deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 10, 2026 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2026 Ben almamayi planliyorum. Oturup milyon tane ork boyayamam her ne kadar sevsem de. Space marine tarafinda da icine koyacaklari pek bir seye ihtiyacim olacagini dusunmuyorum.
Norak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2026 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2026 Simdilik soyle bir liste var soylenti, yaklastikca gosterirler zaten birkac tane con vs event var Hazirana kadar, belli olur dogru mu degil mi, ben alirsam orklarin hepsini 2-3 sm birimi ile degis tokus ederim birisiyle kitap/zar vs de dahil, bana lazim degil onlar: Captain with shield/sword Librarian Jump Chaplain New Ancient New Stormspeeder/Landspeeder (Bigger?) 3x Gravis (Heavy Weapon/Bolter/Cannon?) 10x New Intercessors (old bolt rifle, new mixed mark armours) 5x Vanguard Vets ------------------------------------- warboss bigboss nob banner nob pain boy weird boy 20x ork boyz gretchen wartrakk big mech vehicle
smartgun Mesaj tarihi: Şubat 11, 2026 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2026 Edition setleri oyuna yeni baslamiyorsan ve 2 kisi paylasmiyorsan mantiksiz bence. Cok buyuk oluyor icinde zibilyon tane model oluyor. Cogu kisi bir heves alip oyle kosede tutuyor. Daha sonra satmaya filan calisiyor. Bir de box setlerde GW cakallik yapip genelde pek satilmayan modelleri boxa koyup itelemeye calisiyor.
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 11, 2026 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2026 Bi de ibnelik olsun diye iki tane kutuya ozel model koyuyorlar ki millet dayanamayip alsin. Bkz. Judiciar ve Combi-wep lieuetenant.
Norak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2026 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2026 Ben judiciar ve apothecary biologisi kendim yaptim kitbash
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 11, 2026 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2026 Biologis var da, oynarken chaplain’i proxy yapiyorum Judiciar yerine. Zaten ICC ile oyle aman allah degil. Baslarina Azrael’i verdigimden beri Judiciar’in yuzune bakmadim bir daha. Sustain 1 ve 4+ invul cok iyi seyler. Ote yandan Judiciar boyamak isterim ama single mini releaseini sonsuza kadar bekleyebilirim sorun yok.
smartgun Mesaj tarihi: Şubat 13, 2026 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2026 Bu arada chaos'a yeni detachment geldi dark pact'ten feragat edip ayni ultramarinlerin gladius detachment'i gibi oynayabiliyorsun. Renegade warband olarak geciyor. Daha deneme sansim olmadi, cok merak ediyorum. Dark pact kurali bazen sinir ediyordu. https://www.warhammer-community.com/en-gb/articles/ly4zdcav/new-maelstrom-detachments-snub-the-dark-gods-and-booby-trap-objectives-for-fun/ Sitelerine de yeni faction olarak eklediler.
Norak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2026 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2026 (düzenlendi) ilk Eradicator Squad, 2 squad daha var. Haziran'a kadar Imperial fistleri de bitiririm herhalde komple, zaten templars kadar kalabalik degil, yeni edisyonda guzel gravis unitesi gelirse onlari da 10 kisi bu sekilde dusunuyorum 3 squad+HQ. Şubat 15, 2026 Norak tarafından düzenlendi
smartgun Mesaj tarihi: Şubat 19, 2026 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2026 Norak, 24.01.2026 23:58 tarihinde dedi ki: Plasma pistol gercek boyut bonus, auto bolter: İçeriği gizle Bu kiz ofci bu arada erkeklerin yogun ilgilendigi hobilerde icerik uretip keriz avliyor. 1
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 19, 2026 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2026 Belli normal olmadigi ama en azindan emek veriyor. Bu kadar ugrasmasa da olurdu sjfklh
Öne çıkan mesajlar