fenris Mesaj tarihi: Mart 2, 2025 Mesaj tarihi: Mart 2, 2025 Selekt e basınca dreadnought çıkıyor sddfhf.
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 2, 2025 Mesaj tarihi: Mart 2, 2025 fenris, 28.02.2025 11:51 tarihinde dedi ki: Çanta olarak ne kullanıyorsunuz? Ben bi tane aldım ama dandik. Bana Çin işi noname bi çanta gelmişti onu kullanıyorum hala. Oynamıyorum ben de ama işte boyamak için yazlığa falan götürürken kullanıyodum. Arkadaş yurtdışına taşınırken vermişti, onun çantasıydı. O taşınmadan bayağı karlı çıkmıştım, projektör, fritöz falan da verdiydi.
haleluya Mesaj tarihi: Mart 2, 2025 Mesaj tarihi: Mart 2, 2025 Norak, 11.02.2025 12:32 tarihinde dedi ki: su iki video dursun burada, ozellikle ilk videodaki boya kivami: 3d printed bazı şeyleri boyuyorum. sarı mutfak bezi ve yağlı fırın kağıdı ile dandik akrilik boyalardan iyi performans aldım.
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 3, 2025 Mesaj tarihi: Mart 3, 2025 Bende canta yok, daha gidip oynamadim da ama metal kurabiye kutularinda sakliyorum basein altina miknatis atip. Dreadnoughtlar ve transportlar haric oyle tasirim oyunlara da.
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 3, 2025 Mesaj tarihi: Mart 3, 2025 Marine tarzi baseinin disina cok tasmayan kirilacak incik boncugu olmayan unitler icin miknatis yontemi cok iyi. Ama mesela bende vespid kill team var, kanatlari her yerde, figurleri base base’e dayayamiyorsun. O sorun oluyor biraz o tarz unitlere de kutuda saga sola kaymasinlar diye grid falan yapilabilir. Ben bu islerin tamamini hobiden saydigim icin surekli cozum uretiyorum pratikte derdim olmasa da haha
Öne çıkan mesajlar