hakliyim Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 gaz alımını %25 azalttık zaten onla bi alakası olması cok doğal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 neyse islamic rage'e girip amerikaya avrupaya atarlanmasından iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Daemir said: amerika iran dan doğalgaz, petrol alımını düşürmeyen ülkelere yaptırım yapacağını söyledi şunu kaçırmışım, kaynak verebilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 google'a amerika petrol yaptırım yazınca çıkıyo hehe http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/20243037.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Doğal gazı sormuştum esasında. Çünkü petrol için alternatif var ama doğal gazda yok öyle bir şey, ihtiyacımız olanı bile anca temin ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 doğalgazı ben de bulamadım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 güvenilir bir kaynak veremem nereden duyduğumu hatırlamıyorum ancak zamlar geldikçe doğruluğu ortaya çıkıyor. doğalgazın yanında elektriğe zam gelmesinin sebebi de elektrik üretiminde doğal gazı kullanıyor oluşumuz olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 bunu çok kişi söylüyor, bahtsız bir ülkeyiz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Ardeth said: cihant said: enerji bakanı biz süperiz de ah işte şu istikrarsız bölge ve dünya ekonomileri yok mu kriz teğet geçmiyo muydu bizi, yoksa avrupa yenilirse biz de mi yenik sayılcaz :p yanlışın var dostum.kriz bu sefer teğet bile geçmeyecek dediydi başbakanımız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 teğet geçmeyecek içimizden geçecek gibi duruyor. devlet sürekli vatandaştan şurdan burdan para tırtıklama moduna geçti gibi duruyor çünkü. aklıma gelen en kötü senaryo da 1-2 seçim dönemi sonrası başa başka bir partinin geldiği anda krizin patlak vermesi ve AKPnin iyice kahraman olması -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 3 boyutlu ve dikey güneş panelleri yataylarına göre 2 ile 20 kat daha fazla enerji üretiyormuş/efektifmiş http://web.mit.edu/press/2012/three-dimensional-solar-energy.html http://dvice.com/assets_c/2012/03/3dsolartower-thumb-550xauto-87259.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 İpin ucu iyice kaçtı, benzin-elektrik-doğalgaz ardı ardına zamlanıyor, sonra enflasyonu mandalla, çekicekle, pırlantayla ölçüp bak düşük diyorlar dalga geçer gibi Alternatif parti veya oluşum olmaması ayrı bir ümitsizlik kaynağı oluyor şu durumdayken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Partiyle olacak gibi gözükmüyor. Muharrem İnce "Bizi meclise almayacaksanız silahla gireriz" demiş. http://www.gastebursa.com/ust-manset/2012/3/30/32872/vekiller-tbmmye-silahlanip-gelecekler.htm Tüfek parası biriktirmeye başlıyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/20250567.asp Yani "Oturun yerinize buna da şükredin'" demek istemiş sayın bakanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 avrupa nın en büyük 3 dünyanın 7. ekonomisiyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Aket-Atum said: Aket-Atum said: Benzin zammı bana dokunmuyor da bu kötü oldu işte. Tam diyordum havalar ısındı doğalgaz faturaları azalır adamlar kompanse etmenin yolunu buldu. diyen şom ağzıma.. aynen yazın az doğalgaz harcanıyor diye sürümden kazanma yoluna gittiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 said: The MIT team initially used a computer algorithm to explore an enormous variety of possible configurations, and developed analytic software that can test any given configuration under a whole range of latitudes, seasons and weather. Then, to confirm their model’s predictions, they built and tested three different arrangements of solar cells on the roof of an MIT laboratory building for several weeks. analiz similasyon sonra ürün gözlerim yaşardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 az kaldı bu insanlardan valla millet zaten yapılmış deneylerin/ürünlerin simülasyonunu yapıp aha aynı sonucu elde ettik deyip sonra kenara koyuyor simülasyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 http://media4.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/ArtAndPhoto-Fronts/Sections-StoryLevel/T%C3%BCrkiye/120401-pakistanprot.hlarge.jpg http://www.ntvmsnbc.com/id/25335778 said: Zamlar Pakistan'ı ayağa kaldırdı Pakistan'da dün, hemen hemen Türkiye'yle aynı saatlerde petrol ürünlerine (yüzde 10) ve doğal gaza (yüzde 15) zam geldi. Zamlar nedeniyle ülkenin büyük kentlerinde protesto eylemleri düzenlenirken, toplu taşıma ve nakliye birliklerinin hükümetin zamları geri çekmemesi durumunda yüzde 50 zam yapacaklarını açıklaması tepkileri de daha da yoğunlaştırdı. Ayrıca, ülkenin sanayi üretiminin önemli kısmının gerçekleştiği Lahor'da, sanayi odası, zamlar geri çekilmezse üç gün sonra üretim yapmayı durduracaklarını açıkladı. Sivil toplum kuruluşları, hafta içinde ülke genelinde büyük çaplı eylemler yapacaklarını duyururken, ülkede zamların nakliye ücretlerine ve temel tüketim ürünlerine yansımasından da endişe ediliyor. Ulan çıldıracam şu götü boklu Pakistan bile bizden daha duyarlı toplum olmuş tepki koyuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Götü boklu pakistan dediğin şuan islam dünyasının 1 numaralı devleti yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 28 şubatta baş örtülülerin eğitim alaması diye başlayan cümle var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaybolmayansakiz Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 TD)Pentagram said: hes e hayır, nükleer santrele hayır, zamma hayır. tamam ormanlar yok olmasın ama odun olsun sobada yakalaım. cool story hes ve nukleer enerji santrellerine ope seve evet... en azından rüzgar ve güneş enerji zortlarının verimleri artana kadar. yada böle yılda en az 20 defa zam gelir enerjiye. (benzin, gaz, elektrik vs.) bide şunu da yazıyım dedim; 2008 Petrol Varil Fiyatı 142 Dolar http://muhasebeturk.org/dunya-haberleri/2368-petrol-varil-fiyati-142-dolarin-uzerinde.html benzin 3,36 Dizel 3,07 2012 de 125 dolardı en son baktıgımda Benzin 4,75 Dizel 4.00 dafaq abi. lanet olsun ya. harbiden çok yoruyo bu enerji fiyatları beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 keşke ülke ayaklanma çıkabilecek kadar kötüye gitse ya. şöyle güzel bi reset yese türkiye. sesi çıkan insanlar olmaya zorlansak hepimiz. 18 falan çok az. en az %50 olmalı o zam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 2008 Petrol Varil Fiyatı 142 Dolar [muhasebeturk.org] benzin 3,36 Dizel 3,07 2012 de 125 dolardı en son baktıgımda Benzin 4,75 Dizel 4.00 Dizel 4,08 gibi birşey şahitlerim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Türkiye'nin bölgesel güç olduğunu zanneden, büyük dış politika başarıları gösterdiğini iddia edenlerden hesabını sormak lazım bu zamların. Son zamların nedeni ABD'nin isteği doğrultusunda İran'dan aldığımız petrolün 20% azaltılması. Libya'dan karşılanacak bir kısmı. Arap baharı böyle birşey işte. Amerika'ya, Fransa'ya bahar. Tasma bağladılar iyice dolaştırıyorlar ortalıkta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar