Kharon Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Merak ediyorum kim nereden hangi sebeple yakit aliyor? Hangi yakiti aliyorsunuz? (orn. Opet Ultraforce 97) Tercihlerinizi neye gore yapiyorsunuz? -en yakin istasyon (herhangi biri) -en yakin marka -hep aldiginiz spesifik marka spesifik istasyon (baska sehir olmadikca mesafeden bagimsiz) -sirket otomobili oldugu icin tasit tanima dolayisiyla zorunlu Bu tercihde en onemli kriter ne? -yakit kalitesi -ucuzluk -kalite -tuvalet temizligi -marka imaji -mesafe -bilirkisi gorulen arkadas tavsiyesi vs vs firmanin kampanya/indirim/puan verdigi loyalty kartlarini kullaniyor musunuz? (orn. PO positive card) aklima gelmeyen baska bi kriter varsa onu da ekleyebiliriz. tanimayanlar icin de belirteyim: marketing arastirmacisi falan degil, kendi halinde bir muhendisim. Gecen gunlerde her zaman yakit aldigim yer uzak gelip depomu bosaltmis oldugum icin kaliteli diye bildigim bi yerden yakit aldim. ortalama hiz, ortalama trafikde gecen zaman, ortalama tuketim ayni olmasina ragmen yaptigim yol 80km kadar daha azdi ki bu 3-4 litrelik bi fark eder. Sonra aklima bu soru dustu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Ben Totalciyim, daha az hava bastıklarına inanıyorum deneyimlerimden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 opet'ten alıyorum hep, güven veriyor, tuvaletlerinin özellikle temiz oluşuyla zaten bir güven aşılaması yaptı vaktinde, şubelerine özen gösterdiğini belli ediyor adamlar. denk geldiğinde farklı istasyonlardan da alıyorum ama daima büyük firmalardan, dandik yerlerden almam. bugüne kadar da performansta bir değişiklik dikkatimi çekmedi onlardan alınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 PO. positive card kullanıyorum iyi oluyor. bi de dizelini beğeniyorum. evimin tam karşısında şel var, ordan almıyorum. şehirlerarasında ise opette dururum hep. tuvaletler mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 aklı kelden benzini şelden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Shell V-Power Kurşunsuz 97 Taşıt tanıma olduğu için alışkanlık oldu sanırım, kendi aracımda da gidip Shell den alıyorum benzini 3 senedir arabada bir sıkıntı yarattığını görmedim. Kalitesi sanırım. Firmanın verdiği avantajları çoğu zaman kullanmıyorum, aklıma gelmiyor ya da kart yanımda olmuyor. Lpg(eski arabada) ise Opet'ten aldım hep sanırım Aygaz ile anlaşmalılardı, ondan da hiçbir sıkıntı yaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Ben Opet ultra force eurodiesel aliyorum. Yakit kaliteli demek biraz yanlis olur. Sonuc itibariyle marka ne kadar denetlerse denetlesin cogu sey isini bilen istasyon isletmecisinin elinde. Yeri gelince kimsenin ruhun duymadan icine herturlu solvent i karistiriveriyorlar. Yok uydu duzenegiyle yakit kalite kontrolu v.b. diye pazarlama yapan istasyonlar da gayet hikaye oluyor. Hirsiza kapi dayanmiyor neticede. O yuzden goz onunde, islek, sigortali, nispeten kalburustu mevkiilerdeki sadece belli basli istasyonlardan almaya calisiyorum. Bunun disinda istasyon standardizasyonu, gerek personelin tavri, market ve tuvalet temizliginden oturu de digerlerinde aklim kalmiyor. Yerli sermaye olmasi da ayrica hosuma giden bir unsur. PO nun bir kismi satilmadan once opet in olmadigi yerde PO tercih etmemin sebebi de buydu. Loyalty kartlari da puan yuzdelerini %2 den %1 e , sonra da %0.5 e dusurdukleri icin yanimda tasimaya dahi useniyorum. EPDK nin yasa duzenlemesinden sonra paro card v.s. ile puan orada burada da kullanilamiyor. Hic bir ise yaramaz bi hale geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 valla en son depoyu aytemiz diye bi yerde fulledim çok başarılı ve full den falan ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 moriQ said: aklı kelden benzini şelden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heroLion Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Opet. Arabaya garanti veriyor çünkü. Öyle olmasaydı shell olurdu muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Hangi yakiti aliyorsunuz? Shell fuelsave ya da vpower diesel, farketmiyor. Tercihlerinizi neye gore yapiyorsunuz? Performans farkı. Aynı araç aynı yolda örneğin BP mazotuyla resmen çekişten düşüyor. Bu tercihde en onemli kriter ne? -yakit kalitesi -marka imaji -mesafe firmanin kampanya/indirim/puan verdigi loyalty kartlarini kullaniyor musunuz? Shell club smart card mı ne var ama, bi dönem kullanmak için aldık, sonra zor geldi çıkıp kartı okutturmak içeriden. Kullanmıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Opet'ten aldığımda Shell'e kıyasla bariz daha fazla gidiyor. Performans farkı gözlemleyemedim, belki benim hissedemediğim seviyede vardır. Evime biraz uzak olmasına rağmen 7 yıldır genelde aynı istasyona gider alırım yakıtımı. Opet veya Shell değilse asla depoyu fulletmem, ufak tefek idarelik yakıt alırken eve çok yakın bir BP var oradan tercih edebiliyorum. Loyalty eskiden kullanırdım fakat artık pek avantajı olmadığını düşünüyorum. Yalnız Shell Club Smart Card'ın KGS özelliğini fazlasıyla kullanmaktayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Mümkün olduğunca sıralamam şöyle: Opet > PO > BP > Diğerleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Şirketin dibinde Total var. 3 senedir başka yerden almıyorum acil durum olmadıkça. Tek alternatif BP. Tercih sebebi yakınlık felan işte. Total bide hiöç uraştırmadan temiz bi şekilde odulumu veriyo. 100 tl birikiyo 100 tl benzin alıyorum. Bp her seferinde max 25 tl veriyo pompacıya ayrı solucen ayrı o 25 tlyi koycak depooya paralıyı ayrı koycak felan cok iş. Totalde 200 tllik koyduruyorum karttakini al diyorum ustunu CC den cektiriyorum. Hele su aptal kanun cıkmadan bi milli piyango kampanyaları oluyodu her yılbası 15 tane bilet alıyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 dün bunu tercih ettik mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Selam, TP Devletin sanırım. Eurodiesel ki tek diesel seçeneği bu. Fiyatı uygun ve kendi dağıttıkları kart pompada anında indirim yapıyor. 29 Mart 2012 günü 3,841 TL'den almışım. Evimin biraz daha ilerisinde ama her seferinde depoyu doldurduğum için ayda 3-4 defa uğruyorum oraya. Camlar anında siliniyor, fatura isteyip istemediğim hiç sorulmadan hemen veriliyor, temiz ve düzgünler. Başka yerde istasyonlarına denk gelmedim, daha fazla yaygın değiller. O sebeple ben hep aynı istasyondan alıyorum. 20bin km falan yaptım sanırım bunlarla ve performans sorunu falan yaşamadım. Shell'den ve OPET'den de alırken hep kontrol ederdim tüketimimi, değişen bir şey yok. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 bir kere gidip benzin almışlığım var şu ana kadar, onda da bp'yi tercih ettim. adamlara destek olalım, o kadar para harcadılar okyanuslarda sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Senelerdir BP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 sosyal sorumluluk projeleri ve şubelerinin temizliğinin verdiği güvenden ötürü opet acil ihtiyaç olursa genelde po oluyor en yakın o opetten sıkıntı çekmedim hani aldığımız harcadığımız belli en nihayetinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Hangi marka olduğundan ziyade istasyonun yerine ve sirkülasyonuna dikkat ediyorum. Mesela Çırpıcı Shell istanbul'un en eski ve en çok satış yapan istasyonu. Yolum üzerindeyse burdan alırım. Yeşilköy Shell, havaalanının karşısında olan, yine Türkiye'nin en çok benzin satan istasyonlarındandır. Genel olarak Shell'den alıyorum denebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Tercihim shell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 pompa sonuçta ya önemli olan adı değil işlevi anket tuzaktı gayler, geçmiş olusn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar