Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3'ü Nereden Alacaksınız?

Gangren

Öne çıkan mesajlar

GERGE said:

rus key alsam mı bilemiyorum. Aldım gitti gg'deki hep cdkey aldığım adamdan. sonuçlanınca link ile birlikte nasıl olduğunu yazarım.

Bi sıkıntı yaşanırmıki ya ilerde rus key ile girdiğimiz için falan? Bende almayı düşünüyorumda .. Birde başlık açmıyım sorayım dedim :

Bu guest passdaki karakterimizle devam edebiliyormuyuz full oyunu aktifleştirdiğimizde.
Birde bu guest pass gameplay normal d3 oyuncuları ile aynı serverdamı oluyor? Lagdır bilmemnedir sorundur süpriz olmasın çünkü 0 lag takılma falan oynamıştım şaşırdım hatta pc de dandik halbuki.
bu saçma bir soru ama clienti full indirmiştim guest key ile oyunu aktifleştirdiğimde ekstrabişiler daha indirmem gerekicek mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Guest pass şu sadece skeleton kinge kadar oynamana izin veren key muhabbeti işte oyunu alanlar 1-2 arkadaşınaverebiliyo galiba key oyunu görmeleri açısından,bende gg den 5 liraya aldım mecbur laptop calıstırcakmı calistirmicakmi görmek için çalıştırdı allahtan hatta act1 i 2 kere farmladım LOL
Sosyal ağlarda paylaş

Osie16 said:

Bu guest passdaki karakterimizle devam edebiliyormuyuz full oyunu aktifleştirdiğimizde.
Birde bu guest pass gameplay normal d3 oyuncuları ile aynı serverdamı oluyor? Lagdır bilmemnedir sorundur süpriz olmasın çünkü 0 lag takılma falan oynamıştım şaşırdım hatta pc de dandik halbuki.
bu saçma bir soru ama clienti full indirmiştim guest key ile oyunu aktifleştirdiğimde ekstrabişiler daha indirmem gerekicek mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Osie16 said:

Guest pass şu sadece skeleton kinge kadar oynamana izin veren key muhabbeti işte oyunu alanlar 1-2 arkadaşınaverebiliyo galiba key oyunu görmeleri açısından,bende gg den 5 liraya aldım mecbur laptop calıstırcakmı calistirmicakmi görmek için çalıştırdı allahtan hatta act1 i 2 kere farmladım LOL

2 kere mi ? ben 13 levele gelene kadar 5-6 farm attım act1e. ardından kesmedi her gün magic düşürmek için en az 3-4 act 1 run atıp eritip craftta masterlaştım. level 13 olunca sınır oluyo guest ama inatla devam. bi gireyim leorici kesim şimdi
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Çok güzel starter hesabımı EU'daki upgrade etti. Bunu aldım: http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/diablo-iii-diablo-3-rus-eu-uyumlu-cd-key-59006159

Piyasada daha ucuzu bulunuyor olabilir ama bu adama güveniyorum ben, ilk alışverişlimiz değil bu.

"Auction House'da gerçek para açıldığı zaman EURO ve RUBLE uyumlu olacaktır." TR'dekilerin fark var mı ki acaba? Sıkıntı yaratmaz deemi bende cd bulamadım. Rus alcam sanırım daha beklemeyip
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...