Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3'ü Nereden Alacaksınız?

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Normal dye'lar hakkında çok bilgi yok gerçekten o yüzden ortalamaya kıyasla ne kadar iyi ne kadar kötü bilemeyeceğim. Glow falan değil de şöyle UO'daki True Black ya da Phoenix Red tarzında renkler çok daha iyi olurdu. Sigilleri de bilmiyoruz aynı şekilde.

WoW oynayacaklar için pet güzel olabilir MoP'taki pokimon kafası için. Diğer oyunları ilgilendiren şeyler SC2 portrait ve peti ben de sallamıyorum.

Şu zamana kadar hiç CE almadım ben, pek değer bulmadım. Ama masamda bi' Diablo büst görmek isterim. Bir de Darksiders Death mask.
Sosyal ağlarda paylaş

son durum şöyle olmuş shop.to ve sendit cephesinde;

shop.to 36.85 sterlin
sendit 37.95 sterlin

altı üstü 1 sterlin var aralarında ve senditin kargo 2.98 sterlincik, shop.to kaça yolluyor bilmiyorum ama 5-6 günde gelmese 2 haftada gelse bile yine de senditten alırım

daha önce defalarca alışveriş yaptığım ve 1 haftadan geç elime geçen paketleri hiç olmadığı için diyelim

bu arada digital versiyonunu battlenetten 60 oyroya satan Edit: [biiiiiiiip]

edik: amazon.co.uk'de 32.97 sterlin ama bir ara yolluyolardı artık bize yollamıyolar :/
CE konusuna gelince, herhalde CE işinden en çok dili yananlardanımdır, bu sefer mantıklı hareket edip vermeyecem o parayı, içinden çük GB bellek çıkacak SC2 gibi, skull anahtarlık maskotu gibi bişedir kesin, soundtrack zaten indiriliyor her yerden, adamın diablo 3'ü nasıl yaptığını da bi zahmet öğrenmeyiveririm :p
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...