi? Anlatabilir misin biraz, ismi direk tanıdım.[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Çocuklara bakıcılık yapan üniversiteli gencin hayatı konulu bir sitcom idi. Detaylı bilgi için tık.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 mex ram uzantılı olanlar için realplayer 10'u indirebilirsin. net'te de gerektiği oluyor bazen.. (eskisi kadar olmasa da) evet ben de ge-ta'nın dediklerini göremeyince üzüldüm ama onları da koyarlar belki yakında, bazılarının yanında 'new' yazıyordu. gerçi 4 yıl önce konup da öyle yazılmış da olabilir.. :-p[signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth *Raistlin casts Haxxored Hantergranate of Doom 3* *Deekin plays Kalashnikof* *Raistlin dances to the rythym of the drums and afterwards the lead* *The party gains experience: IDKFA XP* *Deekin gains new character level: Über-Char of TSR Writer* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 "Knight Rider ı kesin atlamışlardır" diyecektim bir an,Airwolf ü bile görünce geri aldım sözümü :D[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Hiç Bitmeyen Özgürlük...Pédalé! ek:Abari! GENÇLİK AŞKIM She-ra bileme var..! *!Hayalleri şenlenir* [Bu mesaj Halfmumi tarafından 23 Eylül 2004 04:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 She-Ra'da her bölüm farklı bir yerde saklanan bir yaratık vardı. Bölüm sonunda nerede olduğunu gösterdikten sonra günün anlam ve önemini belirten bir demeç verirdi. Bu sonları her izleyişimde bir sonraki izleyişimde bu yaratığı arayıp yerini bölüm sonu gelmeden bulacağıma kendimi şartlar her yeni bölümü izlerken ne yapacağımı unuturdum. Salaklık o günlerden baki demek bana... :-P[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LaFarga Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Site çok güzel. Bazı anılarımı depreşti ahhh eskiler ahhh dedim içimden, teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Visionaries-yıllardır şu çizgi filmin ismini hatırlamaya çalışırım,herkese sorarım bi umutla belki hatırlar diye,sonunda öğrendim adını... Bu siteyi bize kazandırdığın için teşekkürler mexinth[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Zamanında Transformers ı yayınlamıyorlar diye nasıl küfrederdim TRT 1 e[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Ooooofff Offff çocukken bütün gün kesintisiz çititiem (çizgifilim) izlediğim günleri hatırladım.[signature][hline]Caramon-Kadınlar,seksen yaşındayım ve onaltı yaşımda onları ne kadar anlıyorsam, şimdi de o kadar anlıyorum. All hail The lord and master Foamy the Squirrel ]All hail the lord and master Foamy the Squirrel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Güzel günlerdi. Pazarları Voltranı izler sonra pazar filmini de izliyip. Pazar konseri başlayınca somurta somurta ders çalışmaya giderdim daha doğrusu yollanırdım.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 said: GE-TA, 23 Eylül 2004 04:12 tarihinde demiş ki: She-Ra'da her bölüm farklı bir yerde saklanan bir yaratık vardı. Bölüm sonunda nerede olduğunu gösterdikten sonra günün anlam ve önemini belirten bir demeç verirdi. Bu sonları her izleyişimde bir sonraki izleyişimde bu yaratığı arayıp yerini bölüm sonu gelmeden bulacağıma kendimi şartlar her yeni bölümü izlerken ne yapacağımı unuturdum. Salaklık o günlerden baki demek bana... :-P :lol: Aynı olaya bende cereyan ederdim sürekli..Yanlız Değilsin Ge-Ta :D[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Yarışa Gittim Gelicem!10 Ekim Alanya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 super bir olaymis bu... vizyon'a atalim sticky yapalim o derece mukemmel hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar