Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Super Final

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
FÖKSTÖR Gs için güzel görünüyor, umarım kullanabiliriz.

Volkanın gösterdiği çakı için de teşekkürler, seyircisiz oynayacak Trabzon bize. Cezasız tek maçları da 5. hafta Fb maçı.
Mesaj tarihi:
İyide bu hatalı yani BJK-GS olması lazım ve adamlar %50 ihtimalli bişi sallamış onu da tutturamamış. Kaldıki TVde noter huzurunda çekildi bu fikstür artık buna da laf etmek resmen eziklik.
benjani said:

kuralar belli olmadan önce ligtv
https://p.twimg.com/AqBzZnZCAAE1BnY.jpg
Mesaj tarihi:
Masquerade said:

FÖKSTÖR Gs için güzel görünüyor, umarım kullanabiliriz.

Volkanın gösterdiği çakı için de teşekkürler, seyircisiz oynayacak Trabzon bize. Cezasız tek maçları da 5. hafta Fb maçı.
ahahah o mac tamamlanmaz bence.
ayni sekilde galatasaray kadikoy'e sampiyon gelirse de buyuk olaylar cikar diye korkuyorum.
Mesaj tarihi:
İlahi adalet diyende var. Heehe çok zevkli bir playoff olacak. BJKlı olarak ne iddiamız var ne bişimiz sadece çok fark yemeyelim bana yeter. Seneye herhalde FB TS ve GS ilk 10ar maçlarında cezalı olurlar buradan alacakları cezalar ile :P
Mesaj tarihi:
Stad yakmaya alışık fb bişey olmaz. Biz o göbeğe bayrağı diktikten sonra isterse kendilerini yaksınlar sdf

http://nethaberci.com/resimler/3210117.jpg
Mesaj tarihi:
Mighty_THoR said:

bu kura bana güven telkin etmedi.

TVde canlı yayında noter huzurunda yapılmadı mı bu kurra?
Eğer öyle yapıldı ise daha ne yapacaklardı merak ediyorum inandırmak için.
Mesaj tarihi:
Hayatında deplasmana gitmemiş adamlar 6-7 senedir derbi deplasmanı kaçırmayanlara laf söylemiş. Bir ara gelin de öğretelim deplasman kültürünü gençler :).
Mesaj tarihi:
gs şampiyon gelse çok sorun olmayabilir fakat şampiyonluk son maça kalırsa ve gs alırsa şampiyonluğu ki iki takımın oyununa bakınca gs alır gibi gözüküyor,o zaman çapulcular ortalığı ayağa kaldırır.
Mesaj tarihi:
Yazdığımdan bunu çıkarıyorsan zaten üzücü.
Eğerki Avrupa maçınızdaki gibi sahaya inerseniz bu sefer sıçarsınız onu diyorum yani siciliniz bu anlamda pek parlak değil ama bunu anlamıyorsan bişi diyemem. Fener taraftarı anlamında orda hangi kesimi anlatmaya çalıştım anlamaman bana ilginç geldi.
  • Yeni Oluştur...