Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 32. Hafta | Galatasaray - Trabzonspor | 25.03.2012 - 19.00

BulletRide

Öne çıkan mesajlar

Maç günü gelmiş başlığı yok, regular sezonu şampiyon bitirince bir rehavet oldu sanırım taraftarda, çok kritik bir derbi oynayacağız bu akşam. Ben dün Fenerbahçe'nin puan kaybedeceğini düşünüyordum, oyunları pek ışık vermese de öyle ya da böyle kazandılar. Dünkü maça benzer bir maç bekliyorum, Elmander'in eksikliği belimizi büker.

Muhtemel 11'ler

Gs: Muslera-Eboue-Semih-Ujfa-Hakan-Selçuk-Melo-Engin-Emre-Neco-Baros

Ts: Tolga-Celutska-Giray-Mustafa-Cech-Zokora-Colman-Olcan-Alanziho-Halil-Burak

Takım ligi hallaç pamuğu gibi atarken gereksiz bir kupa mağlubiyeti ve Elmander'in sakatlığı ile şampiyonluk şansımız çok düştü gibi bir hava var basında. 31 haftadır kendimizi kanıtlayamamışız demek ki basına, 32. hafta da bir derbi galibiyeti ile kredi kazanmak lazım.

Bugün tüm takım ve taraftar Baros'un da arkasında olmalı. Hırslı ve gününde bir Baros ile bir başka güzel oluyor bu takım.
Sosyal ağlarda paylaş

yav ne alakası var fenerle,takım catır catır oynuyor,aradada puan farkı var,hala feneri hesap ediyorsunuz :D

kupa mağlubiyeti gereksiz değil son derece iyi oldu bence gs'ye,iyi işte kalan maçlarda daha koaly kondisyon muhafaza edilir.

ben alt yazdım bu maça hayırlısı.
Sosyal ağlarda paylaş

Play off durumu daha sezon başlamadan belirlenmiş oldugundan bir galatasaraylı olarak fenerbahçe için play off yaptılar muhabbetine inanmıyorum belki fener çok puan farkı açacaktı ama playofflarda kaybedecekti? O belli olmazdı o yüzden bence bize yarar bu playoff zaten kendı evimizde falan alırız herkesi sorun olmaz .
Sosyal ağlarda paylaş

Baros'un en az 2 golü var bu maç. Trabzonspor'un defans göbeği yumuşak, Colman da fazla yardıma gelmezse orta sahaya masa tenisine dönüyor maçları. Das Borak yanakları şişirip çok teknik driblingleriyle bizim defansı zorlayamaz. Bu maçta Semih haftaya da Ujfa sarı görüp kartları da temizlemeliler. (Kart cezaları playoffa taşınıyorsa)
Sosyal ağlarda paylaş

Kupa mağlubiyeti iyi oldu bence de boşverin. Arada takılmak lazım havaya girmeden. Belki bu maça daha ciddi asılmamıza yarayacaktır.
Baros kötü oynuyor, zaten hergün gitgide agresifleşiyor. Ama Baros TS maçlarında iyi oynar genelde, ben biraz toparlayacağını düşünüyorum.
Bu maçta 3 puan alırsak çok temiz olur, Playoff için yorum yapmak bence anlamsız. Sanki öyle bir hava yaratıldı ki Fenerbahçe full çekecek de Galatasaray'ın en az 10-15 puan fark yapması lazım. Hiç belli olmaz bu işler, Beşiktaş bile sürpriz puanlar olabilir. O yüzden Playoff'u filan sallamadan var gücümüzle puan farkını koruyalım, zaten ben kolay kolay kapanacağını sanmıyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...