sostizm Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Eskiden DAP kullanırdım, sonra Flash get'e geçtim, sonra JDOwn dediler ben beceremedim. şöyle bir liste buldum, top 10, 2012 isterim ki kasmasın her işlemde önüme atılıp indirmek mi istemiştin demesin, bir de mümkünse youtube videolarını yakalayabilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 internet download manager kullanıyorum memnunum her download'a atlıyor evet, ama alt+click yapınca karışmıyor işe youtube videolarını da indiriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 fdm kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 nesini beceremedin jdownloaderın? sor yardım eden çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 JDownloader java, gereksiz. Opera'nın built-in'ini kullanıyorum ben. Orbit de iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 en iyi indirme yöneticisi senin yazdığındır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 欢迎你 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 getright Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 youtube download istiyorsan opera ve chrome için eklentiler var. gerçi bunlar hep outdated oluyor. opera'daki bazı videolarda download butonu çıkarmıyor, chrome'daki ise copyright linki olan videolarda id=tag felan böyle tuhaf kodlar şeklinde yapıyor dosyanın ismini. jdownloader çok kolay ya, nesini beceremedin. jdownloader açıyorsun, youtube videosunun olduğu sayfanın url'sini kopyalıyorsun, youtube linki olduğunu görüp dosyayı çağırıyor. en kaliteli olanını (varsa 1080p) seçip bunu indir diyorsun, download listesine atıp başlatıyor. yanlışlıkla hepsini seçtiysen download listesinden silebiliyorsun. playlist indirmek için hep jdownloader kullanıyorum. en iyi indirme yöneticisi getright bence. gerçi birkaç yıldır getright bile kurmuyorum. flashget/internet download manager/orbit/mass downloader gibi programlar birbirine benziyor. gereken dosyaları torrent'le çektiğim için ftp/http downloadera gerek duymuyorum. böyle oyun yamasıydı, dosyaydı, o tip şeyleri indirmem gerektiğinde browserın kendi download sistemi yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 senko said: 欢迎你 hoşgeldin demekmiş bu, saol... Teşekkürer Bone çok güzel açıklama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 IDM üstüne var mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Orbit iyi bence. IDM paralı değil mi hem? Gereksiz buna para vermek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 internet expolerer çok iyi indiriyor bir de tab olayı var mesela harika teşşkürler microsoft hızlı download kolay kurulum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 http://www.orbitdownloader.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 forgiver said: internet expolerer çok iyi indiriyor bir de tab olayı var mesela harika teşşkürler microsoft hızlı download kolay kurulum (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 IDM. Amma firefox zırt pırt güncellendiği için ff eklentisi zaman zaman saçmalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar