Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3'ü Nereden Alacaksınız?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Normal dye'lar hakkında çok bilgi yok gerçekten o yüzden ortalamaya kıyasla ne kadar iyi ne kadar kötü bilemeyeceğim. Glow falan değil de şöyle UO'daki True Black ya da Phoenix Red tarzında renkler çok daha iyi olurdu. Sigilleri de bilmiyoruz aynı şekilde.

WoW oynayacaklar için pet güzel olabilir MoP'taki pokimon kafası için. Diğer oyunları ilgilendiren şeyler SC2 portrait ve peti ben de sallamıyorum.

Şu zamana kadar hiç CE almadım ben, pek değer bulmadım. Ama masamda bi' Diablo büst görmek isterim. Bir de Darksiders Death mask.
Mesaj tarihi:
son durum şöyle olmuş shop.to ve sendit cephesinde;

shop.to 36.85 sterlin
sendit 37.95 sterlin

altı üstü 1 sterlin var aralarında ve senditin kargo 2.98 sterlincik, shop.to kaça yolluyor bilmiyorum ama 5-6 günde gelmese 2 haftada gelse bile yine de senditten alırım

daha önce defalarca alışveriş yaptığım ve 1 haftadan geç elime geçen paketleri hiç olmadığı için diyelim

bu arada digital versiyonunu battlenetten 60 oyroya satan Edit: [biiiiiiiip]

edik: amazon.co.uk'de 32.97 sterlin ama bir ara yolluyolardı artık bize yollamıyolar :/
CE konusuna gelince, herhalde CE işinden en çok dili yananlardanımdır, bu sefer mantıklı hareket edip vermeyecem o parayı, içinden çük GB bellek çıkacak SC2 gibi, skull anahtarlık maskotu gibi bişedir kesin, soundtrack zaten indiriliyor her yerden, adamın diablo 3'ü nasıl yaptığını da bi zahmet öğrenmeyiveririm :p
Mesaj tarihi:
BlackRose said:

eğer 350 TL'nin altında olsun satın aldığım diablo 3ü hediye edicem :)

şunu bi alıntılayalım da sonra döneklik olmasın.

250 üzerine çıkmaz bence bu arada
Mesaj tarihi:
Aluriel said:

BlackRose said:

eğer 350 TL'nin altında olsun satın aldığım diablo 3ü hediye edicem :)

şunu bi alıntılayalım da sonra döneklik olmasın.

250 üzerine çıkmaz bence bu arada

gider eşine dostuna verir sen niye heycan yaptın
Mesaj tarihi:
dnr, bimeks ve aral oyunu 110 liraya satıyor.

sendit falan aşağı yukarı 90-95 liraya geliyor. büyük ihtimal bunlardan birinden alıcam. daha iyi teklif veren birisi olmazsa en az kargo ücreti alan kazanır.
Mesaj tarihi:
Collector's Edition TR fiyatını bilen varmı? Birde Coll. ed. satıp TR ye gönderi yapan firma bilen varmı? Sendit te Coll. ed. yok , shopto.net de coll. ed. yok durumunda durumda.
  • Yeni Oluştur...