Redeagle Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Benim lisedeki biyoloji hocası da aynı şekilde. Konuya girmek zorunda kaldı, müfredatta var diye. Ama nasıl anlatıyordu bir görseniz. "İşte böyle olduğunu iddia ediyorlar, .... diyorlarmışmış" vs. vs. Anlatmamak için, doğru düzgün cümle kurmamak için bir saat boyunca saçma sapan şaklabanlıklar yapmıştı. Ne konuyu atlayabildi, ne insan gibi bir cümle kurabildi. Bu insanlar kendilerine hangi yüzle biyoloji hocası diyebiliyor onu çözemiyorum halen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 benjani said: öss hazırlıkta açı dershanesine gidiyordum.biyoloji hocası evrimi anlatmamıştı, bu günaha giremem diye.sınavda çıkarsa da günahı benim boynuma demişti. Şu tepki verilmesi lazımmış o sınıfta http://static3.fjcdn.com/comments/fuck+this+shit+_d9c3f045869ee46ad3bd37bb74782ca4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 evrim yoktur, az mutasyon vardır dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 ooffffff ahahahahah http://d1203.hizliresim.com/v/y/3xw7z.jpg "youtube commenti" said: 04:54 nöronlarda 3.derece yanık tespiti. Cin ali çiz desen çizemez tekrar bebekliğine döndü malak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Abi, çamur zıpzıpını gören biri nasıl evrim yok der? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 hikmet o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Celal Şengör ne süper bir insanmış ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaybolmayansakiz Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 oha lan daha dün 17 yaşındaydım hangi ara 95liler 17 oldu..? 95liler 18 değil 17 yaşındalar. malak bebe yaşını bilmiyo. bide evrim yok Allah bir. Ardeth said: yok abi inanıyorum demen yeter sdf. 9-10 şeye inanıyosan eninde sonunda cennete gidiyosun 100 huri değil de 80 huri alıyosun falan benim anladığım panpa ayrıca çok yanlış anlamışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Allaha inanmıyorsam nasıl biri olursam olayım cehenneme gidiyor muyum gitmiyor muyum bunu cevapla önce :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 95 dogumluyum 18 yasındayım ne demek ya annesiyle gitmiş sergiye net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Ardeth said: Allaha inanmıyorsam nasıl biri olursam olayım cehenneme gidiyor muyum gitmiyor muyum bunu cevapla önce :p hayır 1500 yılda çok şey değişti cennette, zorunlu hizmet var artık ücretsiz 10.000 sene çalışıyorsun memur olarak sonra en alt seviye 1 oda 1 salon ortak banyo cennete alıyorlar seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 belki de allah şeytana karşı geldi ve çoktan onu altederek iyiliği yüceltti, dünyayı iyi insanlarla doldurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 bu durumda cennete gidecez galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 baksana dünyadan iyilik fışkırıyor hatta tanrı kıyak yapmış biz yorulmayalım diye cenneti buraya getirmiş, cennet gibi ülkede yaşıyosunuz hala kıymetini bilmiyosunz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 LLL Lucifereyiz LLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 İşbankası yayınlarından Evrim Atlası aldım, 25 liraya inmişti kitapambarında harika bir kitap http://alisveris.iskulturyayinlari.com.tr/tanim.asp?sid=TDXSZFEV3A3AKGKISOKQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 feyk o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 emanet said: ooffffff ahahahahah http://d1203.hizliresim.com/v/y/3xw7z.jpg "youtube commenti" said: 04:54 nöronlarda 3.derece yanık tespiti. Cin ali çiz desen çizemez tekrar bebekliğine döndü malak :D Ahahaha abi o sıfat nedir ya? :D sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 biri buraya cübbeli reyisin videosunu koysun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hbba Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Olayın dinsel boyutuna tartışmak saçma olur , ama bir yaratıcı var . Aksini ispat edebilene 5 kavonoz bal. "83 lüyüm sexte güçlüyüm"de 83'lülerin sloganı olsun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=qQLwmGYGKPw&feature=g-like&context=G26f63ebALT34FGQAYAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 ben de zeus var aksini kanıtlayana ödül muz diyorum hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 abi kuranda yanlıs acıklamıslar yalnız. asıl doğru olan atlasın dünyayı tasıma benzetmesidir. atlas spacetime örgüsünü betimlerken, dünyanın kütlesi altında deforme olur. gördüğümüz gibi kuran anca newton fiziği anlatırken, yunan mitolojisi daha eski olmasına ragmen genel relativite anlatmaktadır. bir o kadar eski kuzey mitolojileri ise dahada öteye gtmiş string teori anlatırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 EVRIM YOKSA BU NE!! http://www.youtube.com/watch?v=0sN-lK-egj8&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 çok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar