reyou Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 ben genelde cossacks falan oynuyorum baya zavkli oluyo, tavsiye ederim.. ama bu konuda da fazla bilgim yok hangi oyunları hangi serverlarda, yada nasıl oynuyorsanız paylaşırsanız seviniriz..[signature][hline]kahraman deme değilim, insaf dileme insaflı değilim!
mayfer Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 zamanında feci uo oynadım. şu an MP olarak lineage 2 ile cs:s oynuyorum.[signature][hline]Cherish your life while you're still around
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 uo oynardım.bayadır da bf oynuyorum başka bişide oynamıyorum[signature][hline]Bilginin efendisi olmak için çalışmanın uşağı olmak koşuldur
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Warcraft TFT ve WoW :D[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz(Kral)
Bone Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 starcraft, diablo 2, team fortress, natural selection, sven co-op ha bir de kampüste portlar kapalı oyun oynayamıyorum, ama ragnarok varmış, ona başladım[signature][hline]I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength! En Taro Adun! [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 21 Ekim 2004 20:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Zagg Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Warcraft, Ra, Diablo...[signature][hline]imza yoghhh karakedi abi ole diiooo
Sam Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 eskiden unreal tournament oynardım bayağı, daha bir sürü şey oynadım zaman zaman da şimdi hepsini birarada yazmak anlamsız olur.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Öne çıkan mesajlar