arezzo789 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 sc2'dede olduğu gibi erenköy d&r'da olacağım.yakamda kırmızı karanfil ile gelicem bulan bulsun beni <3 bu arada özlemişim buraları he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Aral hala D3ü kaç liradan satacağını açıklamadığı için herhangi bir şey de diyemiyorum. SC2'yi Blizzden 120 tlye almıştım. Aral 140ta satıyodu. Senditle ise oyun 98tlye alınıyordu. Aralın fiyat açıklamasına bağlı hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Aral'ın eski çalışanı mı ne, forumdan DA2019'a "Battle.net'ten daha ucuza satıcaz" demişti galiba, harrasslayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Aral çalışanları telefon vasıtasıyla yardımcı olmaya meyilliler mi yoksa evet efendim sepet efendim şeklinde bot cevapları mı veriyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 CE almayacaksanız ve kullanabileceğiniz bir kredi kartı varsa, hiç Aral'la uğraşmayın. SC2'yi bile 140 liraya satan firma Diablo 3'ü bu fiyatın altına vermez. Shopto'dan sipariş verdim ben, kargo dahil toplam 115 lira etti. SC2'de de aynı şekilde yapmıştım ve çıktığı sabah gelmişti oyun. Yine aynı şekilde olur, ilk gün elinizde olur ya da en fazla 1-2 gün beklersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 ruscu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 di said: Abi CE isteme sebebiniz nedir ? SC2 CE baya hayal kirikligi yaratmisti mesela bence icerik bakimindan. Bu da ayni olacak diye dusunuyorum zira zik kadar bir diablo kafasi cikacak. Soyle guzel bir figur falan bekliyorum iki seferdir koymuyor adamlar bir turlu. ben de CE almayı düşünüyorum tabi aral fiyat konusunda çok üzmezse. Güzel bi figür istiyordum ben de ama yine fena değil içerik. oradaki kitap ve dvd seti güzel şeyler. koy kitaplığa nerd stayla. mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Çıktığı gibi alamayacağım maalesef. Yazın Work and travel şeysiyle Amerika'ya gidiyorum biraz para kazanıyım, oyunun dibine vurucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 CE istanbulda alabileceğim bir yol bilen vs varsa lütfen yardımcı olunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Gece satışı kovalamak en iyisi İstanbul'dan CE için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Cataclysm için de Aral çok az CE getirmişti ve sadece gece satışı ile satıcaz diyorlardı. Aral'ın organize ettiği gece satışlarına sabah saat 8'den sıraya girenler olmuştu ama Viktor mesela alakasız bi Saturn'e gitmişti sanırım ve CE satılıyordu, rahat rahat almıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Selam! ben battle.net den alayım diyorum ama gece satışı etkinliği olursa eğlencesine oradan alabilirim gibi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 CEyi aral 400den dayarsa hiç saşırmam fsdfaasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 valla 99 eur ise battlenet de, mümkündür öyle 350 tl fln demesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 annual pass çıkmıyor benim hesapta, nedendir? 6 aylık var max? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 bitti herhalde o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 99 EUR 240-250 lira para. Gumruk vergisi + Tasinmasi + KDV'si + koyacaklari kar = dunyalar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 dreagloth said: bitti herhalde o yoo devam ediyor ama 6 aylık çıkıyor en fazla nedense.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 annual öyle yapılmıyo, annual yapçam diyosun başlıyo, 6 aylık çıkar subslar max orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Simdi, o gece kimler gelecek etiler dnr a fln :)) almis olsam da muhabbet e gelmek guzel olur sanki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Fiyata bağlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Sparkcaster said: annual öyle yapılmıyo, annual yapçam diyosun başlıyo, 6 aylık çıkar subslar max orda abi fiyatı falan görmeden nasıl olacak o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 bu arada adi sendit zam yapmış, amazon.co.uk de göndermiyor Türkiyeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 abi fiyat yok işte hesabı nasıl açık tutarsan tut, 12 ay taahüt veriyosun hesap açık kalcak diye,en başta kredi kartı giriyosun, herhangi bi ödeme yoksa bekleyen 1 aylık çekiyo her ay kredi kartından, yani 12 ay gamecardla da açık tutabilirsin hesabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Amazon.com gönderiyor ama out of stock şimdilik. Allahtan ben preorder etmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar