Feamer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 https://1d4chan.org/images/thumb/c/cc/Arianka_Skaven.jpg/408px-Arianka_Skaven.jpg https://1d4chan.org/wiki/Arianka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 İstanbulda mağza satışı veya tc online satışı yapan varmı bildiğiniz? Fantasy arıyorum daha çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 beşiktaş'ta pegasus var. internet sitelerinde yoktu ama e-mail'le sipariş alıp getirtiyorlardı. o kadarını yapmışken kargoluyor mudur bilmiyorum ama gelince mağazadan alıyosun en kötü. https://www.facebook.com/PegasusOyuncak/?hc_ref=ARTAUSJ1dQZCj3xw29xwvDA_tErK6bGZxIkZKbBjUcjci8nDZ4YH3OOcUCDRowjXTyc&fref=nf&hc_location=group Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 site yapmışlar http://www.pegasusoyuncak.com/ ama eski fantasy ürünleri yok, doğal olarak :) gw satıyor ama galiba, mail ile getiriyorlar mı demiştin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Age of sigmar satiyolar ama sanirim.birde su chaos cuclerinin tanrisida bi ilginc bu arada chaos gibi ama degil gibide eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Kadıköyde kolaytarif edemeyeceğim bir arasokakta bir anda ultramarine figürleri çıktı karşıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2019 Son gelişmeler nedir abiler? Reel hayata (soktumun hayatına) daha öncelik verdim.ilgilenemez olduk hiçbirşeyle.yoksa aynı bıraktığımız gibimi aynı tas aynı hamam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2019 Reddit'den gördüğüm kadarıyla Psychic Awakening diye bir olay gelecekmiş. Warhammer40K ile alakalı subredditleri takip ederek haberdar oluyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2019 nerde bıraktın bilmiyorum ama Guillaman uyandı.primarisler geldi falan. işte şimdi psychic awakening de eldar - dark eldar iyice birbirine girecek diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2019 Aynen guillaman uyandı orda biraktım.daha modifiye space marineler falan.acikcasi chaos,necron,ork tarafı daha ilgimi cekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2019 guilliman bi ara bi üşenmesede gidip kardeşi lionı uyandırsa ya herif taşa yatmış hep çırçır olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2019 Ayakli kural kitabiyimdir hatta biraksalar kural kitabi yazarim, evde yatagin altinda yazdigim 3 campaign settingim, 5 kart oyunum var diyorsaniz GW Designer jobu acmis, 4 gun kalmis: https://jobs.games-workshop.com/search-and-apply/games-designer-warhammer-studio guncel kutulu/kartli oyunlari icin kurallari vs yaziyorsunuz sirketin merkezinde, ayrica turnuvalar esnasinda gene ayni binada bulunan turnuva odasinda ayakli kural kitabi olarak hazir bulunuyorsunuz. Birde mektup yazmaniz gerek. Maas falan yazmamislar ama annual £20k altinda degildir herhal. Calisan olarak GW indiriminiz de olmasi gerek %50 tum urunlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 Astartes'in 5. (ve son) bölümü çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 bu bolumde n'oluyor n'edir k'imdir pek net degil, garanti degil tabi ama Yu'Vath demisler onu okuyunca oturdu gibi biraz daha hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 ayrica: Spoiler 2 tane kure var, 4:28'de Inqu. eleman Sergeant'u uyarinca az once live feedden izledikleri oteki gurubu uyarmaya kosuyor Marine orda bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 Sesi açarsanız kürelerin konuşmaları duyuluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 on numara yapmışlar. helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 offf ıslandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 23 saat önce, Norak dedi ki: ayrica: İçeriği gizle 2 tane kure var, 4:28'de Inqu. eleman Sergeant'u uyarinca az once live feedden izledikleri oteki gurubu uyarmaya kosuyor Marine orda bence. Spoiler orblar arası iletişimi duyunca 1snliğne focustan çıkıp uyarıyo capeli SM'i (recall them immediately) ama o 1 snde alıyo coronayı rip psyker inqu diğer orbun ordakiler alıyo uyarıyı da çok geç (gözü patlak kafayı yana çeviriyo orb tam bunları içine almadan önce) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 birde bu en sonda, Spoiler diger marinelerde teleport oluyor sagdan baslayip ordaki sutunlarin ustune, gormesi zor direk bakmiyorsaniz. kanin hemen pihtilasmaya baslamasida epik detay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 aa sondaki o detayı kaçırmşım ben eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 seri boyunca Transhuman dread etkisi cok iyi bence ayrica Marinelerin kesin, tereddut etmeden hareketleri falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 Ya düsman kim abi? Chaos gibin durmuyor? Birde o kabloları çıkmış dev neyin nesi? Benim gibi wh cahiline bilgi kırıntısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 (düzenlendi) yapan adam soylemedi henuz ama en iyi tahmin Yu'Vath diyorlar. ilk bolumlerdeki insanlarda iste bir anti-imperial rebellion bu Yu'Vath etkisi altinda yada ona tapan vs o devin metalinden iste 4. bolumdeki tiplerin maskelerini yapiyorlar, psisik guclerin etkisini arttiriyor benim anladigim. Nisan 4, 2020 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 sondaki şarkı bu arada https://pilotpriest.bandcamp.com/track/future-is-gone tam grimdark anthem olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar