reyou Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 ben genelde cossacks falan oynuyorum baya zavkli oluyo, tavsiye ederim.. ama bu konuda da fazla bilgim yok hangi oyunları hangi serverlarda, yada nasıl oynuyorsanız paylaşırsanız seviniriz..[signature][hline]kahraman deme değilim, insaf dileme insaflı değilim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 zamanında feci uo oynadım. şu an MP olarak lineage 2 ile cs:s oynuyorum.[signature][hline]Cherish your life while you're still around Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 uo oynardım.bayadır da bf oynuyorum başka bişide oynamıyorum[signature][hline]Bilginin efendisi olmak için çalışmanın uşağı olmak koşuldur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Warcraft TFT ve WoW :D[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz(Kral) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 starcraft, diablo 2, team fortress, natural selection, sven co-op ha bir de kampüste portlar kapalı oyun oynayamıyorum, ama ragnarok varmış, ona başladım[signature][hline]I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength! En Taro Adun! [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 21 Ekim 2004 20:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Warcraft, Ra, Diablo...[signature][hline]imza yoghhh karakedi abi ole diiooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 eskiden unreal tournament oynardım bayağı, daha bir sürü şey oynadım zaman zaman da şimdi hepsini birarada yazmak anlamsız olur.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar