forgiver Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 ankarada yaşadıysan her yere alışırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 ahaha buna kalıbımı basarım. izmirden gelip ankara'da 6 ay geçirdikten sonra mozambiğe gitsem dayanırmışım gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 ankarada yaşamadım işte. yaşayamadım daha doğrusu. okurken sorun yoktu zaten ayrıştırılmış bölge gibi kampüste mis gibi takılıyodum. sonrasında çalışmaya başlayınca sevmedim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 şehri sevebilenini görmedim abi daha merak etme. ben hayatımda böyle üşüdüğümü donduğumu hatırlamıyorum lan, alaska terkti resmen kış, 5 ay kar var yerlerde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Çalışan adam için nerede yaşadığının pek bir önemi yok aslında evin yakın olduktan sonra. İMKB'de staj + kendi işimiz olmak üzere iki deneyimim oldu, İMKB'de servisle 70dk sürüyordu Bahçeşehir - Sarıyer, kendi işimize de erken gideyim diye sabah 7'de çıkıp saat 8.30'da işyerinde oluyordum. (Bir de bizim işyeri haftada 6 gün, günde 10 saat açıktır en az sdfghj, pazarları ceset gibi yatıyordum.) Bu olmasın Muş'ta da çalışılır benim gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 iş - ev yakınlığı çok çok önemli hakikaten günde 24 saat diye azıcık saat var zaten bunun da 3-4 saatini yolda harcamak büyük israf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 la biz izmit pati buluşması yapacaktık yine unuttuk organize edin geleyim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=27970047 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Viseroy said: gerçek istanbullu olmayan anlayamaz diyebilirim sanırım. ben ve benim gibi arkadaşların içi sıkılıyor, başka ne istiyorum diye sorarsan, insan gibi yaşamak istiyorum ot gibi değil. bi de nüfusu 10.000 falan olan değirmendereyle istanbulu kıyasladığın için tebrik ediyorum. değirmenderedeki toplam bar kadar benim alt sokakta var. dayı sen hala istanbul ile karşılaştırıyorsun o yüzden mutsuzsun. şunu bi kafanıza sokun, izmit şehir girişine nufus tabelasının altına yazmaları lazım: 'burası istanbul değil, istanbul ile karşılaştırılabilecek bi yer de değil.' net. haksızlık ediyosunuz güzel izmitimize yani bu yüzden. şu ülkede hiç bi özelliği olmayan milyon tane şehre göre çok daha iyi bi şehir yani. ben de aynı fikirdeyim evet, izmitte boş boş oturmaktansa köprü trafiğinde beklerim yani, ama bu izmit kötü bi şehir olduğundan değil, tamamen senin benim şahsi kompleksinden. mesela güneşli bi bahar gününde sekapark gibi bi yerde yürümenin hazzını verecek yer azdır çevre illerde, gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Viseroy said: ben gölcüğe gidip geliyorum istanbuldan ama servis var. izmitte yaşamak diye bir alternatif benim için olamaz. orada ev tutup hafta içi uyku uyumak için 2-3 gece kalabilirim ama o kadar. evde de yatak tv falan olur. izmit il sınırı dahilinde 2 günden fazla durunca gözüm seğirmeye başlıyor. o kadar boktan bi yer. hiç bir şey yok yapacak, orada yaşayacağıma istanbulda limon satarım o derece. servisle gidip gelmen sorun oluyor mu? yani çok sabahın köründe mi kalkıyosun, işten geldiğinde gebermiş oluyo musun? tavsiye eder misin böyle bir şeyi? ben de kadıköye falan geçim ordan servisle git gel yaparım diye düşünüyorum da... mantıklı bir hareket mi olur bilemiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 ben hala işten yorgun argın çıktıktan sonra insanların ne yaşadıklarını merak ediyorum şahsen yemek dizi internet 10-11 oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Sorum bar pavyon sayısını kafaya takmış insanlara, İstanbul'da birbirinden farklı kaç bara gittiniz bugüne kadar? Hayır benim bellidir gittiğim yerler, o yüzden merak ediyorum. Her akşam bir önceki akşamdan farklı 3-4 bar gezme ihtiyacı mı duyuyorsunuz nedir olayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 @deadwoll abi buradakiler iş çıkışında takım elbiseleriyle ellerinde martini lounge barlarda takılıyorlar, kesmez bu şampiyonları İzmit gibi taşra. Tey tey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 arkadaşımın biri 10 gün önce gitti istten izmite iş için. ev fln tutmuş. gidiim yanına 1-2 gün takılayım bari 1 senedir görmedim izmiti =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 git te yorum yap bi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 son dakika! anlattım patrona durumu, istanbulda kalsam, gerektiginde de izmite gelsem dedim.seni mi kırıcam oyle olsun dedi sdf. 3 gun ist, 2 gun izmit tarzında calısıcam kısmetse.yarın netlesicek durum. cok iyi oldu cok da guzel iyi oldu lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 7 sayfa fikir alıp, yapılabilecek en mantıksız hareketi nasıl yaptın gerçekten çok merak ettim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 o nasıl oluyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 dusuncelihayvan said: 7 sayfa fikir alıp, yapılabilecek en mantıksız hareketi nasıl yaptın gerçekten çok merak ettim =) yoo bana gore gayet mantıklı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 o kararından pişman olman için kaç gün geçeceğini forumca izliyor olacağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 abi, ölürsün ben sana söyleyeyim. O trafiği çekmesi, o yolu git gel apayrı dert olacak sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 said: 3 gun ist, 2 gun izmit şu nasıl oluyor tam olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 hahaha epic fail olmus resmen. birincisi bu sekilde calısmaktan pisman olacaksın. ikinci olarak da isin ciddiyetinden suphe etmeye basladım ben. 2 gün orda 3 gün burda, nasıl is bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 şuan okul için aynı şeyi yapıyorum ben, pazartesi gelip akşam arkadaşta kalıp salı dönüyorum istanbul'a, şu kadar diyeyim, cidden yapılacak en saçma şeyi yapmışsın. Bende senin gibi düşünüyordum, istanbul'da kalırım ne olursa olsun diyordum ama o gidip gelmek ... kendi özel arabamla gidip gelmeme rağmen o kadar yorucu oluyor ki, bazen keşke oradaki evimi hiç kapatmasaydım diyorum. Evrim'in dediği gibi, 7 sayfa konuşup en saçma şeyi yapmışsın :) geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 kozalak said: son dakika! anlattım patrona durumu, istanbulda kalsam, gerektiginde de izmite gelsem dedim.seni mi kırıcam oyle olsun dedi sdf. 3 gun ist, 2 gun izmit tarzında calısıcam kısmetse.yarın netlesicek durum. cok iyi oldu cok da guzel iyi oldu lan :D abii :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar