Esrk Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 http://gundem.milliyet.com.tr/alevi-koyunde-korkutan-yazilar/gundem/gundemdetay/30.03.2012/1522063/default.htm Haberde de okuyabileceğiniz üzere önce Alevi vatandaşların oturdukları evleri işaretlemişlerdi, üstelik geçenlerde bunlar olurken kameraların karartıldığı yönünde bir haber ortaya çıktı, şimdi de bu. Olayın basite indirgenip sümen altı edilmeden çözülmeli diye düşünüyorum ama özel harekat polisleri gidip yazıları silmiş. Çok rahatsız oldum açıkcası bu durumdan. Yalandan seçmeli ve dayatılacak olan Kuran-ı Kerim dersi ile bu ayrışmanın daha derinleşeceğini düşünüyorum, umarım yanılıyorumdur. Edit: Bu da bahsettiğin kamera karartma haberinin linki http://gundem.milliyet.com.tr/evler-isaretlenirken-kameralar-kararmis/gundem/gundemdetay/28.03.2012/1520750/default.htm?ver=25 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Bu topraklarda yıllardır var mezhep ayrımcılığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 soruyomusun bi de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 [randomşakirt] AKPDEN ÖNCE DE VARDI KİEEE [/randomşakirt] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 saat 12.00 dan sonra başlayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Laz mı lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 uyan mamoş sabah oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zach Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Esrk said: Kuran-ı Kerim dersi ile bu ayrışmanın daha derinleşeceğini düşünüyorum, umarım yanılıyorumdur. Burayı anyalamadım. Alevilik Kuran-ı Kerim ile çelişiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 çelişkiler yok değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Başladı? Aydan mı geldin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zach Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 senko said: çelişkiler yok değil O zaman o Aleviliğin ya da Sünniliğin sorunu. Müslümansan izlemen gereken kılavuz Kuran-ı Kerim, gerisi yorum farkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 izliom ben zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zach Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Çelişki yok, iyi yoldasın kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 aleviler iyi ya, keşke çoğunluk alevi olsaydı bu ülkede. sünnilik direk leş ötesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Alevilik daha iyi orası öyle de, İslamın mezhebi sayılır mı o tartışmalı biraz. Daha çok Orta Asya Türk şamanizmi, Türk töresi ve İslamın akla yatkın kısımlarının bir harmanı denilebilir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 başlığı görüyorum ve öeh diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 şamanizim de iyiymiş aslında ya bırakmasak olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 yavuz'un kılıçtan geçirdiği alevilere soralım kaç yıldır var mezhep ayrımcılığı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 yabuz yapmakz öyle şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 daha baslamadi, basvurular devam ediyor 15 hazirana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 başlamadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 "Tatar Ramazan" said: Alevilik daha iyi orası öyle de, İslamın mezhebi sayılır mı o tartışmalı biraz. Daha çok Orta Asya Türk şamanizmi, Türk töresi ve İslamın akla yatkın kısımlarının bir harmanı denilebilir bence. o yüzden iyi ya zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 ben Sûr'a üfleyince başlayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 emanet said: aleviler iyi ya, keşke çoğunluk alevi olsaydı bu ülkede. sünnilik direk leş ötesi Keşke çoğunluk dinsiz olsaydı, Japon Stayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 senko said: yabuz yapmakz öyle şey yine olsa yine yaparım aga zaten mezhep ayrımcılığı uzun zamandır süregelen bişey bizim sülalede, nefes alıp vermek kadar normal bişey yani hiç düşünmüyorum bile artık ayırırken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar