Norak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2026 Yeni edisyon cikmadan bir takim yeni chaos araclari da gelecek galiba yeni scale'a uygun, eskilerin bazilari kucuk cocuk gibi kaliyor yeni araclar yaninda artik
smartgun Mesaj tarihi: Ocak 2, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2026 Eski araclar daha guzel ya, predator, land raider, rhino deimos pattern'di galiba klasik umarim legend'a falan koymazlar. Yeni primaris versiyonlara isinamadim bir turlu cok buyukler.
Norak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2026 Bu haftasonu da bos durmadik, Dreadnought bitti herseyi decal base kir-pas vs, Spoiler Sonrasinda 2 adet Sternguard bitirdim, kalan son 3 taneyi haftaya yaparim, oncedende 5 Sternguard var bitmis: Spoiler Bonus, mevcut Dreadnought tayfasi: Spoiler Bunlarin disinda haftaya su cikacak, https://www.warhammer.com/en-GB/shop/legion-astartes-siege-assault-battle-group-2025 alabilirim gibi ama Breacher'lar yedek parca olmak disinda ise yaramayacak gibi 30k mark 3 oldugu icin daha bir yere sigdiramadim 2 ordu icinde, Dreadnought zaten Imperial Fists'e gidecek gene. Cataphractii'lari diger 2 ordu disinda harici bir Space Hulk takimi olarak yapacagim eger alirsam.
fenris Mesaj tarihi: Ocak 5, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2026 İlk üç kitap kadar kolay akmıyor. Yarısında falanim. Hala shared world den böyle bir seri çıkmasına şaşkınım ama biraz daha açılır umarım ilerde.
Norak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2026 Subat ayinda 2 tane commemorative mini geliyor fomo, biri eldar, oteki vampire lords sanirim.
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2026 smartgun, 22.12.2025 10:53 tarihinde dedi ki: Benim okudugum en iyi 40k romani bu. Gerci cok fazla okumadim 10 kitap filan okumusumdur. Horus rising ve Eisenhorn'da guzeller ama gene Night Lords'un tadini vermedi. Siege of Terra'yi cok begenmedim mesela. Hatta bunu okuduktan sonra Night Lords fani oldum diyebilirim.
Norak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2026 Sternguardlari da bitirdim komple, ve hatta full ordu simdilik, Spoiler 1
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 11, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2026 WH hiç sevmiyorum ama böyle tatlış tatlış boyamanız dizmeniz hoşuma gidiyor. 1
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 11, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2026 (düzenlendi) Ama abi 2003 forumu gibi fotoların ya hep. Lo-res az ışık hafif blur falan. ince işçiliğine mi güvenmiyorsun yoksa............, detay göreyim diye tıklıyorum boyut aynı boyut. dedwol iyi çekiyor. Ocak 11, 2026 goldbären tarafından düzenlendi
Norak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2026 Cok zoom yapinca guzel gozukmeyebiliyor, onun disinda bulanik vs olanlar benim resim cekemememden kaynakli 1
Norak Mesaj tarihi: Ocak 12, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2026 goldbären, 12.01.2026 01:05 tarihinde dedi ki: WH hiç sevmiyorum Boyle minik zilyon tane ordu boyamana gerek yok 20+ tane factiondan begendigin yoksa, Mesela imperial knights var, tek bir adam boyamadan ordu yapabilirsin 2-3 knight, 3-6 armiger ile, 800-900 dolar masrafin olur ± https://i.imgur.com/053OE9o.mp4
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 12, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2026 goldbären, 12.01.2026 01:10 tarihinde dedi ki: Ama abi 2003 forumu gibi fotoların ya hep. Lo-res az ışık hafif blur falan. ince işçiliğine mi güvenmiyorsun yoksa............, detay göreyim diye tıklıyorum boyut aynı boyut. dedwol iyi çekiyor. Norak cok hizli boyuyor. Amaci army painting. Ben sindire sindire boyuyorum. En son Lion 7 8 saat falan surdu. Oyle olunca isigina vs. kastirip duzgun cekiyorsun yaptigin is gorunsun diye snfkgk Bu arada oyuna bulasmak isteyen olursa Istanbul’daki Kill Team (warhammer 40k evreninde yine ama ordu capinda degil squad capinda oynaniyor, daha az model, daha hizli oyun) turnuvalarini ben duzenliyorum. Yakinda rookie turnuva duzenleyecegiz. Takiminiz yoksa veririz. Bende 7 8 tane kill team var hali hazirda. Alakasiz ek: 2025’te boyayip bitirdiklerim sirali tam liste. Spoiler 10x Hellblasters 1x Redemptor dreadnought 5x Deathwing knights 10x Vespids 10x Infernus Squad 1x Tyranid prime w/ wings 1x Apotechary Biologis 8x Goremongers 1x St. Celestine Statue 5x Raveners 1x Chaplain in term. Armour 1x Lieutenant 10x Henrykin Yaegirs 1x Gallowdark Terrain 1x Volkus Terrain 1x Green Knight 1x Lion 1x Inceptors Devam eden: 10x JPI (battle ready) 5x Intercessors 5x DWK 6x ICC Repulsor (battle ready)
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 12, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2026 (düzenlendi) Yok abi WH sevmiyorum derken tarzını sevmiyorum maketçiliğini demedim. Linç için tıkla Spoiler Bana fantazinin recep ivediki gibi geliyor böyle aşırı abartılmış zırhlar tipler kütük boyunda kılıçlar silahlar falan. Böyle balyoz savururken gonuşmolööyn! diyeceklermiş gibi, böyle Orta2de kareli defterin arkasına çizilen Türkün gücü F16 çizimleri gibi... Karikatürize bir köstürme var, silah üstüne silah zırh üstüne zırh adamlar tanklar hepsi tıknazlaşmış katman eklemekten, aşırı geliyor. Füzememe bikinili 2m kılıç savuran jrpg oyunlarının yaratıklı olanı gibi... Ocak 12, 2026 goldbären tarafından düzenlendi
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 12, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2026 Norak, 12.01.2026 00:30 tarihinde dedi ki: Sternguardlari da bitirdim komple, ve hatta full ordu simdilik, İçeriği gizle servet yatıyor burda Übeyit bubaa 1
Valvyn Mesaj tarihi: Ocak 12, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2026 coni walker mi wihite horse mi black vitte mi
Norak Mesaj tarihi: Ocak 12, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2026 Warhammerin merkezinde o karikatirizayson ve hiciv ogesi var yalniz, benzer sekilde Judge Dredd'eki gibi ayni, kendi abzurdlugu ile dalga gecmek icin bilerek yapilmis birsey o. Onun disinda, zirh istemiyorsan great devourer var, kitin ve kikirdakli
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 12, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2026 cacdıred comic versiyonu değil de 2012 karl urban film versiyonu yeterli ya. fazlası zarar
Norak Mesaj tarihi: Ocak 12, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2026 ben okuyorum cogzel, O degilde, cuma gunu event var gene; Custodes, Ravenwing, Iron Warriors falan filan. Female Custodes mini gelecek diyorlare.
Valvyn Mesaj tarihi: Ocak 12, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2026 haftaya amerıkaya gıdıyorum merak ettıgınız bı set varsa store a ugrıcam resım atarım.
Norak Mesaj tarihi: Ocak 12, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2026 (düzenlendi) goldbären, 12.01.2026 18:25 tarihinde dedi ki: İçeriği gizle boy SM insanlardan buyuk oldugu icin oyle, 2,5 insan boyunda, tek kolu 20+ insan gucunde adamlar cunku. ama space marine disinda bir suru ordu var, herkes space marine degil, insan boyunda onlar, Silahlar vs de ondan oyle, yoksa space marine'in tek eliyle kullandigi silahi normal insanlar tankta agir silah olarak kullaniyor : Ocak 12, 2026 Norak tarafından düzenlendi
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 12, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2026 40k satire uzerine kurulu zaten tamamen. Ama herkese gelmeyecek bir arti var orasi kesin. Ote yandan modeller heroic scale yapiliyor algilamasi kolay olsun diye. Eller, kafalar, silahlar falan gercek scale’inden farkli. Son yillarda bayagi kistilar farki ama ben infinity modellerine tercih ederim su anki ratiolari. 5cm yuksekliginde bir figurde hic bir sey anlasilmiyor yoksa.
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 12, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2026 abi şundan farkı ne ya bunların bu kadar para veriyonuz falan, ikisi de aynı sayılır sonuçta
Öne çıkan mesajlar