Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İzmir mi oygh

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bugun ankaradan izmire geldim olm ne garip bi sehirlan trafik kurallarina uyan yok la ha birde trafik tabelasi yok donecegin yeri geciyorsun bi bakiyorsun aslinda terse donmen gerekiyormus
Mesaj tarihi:
public void CreateCommand()
{
SqlCommand command = new SqlCommand();
command.CommandText = "SELECT * FROM Categories ORDER BY CategoryID"; ÇOK PİS SERİ EKSİLE
command.CommandTimeout = 15;
command.CommandType = CommandType.Text;
}
Mesaj tarihi:
Aksam 7 - 8 gibi alsancaktan hatay mh gitmeye calistim. Yolus cikiyorum karsi tarafin seridinden gidiyo adamlar bakiyom isikli tabela felan var sag serit otobus icin felan. Otoyolda. Sag yol ayrili daha yola girer girmez tekrar yol ayriliyo bu sefer sola giriyorsun
Mesaj tarihi:
4Ever said:

Aksam 7 - 8 gibi alsancaktan hatay mh gitmeye calistim. Yolus cikiyorum karsi tarafin seridinden gidiyo adamlar bakiyom isikli tabela felan var sag serit otobus icin felan. Otoyolda. Sag yol ayrili daha yola girer girmez tekrar yol ayriliyo bu sefer sola giriyorsun

ikiçeşmelikten çıkmışsındır heralde, trafik olduğunda üç şeridi de çıkanlara veriyorlar, karşıdan gitmesi ondandır muhtemelen adamın sdfsfg

ikinci dediğin yer de yukarı kısmı olsa gerek de oraya niye girdiğini anlamadım hataya gitmek için
Mesaj tarihi:
abi izmirde yayaların kaldırım kullanmaması üzerine tez yazılır. sallana sallana yürüyo herkes yolda. işin kötüsü kendim yürürken bi bakıyorum yolun ortasından yürüyorum :( genlerimizde var galiba lanet olsun. fark edince hemen kaldırıma çıkıyorum.
Mesaj tarihi:
abi o çok acayip bi şey hakkaten. bi de arkasından karşıya geçilecek arabaya arada minimum mesafe bırakacak şekilde yaklaşma olayı var. herkes yapıyo ama arabanın içindeyken o kadar gerilimli bi olay ki o sdfskjg
Mesaj tarihi:
4Ever said:

ya o ısıklı tabelalar degisiyo iste. yogunluga gore 3 serit cıkıs 1 serit inis, ya da 2'ye 2 gibi olabiliyor.

izmir'de trafikte 2 sorun var. biri 45 plakalı araclar. digeri de izmir'in uyusuk insanları.
  • Yeni Oluştur...