haydari Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 DeviantSun said: Battle.Net'den aldığın için key yok, otomatik olarak Battle.Net hesabına bağlıyor. İstediğin bilgisayara kurarsın, hepsinden Battle.Net hesabınla login olup oynarsın, karakterler vs B.Net'te saklandığı için istediğin bigisayardan devam edersin.ee bilmeden ii yapmışım o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 ankara da nerde var lan oyun çıktığından beri rüyalarımda diablo görüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 bir kaç d&r a sordum yok gelmemıs kart verdiler arayın diye saturn, mediamark ve vatandada yok bulamadım izmirde, 1 haftada anca indirdim oyunu zaten sımdıde cd sız almak istemiyorum bulamadım izmirde. elinde quest pass kalan varsa verebilirmi krizim tuttu artık kudurcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 senko said: ankara da nerde var lan oyun çıktığından beri rüyalarımda diablo görüyorum dun panora dnr da son 1 tane vardi aldim. Bu arada ben ilk gun almistim hersey turkceydi. Dun aldigimiz herseyiyle ingilizceydi. Uzun lafin kisasi dun sinirli sayida gelmis cogu yerde yine bitmis, ama ucra yerlerde olacagini tahmin ediyorum. Denk gelirsem sen almadan once alirim bi tane sana da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 yalnız senko 2 haftadır arıyorum diyor, ben şurda ankara'dan aldım diyen 10 tane adam gördüm iki haftadır ahah. senko sen doğru ankara'da olduğuna emin misin karşim RT FAV PLS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 asdfads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 İstanbul'da var mı bir yerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 aente said: yalnız senko 2 haftadır arıyorum diyor, ben şurda ankara'dan aldım diyen 10 tane adam gördüm iki haftadır ahah. senko sen doğru ankara'da olduğuna emin misin karşim RT FAV PLS! kim almış abi düzenli olarak panora'ya adam gönderiyorum bulsun diye 2 haftada kaç kere tunalı dnr'a gittim kentparkta darty, mediamarkt, arkadaş kitapevi cepa'da dnr 365'te dnr hepsine düzenli soruyorum yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 ha bak anatolia, gordion, ankamall, armada, natavega bunlara da sordum geçen hafta ı-ıh yoktu yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 dnr'da ne kadar ki fiyat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Ankara'da epey aradım bulamadım bende sonra dnr'dan ön sipariş verdim geçen 3 gün içinde geldi. 105 veya 109 lira olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 ya ben wow annual pass'i iptal edip, bu sekilde alsam olur di mi? karakter durur herelde accountta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Benimde anlamadığım o zaten :) Baktınız bulamıyorsunuz niye direniyorsunuz verin siparişi sonuçta aynı firmaya gidip geldi mi demektense gelince kargoya verildi yazısını görmek daha keyifli. Ayrıca bitme olasılığının önüne geçmiş olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 ben bile gecen persembe cdyi alip lvl 40 oldum senko halen oyun ariyor* kfdfdslk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Ben oyunu ön sipraiş ile aldım çıktıktan 3gün sonra elimde idi halen lvl 16 wizard ACT II başındayım :P Casual oyuncu dediğin böyle oluyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 benim de 10 gün oldu alalı ilk parti ile aldım. 32 oldum anca o da pazar günü yeter artık normalde bitireyim bari diye ekstra oynadım. =) nasıl olsa ah olayından bize iş kalmaz çinliler fln olduğu sürece. bari oyunu sindirerek oynayalım. her deliğe giriyorum yavaş bitsin diye =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 istanbulda ataşehir kozyatagı tarafında diablo cd sini yuklemek icin odunc alabilecegim birisi var mi ? laptopta test etmek istiyorum almadan once. downloaderdan indirdim hata verdi 2 kere bir kere daha indirmek istemiyorum. eger yardımcı olabilecek olan varsa laptopla gelip yukleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 english(us) seç, öyle indirmeyi dene.Eu bende de patlamıştı.Hem us olan daha hızlı iniyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 olmuyor olmuyor, simdi son bir kes daha denicem -.- forumlarda yazılanları yapıyorum yine yok. bu downloader cildirtacak beni. halen cd sini yüklemem için paylaşabilecek birisini ariyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 tepe prime'da da yok bu arada oyun. inat ettim kutulu alacam!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 bu bi işaret bence senko, oyunu bulamaman yani, dikkate almalısın belkide sdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 abi lanet ankara yüzünden ya nası başkent nası şehir anlamadım trollük olsun diye tüm oyunları melih gökçek mi alıyor napıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 olabilir valla herif bildiğin Prime Evil sonuçta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Hakkaten Ankara'da yok, aramadığım yer kalmadı. Vazgeçtim direk cd-key alıcam. Havale cart curt uğraştırmadan alabileceğim bir site bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Netten Diablo 3 aldım herşey iyi güzel bu seferde ttnetin kota olayına takıldım 2 gün beklerim artık download yapması için :/ 4.37 gb dolduğunda direk oyuna girebiliyomuyum acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar