Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ayıp ama niye laf ediyorsunuz dünyanın sayılı ekonomilerinden birine sahibiz, muhteşem bir refah düzeyine ulaştık bu hükümet sayesinde , diğer konuda vardı benzin güncellemesi v4.72, asgari ücrete göre 2002 yılından 2 kat fazla benzin ve ekmek alıyormuşuz, muhtemelen şu anda 2 kat fazla elektrik ve doğalgaz kullanıyoruzdur, ekonomimiz fıstık gibi teğet bile geçmez krizler, eskiden karneyle ekmek alıyordunuz ne çabuk unuttunuz darbeciler sizi.
Mesaj tarihi:

vatandaş

http://turizmguncel.com/images/content_files/external/image/2011_gorselleri/oranges-vitamin-c-lg.jpg

devlet

http://www.evdose.com/tur/elektronik/kucuk_ev_aletleri/resim/elekuc0195.jpg

Mesaj tarihi:

ulan memur adamım
yıllık %3 zam yapıcak sevgili başbakanımız daha yapamadı, mayıs gibi vercek dediler

bu arada

elektriğe %10
benzine %5
doğalgaza %20

geçir başbakanım

o %3 de benden hediye olsun , ihtiyacı var belli ki

ha bu arada sevgili enerji bakanımız da yetmez ama ctesi leri de gelin işe diyor

ben kendimi hıyar gibi hissediyorum

Mesaj tarihi:
throine tabii enerji tasarrufu yapıyor , bakan öle dedi, bende kendimi kötü hissettim hemen yatıyorum

hesap makineleri zaten güneş enerjili, salak kafam ah ahhh
Mesaj tarihi:
amerika iran dan doğalgaz, petrol alımını düşürmeyen ülkelere yaptırım yapacağını söyledi ertesi gün doğalgaza zam yaptı bizimkiler. petrole daha fazla zam yapmaya yüzleri mi kalmadı artık nedir. yoksa doğalgaz alımını azaltıp yaptırım uygulamış olarak mı gözükecekler bakalım.
Mesaj tarihi:
Daemir said:

amerika iran dan doğalgaz, petrol alımını düşürmeyen ülkelere yaptırım yapacağını söyledi ertesi gün doğalgaza zam yaptı bizimkiler. petrole daha fazla zam yapmaya yüzleri mi kalmadı artık nedir. yoksa doğalgaz alımını azaltıp yaptırım uygulamış olarak mı gözükecekler bakalım.

işin bu arka planı ilginçmiş hehe
  • Yeni Oluştur...