Norak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 bizim dnr da 10dk da falan bitti stok gelir gelmez lol, neyseki aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Benim hikaye istanbul , anadolu yakasında oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 ben de vatan kargoya vermis demek icin gelmistim. yarin elimizde olur ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Vatani aradim su an magaza stoklarimizda yok dediler. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 dnrdan şimdi ulaştı elime ELLLAAAAAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 aral'dan elime ulasti, Mng kargo elemani ozur falan diledi ben hic bisi demeden. gecikti farkindayiz vs. baya azarlamislar sanirim uzuldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 mavishop hala paketlendi diye duruyo ya 4 saatten uzun suredir :/... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 hepsiburdada var şu an, 10dk önce birine aldık ordan, şimdi teslimata hazır diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Frostbite said: DeviantSun said: Ankara'da Cepa D&R'dan aldım, kişi başı bir tane satıyorlardı, biraz daha stokları vardı. KentPark TeknoSA'da yoktu. KentPark MediaMarkt'ta sadece 1 tane kalmıştı. Bendeki stok bilgisi budur. fuck..daha işden güçten fırsat bulup alamadım oyunu.yaw iş çıkışı hemen nereye bakmamı tavsiye edersiniz Ankara'da yada hemen ankamall mi uçsam nedir... ankara panora dnr da sasi bak sasir adedinde diablo var su an. Raflara sigmayanlari kasanin kenarina koymuslar. Hatta CE alsam mi, almasam mi falan diyip almadim. Alip satan sark kurnazlari kervanina katilsam mi diye de dusundum hatta bi an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Panora tarafında oturan gençlik diabloyu yakından takip edebilecek potansiyelde olmadığından kalmıştır ellerinde :) Onlar baba parası ile ev parası arabalar ile Arjantinde vs takılıyordur şuan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 siteden mesaj attim adamlara simdi, hala paketlendi diye gozukuyor falan diye... hemen cevap geldi soyle: mavishop said: Merhaba Siparişlerin hepsi kargolandı ve gönderildi Yurtiçi kargodan gönderi kodları geç geldiğinden paketlendi Şeklinde görünüyor. Kodlar geldiğinde ayrıca mesaj olarak gönderilecektir. İyi oyunlar Mavishop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 istanbul'da hiçbir D&R'da kalmamış. Halen kaldığı bilinen bir mağaza varsa yazınız lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 acaba böyle izbe avm leremi baksak (ankara için) ne biliyim optimum,forum,falan buralara bakan oldumu hiç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 E adam yazmış işte Panora da var diye gitsene Orandan al :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 kalmamış aradım abi söylemeyi unuttum size yarım saat önce tükenmiş orda... arala bir,iki ne para kazandırcam artık gittim dijital aldım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Hmm o zmn geçmiş olsun. Bende bekliyorum işte yarın geçer artık elimize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 ülkecek biraz bor satıp diablo 3 stoklamalıyız acilen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 ayırttım ben, yarın gidip alacağım. kırsalda yaşamanın faydaları. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Bursadaki dnr leri delik deşik ettim kalmamış böyle şansım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 drlecter34 bu satıcıdan işlem yapam oldumu gittigidiyor d3 ü almayı düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Alcest said: Bursadaki dnr leri delik deşik ettim kalmamış böyle şansım ben emekköy kipa elektro vorldu ara biz saat 11de oradan aldık 242 33 18 bu numarayı ara oradan cd bölümünü iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 rus keyi falan yok mu bunun fakirim ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 haziran 6 da çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Param var Diablo alamıyorum yahu. Paramızla rezil oluyoruz gardaşan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Sakın SAKIN bimeksten almayın. Oyunun gelmesi için çoook beklersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar