BulletRide Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Maç günü gelmiş başlığı yok, regular sezonu şampiyon bitirince bir rehavet oldu sanırım taraftarda, çok kritik bir derbi oynayacağız bu akşam. Ben dün Fenerbahçe'nin puan kaybedeceğini düşünüyordum, oyunları pek ışık vermese de öyle ya da böyle kazandılar. Dünkü maça benzer bir maç bekliyorum, Elmander'in eksikliği belimizi büker. Muhtemel 11'ler Gs: Muslera-Eboue-Semih-Ujfa-Hakan-Selçuk-Melo-Engin-Emre-Neco-Baros Ts: Tolga-Celutska-Giray-Mustafa-Cech-Zokora-Colman-Olcan-Alanziho-Halil-Burak Takım ligi hallaç pamuğu gibi atarken gereksiz bir kupa mağlubiyeti ve Elmander'in sakatlığı ile şampiyonluk şansımız çok düştü gibi bir hava var basında. 31 haftadır kendimizi kanıtlayamamışız demek ki basına, 32. hafta da bir derbi galibiyeti ile kredi kazanmak lazım. Bugün tüm takım ve taraftar Baros'un da arkasında olmalı. Hırslı ve gününde bir Baros ile bir başka güzel oluyor bu takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 feneri ilahlar korumaya devam ediyor önce biz sonra bursadan puanlar aldılar bala mala trabzon galibiyeti ile morallerini bozarız onlarda son 2 hafta sıçırtırlar sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 gol yemeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 yav ne alakası var fenerle,takım catır catır oynuyor,aradada puan farkı var,hala feneri hesap ediyorsunuz :D kupa mağlubiyeti gereksiz değil son derece iyi oldu bence gs'ye,iyi işte kalan maçlarda daha koaly kondisyon muhafaza edilir. ben alt yazdım bu maça hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 playoff var yalnız çoktan ilan ettiğimiz şampiyonlugu fenere verebiliriz saçmasapan.bu olmicak şey değil o yuzden puan farkını en üst seviyelere cıkarmamız lzm puan kaybı lüksümüz yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 8 atarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Play off durumu daha sezon başlamadan belirlenmiş oldugundan bir galatasaraylı olarak fenerbahçe için play off yaptılar muhabbetine inanmıyorum belki fener çok puan farkı açacaktı ama playofflarda kaybedecekti? O belli olmazdı o yüzden bence bize yarar bu playoff zaten kendı evimizde falan alırız herkesi sorun olmaz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Necati'yle Baros hiç anlaşamadılar ya Sivas maçında. Forvet hattı hiç güven vermedi. Umarım bu maça kadar antrenmanlarda birbirlerini tanıma olayını halletmişlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Baros'un en az 2 golü var bu maç. Trabzonspor'un defans göbeği yumuşak, Colman da fazla yardıma gelmezse orta sahaya masa tenisine dönüyor maçları. Das Borak yanakları şişirip çok teknik driblingleriyle bizim defansı zorlayamaz. Bu maçta Semih haftaya da Ujfa sarı görüp kartları da temizlemeliler. (Kart cezaları playoffa taşınıyorsa) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 gs fb derbisinin almıştım digi den. beceremediler diye aylık canlı paket vermişler bu maç da var. alanlar baksınlar hesaplarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Bu arada bizim evde sormayın sebebini iki tane lig tv oldu. Hd filon. Paylaşılıyor mu bu sdjfsjdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 nerde var ya şampiyonluk şansınız düştü gibi bi hava ? ehuhe neyin kafasındalar o havadakiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Kupa mağlubiyeti iyi oldu bence de boşverin. Arada takılmak lazım havaya girmeden. Belki bu maça daha ciddi asılmamıza yarayacaktır. Baros kötü oynuyor, zaten hergün gitgide agresifleşiyor. Ama Baros TS maçlarında iyi oynar genelde, ben biraz toparlayacağını düşünüyorum. Bu maçta 3 puan alırsak çok temiz olur, Playoff için yorum yapmak bence anlamsız. Sanki öyle bir hava yaratıldı ki Fenerbahçe full çekecek de Galatasaray'ın en az 10-15 puan fark yapması lazım. Hiç belli olmaz bu işler, Beşiktaş bile sürpriz puanlar olabilir. O yüzden Playoff'u filan sallamadan var gücümüzle puan farkını koruyalım, zaten ben kolay kolay kapanacağını sanmıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Her zamanki dileğim, güzel gollü , heyecanlı, premier lig maçı gibi bir maç olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Her zamanki dileğim çatır çatır top oynayalım, yenelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Das Borak i maci bu , kutusnda buyuk var, hissediyormus.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Bu maci alicaz baska yoli yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 trabzon bize heryer trabzon mentalitesiyle oynadigi icin guzel mac olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 ABİ YETER EBOUE YA YETER OF ulan trabzonlu değilim ben çıldırdım ek. hayır tamam adama kart. diğeri de faul. itirazım yok ama adam 250 takla attı kalktı dayılandı. sonra yattı 20 takla daha attı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Ya bu Ebue !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Eboe'nin yerdeki kıvranmasına bakınca kesin ayağı kırıldı dedim, sonra kalktı hırladılar birbirlerine sonra tekrar yere bıraktı kendini lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Burak şut değilde pas düşünseydi Alanzinho ya goldü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 çok acıtır abi o kramponlar ayağına basınca ben üff dedimm yani görünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 He he gol ! Burak 31 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 tesekkurler hakem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar