Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3'ü Nereden Alacaksınız?

Gangren

Öne çıkan mesajlar

CE almayacaksanız ve kullanabileceğiniz bir kredi kartı varsa, hiç Aral'la uğraşmayın. SC2'yi bile 140 liraya satan firma Diablo 3'ü bu fiyatın altına vermez. Shopto'dan sipariş verdim ben, kargo dahil toplam 115 lira etti. SC2'de de aynı şekilde yapmıştım ve çıktığı sabah gelmişti oyun. Yine aynı şekilde olur, ilk gün elinizde olur ya da en fazla 1-2 gün beklersiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Abi CE isteme sebebiniz nedir ? SC2 CE baya hayal kirikligi yaratmisti mesela bence icerik bakimindan. Bu da ayni olacak diye dusunuyorum zira zik kadar bir diablo kafasi cikacak.

Soyle guzel bir figur falan bekliyorum iki seferdir koymuyor adamlar bir turlu.

ben de CE almayı düşünüyorum tabi aral fiyat konusunda çok üzmezse. Güzel bi figür istiyordum ben de ama yine fena değil içerik. oradaki kitap ve dvd seti güzel şeyler. koy kitaplığa nerd stayla. mis.
Sosyal ağlarda paylaş

Cataclysm için de Aral çok az CE getirmişti ve sadece gece satışı ile satıcaz diyorlardı.

Aral'ın organize ettiği gece satışlarına sabah saat 8'den sıraya girenler olmuştu ama Viktor mesela alakasız bi Saturn'e gitmişti sanırım ve CE satılıyordu, rahat rahat almıştı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...