Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

80'ler mi demiştiniz ? Girmeyen üzülür öyle bir başlık ...

mexinth

Öne çıkan mesajlar

vay canına cidden müthişmiş!

esasen bu konu vizyon bölümüne daha iyi giderdi onca nostaljik dizi olduğu için, daha çok insan faydalanırdı.. :) (bone kıbrıs'a gitti diye vekalet bıraktı ehe)[signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth
*Raistlin casts Haxxored Hantergranate of Doom 3*
*Deekin plays Kalashnikof*
*Raistlin dances to the rythym of the drums and afterwards the lead*
*The party gains experience: IDKFA XP*
*Deekin gains new character level: Über-Char of TSR Writer*
Sosyal ağlarda paylaş

Çok güzel. Ama gözlerim Charles iş başında ve Jefferson'ları aramadı değil. Ha birde maskeli süvari diye bir çizgi film vardı, "Haydi Silver ileriiii" diye bağırarak az sopa koşturmadım sokakta.

Webster'ı görünce aklıma geldi, ilkokul 3'e kadar mahalledeki lakabım Webster'di. :lol:[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Sosyal ağlarda paylaş

mex ram uzantılı olanlar için realplayer 10'u indirebilirsin. net'te de gerektiği oluyor bazen.. (eskisi kadar olmasa da)

evet ben de ge-ta'nın dediklerini göremeyince üzüldüm ama onları da koyarlar belki yakında, bazılarının yanında 'new' yazıyordu. gerçi 4 yıl önce konup da öyle yazılmış da olabilir.. :-p[signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth
*Raistlin casts Haxxored Hantergranate of Doom 3*
*Deekin plays Kalashnikof*
*Raistlin dances to the rythym of the drums and afterwards the lead*
*The party gains experience: IDKFA XP*
*Deekin gains new character level: Über-Char of TSR Writer*
Sosyal ağlarda paylaş

"Knight Rider ı kesin atlamışlardır" diyecektim bir an,Airwolf ü bile görünce geri aldım sözümü :D[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
Hiç Bitmeyen Özgürlük...Pédalé!

ek:Abari! GENÇLİK AŞKIM She-ra bileme var..!

*!Hayalleri şenlenir*

[Bu mesaj Halfmumi tarafından 23 Eylül 2004 04:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

She-Ra'da her bölüm farklı bir yerde saklanan bir yaratık vardı. Bölüm sonunda nerede olduğunu gösterdikten sonra günün anlam ve önemini belirten bir demeç verirdi.

Bu sonları her izleyişimde bir sonraki izleyişimde bu yaratığı arayıp yerini bölüm sonu gelmeden bulacağıma kendimi şartlar her yeni bölümü izlerken ne yapacağımı unuturdum.

Salaklık o günlerden baki demek bana... :-P[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Sosyal ağlarda paylaş

Ooooofff Offff çocukken bütün gün kesintisiz çititiem (çizgifilim)
izlediğim günleri hatırladım.[signature][hline]Caramon-Kadınlar,seksen yaşındayım ve onaltı yaşımda onları ne kadar anlıyorsam, şimdi de o kadar anlıyorum.
All hail The lord and master Foamy the Squirrel
]All hail the lord and master Foamy the Squirrel
Sosyal ağlarda paylaş

said:
GE-TA, 23 Eylül 2004 04:12 tarihinde demiş ki:
She-Ra'da her bölüm farklı bir yerde saklanan bir yaratık vardı. Bölüm sonunda nerede olduğunu gösterdikten sonra günün anlam ve önemini belirten bir demeç verirdi.

Bu sonları her izleyişimde bir sonraki izleyişimde bu yaratığı arayıp yerini bölüm sonu gelmeden bulacağıma kendimi şartlar her yeni bölümü izlerken ne yapacağımı unuturdum.

Salaklık o günlerden baki demek bana... :-P

:lol: Aynı olaya bende cereyan ederdim sürekli..Yanlız Değilsin Ge-Ta :D[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
Yarışa Gittim Gelicem!10 Ekim Alanya
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...