Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammmar 40k

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Yeni edisyon cikmadan bir takim yeni chaos araclari da gelecek galiba yeni scale'a uygun,

eskilerin bazilari kucuk cocuk gibi kaliyor yeni araclar yaninda artik 😛

Mesaj tarihi:

Eski araclar daha guzel ya, predator, land raider, rhino deimos pattern'di galiba klasik umarim legend'a falan koymazlar. Yeni primaris versiyonlara isinamadim bir turlu cok buyukler.

Mesaj tarihi:

Bu haftasonu da bos durmadik, Dreadnought bitti herseyi decal base kir-pas vs,

Spoiler

6FEZ5Mr.jpg

Sonrasinda 2 adet Sternguard bitirdim, kalan son 3 taneyi haftaya yaparim, oncedende 5 Sternguard var bitmis:

Spoiler

U2tPw5M.jpg

Bonus, mevcut Dreadnought tayfasi:

Spoiler

sdgfveR.jpg

Bunlarin disinda haftaya su cikacak,

https://www.warhammer.com/en-GB/shop/legion-astartes-siege-assault-battle-group-2025

alabilirim gibi ama Breacher'lar yedek parca olmak disinda ise yaramayacak gibi 30k mark 3 oldugu icin daha bir yere sigdiramadim 2 ordu icinde, Dreadnought zaten Imperial Fists'e gidecek gene.

Cataphractii'lari diger 2 ordu disinda harici bir Space Hulk takimi olarak yapacagim eger alirsam.

Mesaj tarihi:

BLPROCESSED-6063018100639-ENG-Ahriman-Un

İlk üç kitap kadar kolay akmıyor.  Yarısında falanim. Hala shared world den böyle bir seri çıkmasına şaşkınım ama biraz daha açılır umarım ilerde.

Mesaj tarihi:
smartgun, 22.12.2025 10:53 tarihinde dedi ki:

Benim okudugum en iyi 40k romani bu. Gerci cok fazla okumadim 10 kitap filan okumusumdur. Horus rising ve Eisenhorn'da guzeller ama gene Night Lords'un tadini vermedi. Siege of Terra'yi cok begenmedim mesela. Hatta bunu okuduktan sonra Night Lords fani oldum diyebilirim.

spacer.png

konrad-curze-vs-the-average-night-lord-v

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Ama abi 2003 forumu gibi fotoların ya hep. Lo-res az ışık hafif blur falan. ince işçiliğine mi güvenmiyorsun yoksa............, detay göreyim diye tıklıyorum boyut aynı boyut. dedwol iyi çekiyor.

goldbären tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
goldbären, 12.01.2026 01:05 tarihinde dedi ki:

WH hiç sevmiyorum

Boyle minik zilyon tane ordu boyamana gerek yok 20+ tane factiondan begendigin yoksa, 

Mesela imperial knights var, tek bir adam boyamadan ordu yapabilirsin 2-3 knight, 3-6 armiger ile, 800-900 dolar masrafin olur ±

nP1OY8.gif

https://i.imgur.com/053OE9o.mp4

Mesaj tarihi:
goldbären, 12.01.2026 01:10 tarihinde dedi ki:

Ama abi 2003 forumu gibi fotoların ya hep. Lo-res az ışık hafif blur falan. ince işçiliğine mi güvenmiyorsun yoksa............, detay göreyim diye tıklıyorum boyut aynı boyut. dedwol iyi çekiyor.

Norak cok hizli boyuyor. Amaci army painting. Ben sindire sindire boyuyorum. En son Lion 7 8 saat falan surdu. Oyle olunca isigina vs. kastirip duzgun cekiyorsun yaptigin is gorunsun diye snfkgk

Bu arada oyuna bulasmak isteyen olursa Istanbul’daki Kill Team (warhammer 40k evreninde yine ama ordu capinda degil squad capinda oynaniyor, daha az model, daha hizli oyun) turnuvalarini ben duzenliyorum. Yakinda rookie turnuva duzenleyecegiz. Takiminiz yoksa veririz. Bende 7 8 tane kill team var hali hazirda.

Alakasiz ek: 2025’te boyayip bitirdiklerim sirali tam liste.

Spoiler

10x Hellblasters

1x Redemptor dreadnought

5x Deathwing knights

10x Vespids

10x Infernus Squad

1x Tyranid prime w/ wings

1x Apotechary Biologis

8x Goremongers

1x St. Celestine Statue

5x Raveners

1x Chaplain in term. Armour

1x Lieutenant

10x Henrykin Yaegirs

1x Gallowdark Terrain

1x Volkus Terrain

1x Green Knight

1x Lion

1x Inceptors

Devam eden:

10x JPI (battle ready)

5x Intercessors

5x DWK

6x ICC

Repulsor (battle ready)

Yok abi WH sevmiyorum derken tarzını sevmiyorum maketçiliğini demedim.

Linç için tıkla 🥰 👇

Spoiler

Bana fantazinin recep ivediki gibi geliyor böyle aşırı abartılmış zırhlar tipler kütük boyunda kılıçlar silahlar falan. Böyle balyoz savururken gonuşmolööyn! diyeceklermiş gibi, böyle Orta2de kareli defterin arkasına çizilen Türkün gücü F16 çizimleri gibi... Karikatürize bir köstürme var, silah üstüne silah zırh üstüne zırh adamlar tanklar hepsi tıknazlaşmış katman eklemekten, aşırı geliyor. Füzememe bikinili 2m kılıç savuran jrpg oyunlarının yaratıklı olanı gibi...  

goldbären tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Warhammerin merkezinde o karikatirizayson ve hiciv ogesi var yalniz, benzer sekilde Judge Dredd'eki gibi ayni, kendi abzurdlugu ile  dalga gecmek icin bilerek yapilmis birsey o.

Onun disinda, zirh istemiyorsan great devourer var, kitin ve kikirdakli 😄

goldbären, 12.01.2026 18:25 tarihinde dedi ki:

İçeriği gizle

boy

SM insanlardan buyuk oldugu icin oyle, 2,5 insan boyunda, tek kolu 20+ insan gucunde adamlar cunku. ama space marine disinda bir suru ordu var, herkes space marine degil, insan boyunda onlar,

Silahlar vs de ondan oyle, yoksa space marine'in tek eliyle kullandigi silahi normal insanlar tankta agir silah olarak kullaniyor 😄:

40k_battleforces-oct06-krieg-kcwcewyv3z.

Norak tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

40k satire uzerine kurulu zaten tamamen.

Ama herkese gelmeyecek bir arti var orasi kesin. Ote yandan modeller heroic scale yapiliyor algilamasi kolay olsun diye. Eller, kafalar, silahlar falan gercek scale’inden farkli. Son yillarda bayagi kistilar farki ama ben infinity modellerine tercih ederim su anki ratiolari.

5cm yuksekliginde bir figurde hic bir sey anlasilmiyor yoksa. 

• Yeni Oluştur...