Fistan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 aquila said: kumda kosarak da at olamazsiniz arkadaslar, ben de onu soylim.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 selam (:P) bu denetim firmalarında ne kadar istatistik kullanılır? istatistik kullanılan bölümlerin adı nedir? ps. baştan okumaya başlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 ben denetim masasında program ekle/kaldır olarak çalışıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 pontipati said: selam (:P) bu denetim firmalarında ne kadar istatistik kullanılır? istatistik kullanılan bölümlerin adı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar