4Ever Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Bugun ankaradan izmire geldim olm ne garip bi sehirlan trafik kurallarina uyan yok la ha birde trafik tabelasi yok donecegin yeri geciyorsun bi bakiyorsun aslinda terse donmen gerekiyormus
BramStoker Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 public void CreateCommand() { SqlCommand command = new SqlCommand(); command.CommandText = "SELECT * FROM Categories ORDER BY CategoryID"; ÇOK PİS SERİ EKSİLE command.CommandTimeout = 15; command.CommandType = CommandType.Text; }
4Ever Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Ankara daha iyi demedim la ama hayellerimdeki izmir hollanda gibi bİrasydi bu kadar kuralsiz yer gormedim
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 İzmir neresi panpa içanadoluda köy mü?
4Ever Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Yok la o kadar baktim i ih iyiler denk gelmedi
4Ever Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Karpuzun iyisine vurunca ses tok gelecek dediler
Llama Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 aman diyim bir kıza vurmaya kalkma... ankaranın kine benzemez
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 bak ben izmiri falan sevmem. ama ankaradan gelip izmir beğenmeyenin ağzını burnunu kırarım
Ren Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 hazır gelmişken denizin karşısına bakıver
funq Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 yıllardır izmir'de araba kullanırım, böyle saçmalık görmedim. trafik kuralı ne lan?
4Ever Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Hahah iste ya. İzmir kotu demedim trafik ve trafik duzeni sicmis ama
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 hangi hat hangi saatte ? ankara eskisehir izmir istanbul bu sehirlerin hepsinde yasadım merak ediyorum izmir in trafigi kotuyse tr de nerenin trafigi iyi
4Ever Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Aksam 7 - 8 gibi alsancaktan hatay mh gitmeye calistim. Yolus cikiyorum karsi tarafin seridinden gidiyo adamlar bakiyom isikli tabela felan var sag serit otobus icin felan. Otoyolda. Sag yol ayrili daha yola girer girmez tekrar yol ayriliyo bu sefer sola giriyorsun
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 metro insaatı var o hatta,haklısın tıkanıyor ama metro bittikten sonra cok daha rahatlayacak,metro insaatı olmadan once de cok tıkanan bır yer degıldı aslında.
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 4Ever said: Aksam 7 - 8 gibi alsancaktan hatay mh gitmeye calistim. Yolus cikiyorum karsi tarafin seridinden gidiyo adamlar bakiyom isikli tabela felan var sag serit otobus icin felan. Otoyolda. Sag yol ayrili daha yola girer girmez tekrar yol ayriliyo bu sefer sola giriyorsun ikiçeşmelikten çıkmışsındır heralde, trafik olduğunda üç şeridi de çıkanlara veriyorlar, karşıdan gitmesi ondandır muhtemelen adamın sdfsfg ikinci dediğin yer de yukarı kısmı olsa gerek de oraya niye girdiğini anlamadım hataya gitmek için
barnacle Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 abi izmirde yayaların kaldırım kullanmaması üzerine tez yazılır. sallana sallana yürüyo herkes yolda. işin kötüsü kendim yürürken bi bakıyorum yolun ortasından yürüyorum :( genlerimizde var galiba lanet olsun. fark edince hemen kaldırıma çıkıyorum.
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 abi o çok acayip bi şey hakkaten. bi de arkasından karşıya geçilecek arabaya arada minimum mesafe bırakacak şekilde yaklaşma olayı var. herkes yapıyo ama arabanın içindeyken o kadar gerilimli bi olay ki o sdfskjg
HakkiYendi Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 kendin yaparken sorun yok onu da başkasının arabasındayken insan geriliyo ya
toggie Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 4Ever said: Aksam 7 - 8 gibi alsancaktan hatay mh gitmeye calistim. Yolus cikiyorum karsi tarafin seridinden gidiyo adamlar bakiyom isikli tabela felan var sag serit otobus icin felan. Otoyolda. Sag yol ayrili daha yola girer girmez tekrar yol ayriliyo bu sefer sola giriyorsun ya o ısıklı tabelalar degisiyo iste. yogunluga gore 3 serit cıkıs 1 serit inis, ya da 2'ye 2 gibi olabiliyor. izmir'de trafikte 2 sorun var. biri 45 plakalı araclar. digeri de izmir'in uyusuk insanları.
Llama Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 off o 45ler yokmu abi.. alayını ben varya
Öne çıkan mesajlar