Myshkin Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Normal bir devletimiz olsa abartmayız ama ateistten hayır gelmez, dindar nesil istiyoruz, eşcinsellik hastalıktır gibi söylemleri olan bir devletin bunu yapmasının sonuçlarının nereye varacağını görmek zor değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Din dersi öğretmeni lisede kardeşim ' tüm kutsal kitapları okudum şu şu sebepten dolayı inanmıyorum ben ' dedi diye 2 vermişti karnede ya da sınavda . Geri kalan tüm dersleri 5 din bilgisi 2 . Freeeeedoooooooooooooom (?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 ortaokuldaydı sanırım manyak dinci jeton ve parmağı arasına kulak mememi sıkıştırmıştı konuştum diye mi ne lan gerizekalı ben sendenim. friendly fireı kapat yani demek istiyorum ki ders koyucaklarına önce öğretmenlerini adam etsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Lisede 2 kere falan din öğretmeniyle çok sağlam tartışmıştım çok net hatırlıyorum. Bize sınavda aldığımızdan düşüğünü veremezdi yalnız hiçbir hoca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 kuran ogreticeklerse isteyene de necronomicon öğretsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 konuyla pek alakası yok, bu olayın yansımasını da 2023 de göremeyiz. ama, admin abiler bir başlık açsa "2023 de Türkiye Cumhuriyeti tahminleri" diye. Herkes 2023 de Türkiye'nin bu gidişle nasıl bir durumda olacağını, başkasının fikrini trollemeden, yazsa. 2023 de okuyup eğlensek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 2023 de şu başlık durursa acıp ulkenın icine nasıl sıcıldıgını ve buna nasıl bazı gerızekalıların gule oynaya sevındıgını rahatca goruruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 edit:başka topicle karıştırmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 selam, böle bi dayatmanın ateist sayısını arttıracağının farkındasınız dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 bu dersi seçmezsek falaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 puta tapanlar derse putunu da getirebilcek mi istediği gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 ee şimdi başka ne seçmeli dersler olacak? bir de sunni islam anlatılırdı din derslerinde. allahtan tc'nin baskısına rağmen tınlamadı bizim hükümet de o dönem 1 sene din görüp yırttık. alevilik falan var mı normalde derslerde yoksa direk sunnilik mi var. alevi olsam alınırdım lan. bir de alevilik müslümanlığın god tier'i bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 12 Olimposluya tapıyorum ben çocuklarımıda mitoloji dersleri ile büyütmek istiyorum devlet bize bahmiö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 OLUR MU CANIM BU ULKENIN %99.9999 U SÜNNİ MÜSLÜMAN,SEVMİYORSAN GİDERSİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 nutella dedigini yaptim. ha pismanmiyim HAYIR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 YÖ SÖV YÖ TÖRKÖRT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 MEMLEKETİ TERK ETMİŞSİN AMA ZEHİRLİ FİKİRLERİNİ YİNE KUSUYORSUN BURADA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 devletin eğitime siyasi ve dini tüm müdahaleleri kalksın derken adamlar hepten işin içine etti. ömer dinçer tarihin en kötü bakanı olmaya aday bi adam cidden. andımız gibi şeylerin kalkması gerekirken adamlar hepten kuran dersi falan koyuyor. kemalist islam gibi bişey öğrenecek çocuklar hepten yakacaklar kafayı. memlekette çocuğuna kuran öğretmek isteyip de öğretemeyen tek adam yokken sırf iş olsun diye konmuş bi ders. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 bundan sonra akpkafasi 100 yil gitmez bu ulkenin basindna diye dusunuyodum da bu uygulamaya gecilirse 100 yili 20 yila indirir. cocuklar bi okusun, kafasi calisanlar bu ne ya diyip herseyi sorgulamaya baslarlar. SONUN BASLANGICI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 dream on Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 --off topic--- aslında marty'nin dediği çok da yanlış değil. bir şey empoze edildikçe çözünmeye de başlar. tabii ki bunu akp gidiyor beyler lololol gibi dar bayağı bir hale getirip algılamamak lazım. tarihte pek çok düşünce veya akıma bakınca görülen bir durum. -------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 fıkıh kafası zır gider biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 evet eleştirel yaklaşım beklemek zor, ama güç için suistimal senaryoları daha muhtemel. zorla benimsetilmeye çalışılan düşüncelerde ister yozlaşma ister özeleştri çözünmeyi de beraberinde getirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 aranızda ilk okul yada liseeye gitcek olan varmı yok? çocuğu varmı 15 20 yaşında sanırım oda yok. okadar yıl geçene kadar ak parti gitmiş sistem değişmiş olur. sonuç: salsaya devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 zorla dayatılan siyasi öğretilerin ömrü en fazla 80-100 yıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar