Sorieno Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Normal dye'lar hakkında çok bilgi yok gerçekten o yüzden ortalamaya kıyasla ne kadar iyi ne kadar kötü bilemeyeceğim. Glow falan değil de şöyle UO'daki True Black ya da Phoenix Red tarzında renkler çok daha iyi olurdu. Sigilleri de bilmiyoruz aynı şekilde. WoW oynayacaklar için pet güzel olabilir MoP'taki pokimon kafası için. Diğer oyunları ilgilendiren şeyler SC2 portrait ve peti ben de sallamıyorum. Şu zamana kadar hiç CE almadım ben, pek değer bulmadım. Ama masamda bi' Diablo büst görmek isterim. Bir de Darksiders Death mask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 son durum şöyle olmuş shop.to ve sendit cephesinde; shop.to 36.85 sterlin sendit 37.95 sterlin altı üstü 1 sterlin var aralarında ve senditin kargo 2.98 sterlincik, shop.to kaça yolluyor bilmiyorum ama 5-6 günde gelmese 2 haftada gelse bile yine de senditten alırım daha önce defalarca alışveriş yaptığım ve 1 haftadan geç elime geçen paketleri hiç olmadığı için diyelim bu arada digital versiyonunu battlenetten 60 oyroya satan Edit: [biiiiiiiip] edik: amazon.co.uk'de 32.97 sterlin ama bir ara yolluyolardı artık bize yollamıyolar :/ CE konusuna gelince, herhalde CE işinden en çok dili yananlardanımdır, bu sefer mantıklı hareket edip vermeyecem o parayı, içinden çük GB bellek çıkacak SC2 gibi, skull anahtarlık maskotu gibi bişedir kesin, soundtrack zaten indiriliyor her yerden, adamın diablo 3'ü nasıl yaptığını da bi zahmet öğrenmeyiveririm :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Biraz daha sakin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 sakinim yahu :) ne demişim biplenecek neyse millet de sövdüm sanacak, bişe yok gençler rahmetli caine'in kel kafasıyla ilgili bişeydi ;) ekleme: çük var orda onu da bip pls :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Bir cd boyutuyla aşağı yukarı aynı gibi duruyor Diablo büstü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 bimeks'de 98 lira. daha ucuz yerler varsa rusçu satıyor mu göremedim gg'de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 direk blizz den alıcam bu ülkeye 1 kuruş daha vergi vermek istemiyorum başkalarının parasıyla da oynasınlar biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 CE'nin türkiyede mağaza fiyatı hakkında bir bilgi var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 200 altında beklemeyin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 eğer 350 TL'nin altında olsun satın aldığım diablo 3ü hediye edicem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 BlackRose said: eğer 350 TL'nin altında olsun satın aldığım diablo 3ü hediye edicem :) şunu bi alıntılayalım da sonra döneklik olmasın. 250 üzerine çıkmaz bence bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 hediye benimdir! birim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 hediye edilmesini bekleyecegim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Aluriel said: ...döneklik... be de şunu alıntılayayım da hediyeyi nereye *koyacağımız* netleşsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Aluriel said: BlackRose said: eğer 350 TL'nin altında olsun satın aldığım diablo 3ü hediye edicem :) şunu bi alıntılayalım da sonra döneklik olmasın. 250 üzerine çıkmaz bence bu arada gider eşine dostuna verir sen niye heycan yaptın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 lan edit gelmesin diye alıntıladım asdfasd ben CE alıyorum zaten, sıkıntı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 200+-10 tl olur yav abartmayın bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 kesinlikle fazla olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 299 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spessnat Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 249 tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 250 TL ye kadar veririm. Fazlasına gerek yok be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 amazon.co.uk CE için pre order almaya başladı, başladı da fiyatı 185-190 TL ye geliyor şu anda kargo falan olmadan, burda 250ye satarlarsa dünyanın sonu gelmiş demektir ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 dnr, bimeks ve aral oyunu 110 liraya satıyor. sendit falan aşağı yukarı 90-95 liraya geliyor. büyük ihtimal bunlardan birinden alıcam. daha iyi teklif veren birisi olmazsa en az kargo ücreti alan kazanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarçýn Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 sendit oyunu kaçına kadar bize ulaştırır acaba tahmini bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erensabri Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Collector's Edition TR fiyatını bilen varmı? Birde Coll. ed. satıp TR ye gönderi yapan firma bilen varmı? Sendit te Coll. ed. yok , shopto.net de coll. ed. yok durumunda durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar