_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Flassh said: Masakari said: ucuz cdkey olayı yalan mı olacak , bekleyeyim mi ? Yoksa kardeşe parasını verip salı günü vatan bostancı mağazasından aldırayım mı ? bende ucuz cdkey bekliyorum da, boşuna mı bekliyoruz acaba, alalım mı yoksa napsak ki.Rusya'da 7 Haziran'da çıkacak. O zaman alabilirsin Rusçadan başka dil seçememe ve başka sorunlar çıkarma ihtimallerini göze alarak. Şu aralar ucuz CD-Key diye bir şey yok; çünkü en ucuz CD-Key kaynağı kutulu oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 gece satışı iptal olduğuna göre istanbula dönünce alıcam artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 senko said: gece satışı iptal olduğuna göre istanbula dönünce alıcam artık iptal derken?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 ankara dnr gece satışı yapmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 yarın bida sorayım bakayım dnra, saat kacta açıcaklar kutuları, raflara dizmelerine yardım ederim :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 senko said: ankara dnr gece satışı yapmayacak Nası yapmayacak ya? Gece satışı yok mu şimdi Tunalı'da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 nein :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 istanbul dışı gene üvey evlat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 bir gün herkes istanbullu olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 aral'dan SE almıştım da ne zaman yollanıyor, var mı bir bilgi? salı mı pazartesi mi ulaşıcak, ona göre program yapalım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 kertenkel said: aral'dan SE almıştım da ne zaman yollanıyor, var mı bir bilgi? salı mı pazartesi mi ulaşıcak, ona göre program yapalım =) Ben arayıp sordum da salı günü yani 15 inde herkesin elinde olacak şekilde gönderilecek dedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 ankara dnrda gece satışı yok ama 15inde raflarda olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 sağol ya =/ salı sabahı, pazartesi gecesi oynayamamak baya koyucak sanırım (aral) bilsem digital alırdım net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 siparis detaylarında gözükmüyor diablo 3 onsiparisim. ama mail gelmis, bankadan para cekmisler falan umarim bir sacmalik olmaz. aral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 adamlar yeni siteye geçmişler falan filan.. yerim böyle işi: http://bayi.aralgame.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 neyse buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 15 inden sonra oyunun fiyatı nasıl olcak kutulu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 vatan'dan alan var mi ? ne zaman gonderiyormus ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 valla ben olayı kardeşime havale ettim. 15inde sabahtan ya vatandan al yada dnr dan al hangisi işine gelirse dedim , dnrdan alırım dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 kertenkel said: adamlar yeni siteye geçmişler falan filan.. yerim böyle işi: http://bayi.aralgame.com/Ben eski siteden yaptığım için ön sipariş bu sitede görünmüyor. Umarım bir salaklık çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 internetten D&R'ın sitesini kontrol ediyorum fakat hala Diablo 3'ler tedarik sürecinde görünüyor :S geç mi gelecek şimdi Diablo 3 oyunum? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 b.netten aldım arala kuruş vermem diyip. koca popolu olmamın etkisi de var tabi. davnloğdlar elimizde installer belimizde rawrawrawrarwar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 KingV said: internetten D&R'ın sitesini kontrol ediyorum fakat hala Diablo 3'ler tedarik sürecinde görünüyor :S geç mi gelecek şimdi Diablo 3 oyunum? :(Hadi seninki yine mantıklı. D&R oyunu Aral'dan tedarik ediyor ve Aral onlara oyunları ulaştırdıktan sonra kargoya verecek. Ben Aral'dan sipariş ettim ve "tedarik sürecinde" yazıyor. Yani tedarikçi olan firmanın sitesinde bile tedarik sürecinde diyor. Kendilerinden mi tedarik edecekler anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 almayacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 1 mayis aral'dan siparis etmistim: aral herhalde yarin kargoya vericekler falan, fistan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar