huun Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 seni ciddiyete davet ediyorum. Ermenistan işgal altında tuttuğu Dağlık Karabağ’ın resmen tanınması için Büyük Okyanus’taki küçük bir ada devleti olan Tuvalu ile diplomatik ilişki kurdu. Tuvalu, Abhazya ve Güney Osetya’yı geçen yıl para karşılığında resmen tanımıştı. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/20193594.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Plaka Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Ermenistan ile ticaret icin cok uzak bir ayak. Keske yakinlarda ki bir ulkeyi kandirsalardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 bana da bi miktar versinler tanışalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 abi bizimkiler de salak olmayaydı da fransızların cezayirde yaptığı soykırımı, kuzey kıbrısı, filistini falan tanıtsalardı. ermeni soykırımı yok lan dedirtselerdi. parası ile değil mi kardeşim! satarım telekomu, basarım parasını palau'ya, tuvalu'ya, micronezya'ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Biz burda yunan adası alır keyif yaparız gırgırına girelim herifler harbiden oyuncak ülke kurmuşlar. Çok zor gelmemeye başladı gözüme bir ada ülkesi kurmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 adsense gibi ülke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 diplomasi hede hödö açısından ne anlamı var bilemedim, ama gözümde canlanan imaj yanında çocuğu "tükür ulan babanın suratına" diye gezdiren perran kutman oldu niyeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 .tv ülkesi değil mi abi bu ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Pacific izlediğim dönemlerden beri Tuvalu'nun adını duymamıştım, öncesinde de duymamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Silphatos said: .tv ülkesi değil mi abi bu ahah ccc ayyıldız team ccc tüm .tv uzantılı adreslere savaş ilan eder şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 geniş adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 semih cumhuriyeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 fifa 98 de tuvalunun forvetinde kaltak diye bi adam vardı. tuvalu hakkında bildiğim tek şey bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 vanuatuydu o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 onu bile bilmiyomuşum demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 ahah çok komik ya adamlar bu şekilde gelir elde ediyorlar said: Tuvalu, Abhazya ve Güney Osetya’yı geçen yıl para karşılığında resmen tanımıştı semih cumhuriyeti'nin gerçek tezahürü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 birden fazla semih cumhuriyeti var, bir diğeri de geçen yıl ingilizlerin verdiği özgürlük belgesini kaybedince yenisini istemişti lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Yalnız 3.5-4m $iyi paraymış. Biz de şöyle ucuzundan bi toprak parçası kapsak, kendi halinde bi devlet filan kursak bu işten sağlam para kaldırırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Biz de sealand için atak yapalım lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 az önce baktım da nasıl bi ülke lan şu tuvalu yılan gibi uzun ince bir yol gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Zamanında dedim size girelim şu yunan adalarına diye dinlemediniz . En güzeli teknoloji üzerine kurulu bir adaya bindireceksin ne var ne yok tek ada olacak oyle adalar toplulugu da olmayacak ulaşım kolaylıgı açısından ohh mis gibi orda pirate mı takılırsın uçan drone mu koyarsın pirate bay mı olur yoksa legal site .tv uzantısı mı yaparsın artık naparsan yap keyif senin parayı kaldırırsın asıl olay sermayede sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Bi tomahawk ile herşey yerle bir olsun diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 tuvalu,küresel ısınma dolyısıyla sular biraz daha yükseldi mi sular altında kalacak ülkeler arasında liste başına oynuyor .;)...7.4 yetmedi deriz o zaman=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Obama - Tuvalu is one of our closest and strongest allies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar