Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

50 yeni hollywood remake'i

Quel-Thul

Öne çıkan mesajlar

Disappear said:

evil dead, dredd, dirty dancing gibi filmler buyuk ihtimalle beklendigi gibi olmayacak. arkadalarinda studyo'dan cok im global, lionsgate gibi mini-majorlar var.

Fakat bu dedigin benim beklentimin yukselmesi icin bir sebep. Kucuk sirketler daha yaratici olabiliyor. Mesela ilk Evil Dead arkasinda hic studyo destegi olmadan cekilmisti.

Bu arada aklima gelmisken, Dredd'i bir remake olarak gormek zaten yanlis. Cunku ilk filmden degil, cizgi romandan uyarlaniyor.
Sosyal ağlarda paylaş

dredd o saydigim filmler arasinda gene en umitli oldugum ama beklentim gene de dusuk.

o saydigim firmalar, ki ozellikle lionsgate, studyo butcesi olmayipta studyo mantigiyla yuruyen bir firma. o yuzden mini-major deniyor boyle firmalara sektorde. yani gene artistic freedom olmayacak, gene her islerine karisacaklar ama bir tek butce kisitli olacak. zaten film aciklanir aciklanmaz filmin tum dunyadaki dagitim haklarini universal aldi.

80'lerde dusuk butceyle ozgun film yapma ihtimali vardi. simdi de var ancak isin icerisinde ozel efekt girdigi zaman malesef olmuyor. artik devir plastik makyaj yerine bilgisayar efekti donemi. efektlerde de ne kadar para = o kadar efekt. evil dead'in ozellikle ilk filmi the thing ile beraber en sevdigim korku filmlerindendir insallah beni yaniltirlar ve duzgun bir is cikar ama soz konusu lionsgate olunca hayal kirikligi cok oluyor.

yapilmasi plananan diger filmler scream 5 ve scary movie 5 :p
Sosyal ağlarda paylaş

şıvarzeneger gelse nolur, gelmese nolur.
adamın ahı gitmiş vahı kalmış.

ayrıca terminator 3 ve sarah connor chronicles gelmiş geçmiş en iyi filmlerden birisini tutup fırlattı rezil kepaze etti. bundan sonra düzelmez o seri bi daha...

Silphatos said:

ben bunların hepsini izledim, al remakeini de git lan holivud

total recall gayet iyi bir filme benziyor, sus ve otur yerine.
zaten adam gibi sci-fi film çıkmıyor, çıkanlara da bir ton laf ediyorsunuz. 8-)
Sosyal ağlarda paylaş

Disappear said:

80'lerde dusuk butceyle ozgun film yapma ihtimali vardi. simdi de var ancak isin icerisinde ozel efekt girdigi zaman malesef olmuyor. artik devir plastik makyaj yerine bilgisayar efekti donemi. efektlerde de ne kadar para = o kadar efekt. evil dead'in ozellikle ilk filmi the thing ile beraber en sevdigim korku filmlerindendir insallah beni yaniltirlar ve duzgun bir is cikar ama soz konusu lionsgate olunca hayal kirikligi cok oluyor.

Yapimci Lionsgate degil, Sam Raimi'nin firmasi Ghost House Pictures. Bruce Campbell de yapimcilar arasinda. Lionsgate ise dagitimcilardan biri.

Isin basinda Raimi ve Campbell olmasi umut verici.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...