Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Testimonials

di

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Is gorusmelerinde "kim seni nasil bilir" olayi karsima cikmaya basladi. Dolayisiyla ozellikle birlikte calistigimiz patilerin goruslerine ihtiyacim var.

Herhangi bir sekilde is yapmissak, ilgimden alakamdan memnun kaldiysaniz, bunu kendi cumlelerinizle anlatmanizi rica ediyorum. Ingilizce olursa daha sahane olur cunku diger turlu benim cevirmem gerekecek.

Nerde nasil kullanilacak derseniz, kisisel web siteme koyucam ve Ali Veli icin "Ali V. sunu dedi" seklinde yer alicak. Isterseniz adinizin tamamini ve web sitenizi de ekleyebilirim pek tabi. Sizin icin de back-link olmus olur.
Sosyal ağlarda paylaş

istenen şey di'yi 5 kelimeyle nasıl tanımladığınız filan değil arkadaşlar

di said:

Herhangi bir sekilde is yapmissak, ilgimden alakamdan memnun kaldiysaniz, bunu kendi cumlelerinizle anlatmanizi rica ediyorum.

şuna uygun mesajlar yazarsanız boş yere sinirler gerilmez
Sosyal ağlarda paylaş

Nekro said:

dota 2 beta invite ı isteyip sonra zahmet edip kurmayan "patide bekleyen bir sürü insan var bak oynamayacaksan yazık olmasın" dememe ragmen "oynarım yea" diyen birisi.

Bunu alirken tasinma telasim oldugunu, bir kac ay el bile suremeyecegimi soyleyerek almistim hatirlarsan. Ustune oyunu oynayabilmek icin duzgun bir internet baglantisi gerekiyor ama sahip olamadim bir turlu. 5 Haftadir BT'yi bekliyoruz gelip internet baglayacaklar diye. Haliyle keyfi degil. Hani steam'de yakaladigin bir ara sorsaydin ordan da iletebilirdim. Bosuna icine atmissin.
Sosyal ağlarda paylaş

ben yazarim aslindada bunu bole uluortami yazicaz, bi form falan olsa keske, ordan post etsek..

her ne kadar VPS hizmeti almamis olsamda almak icin girisimde bulunmustum, en kisa zamanda bana neyin ne sekilde olacagi bilgisi ile donup destek vermisti.

ha hizmeti alsaydimda eminim devami gelirdi diyorum :D
Sosyal ağlarda paylaş

Yo hayir, kimse ulu orta bir sey yazmak zorunda degil. Ozel mesaj atabilir isteyen.

Benim ulu orta yazmamin sebebi buradan bir suru kisi ile calismis olmamdi, herkese tek tek mesaj atmak ile ugrasmayayim, ayni zamanda kisileri buna zorlamayayim, isteyen yazar istemeyen yazmaz diye dusunmustum ama o anda pati'nin her turlu soytariligi yapan 2-3 kelini akil edemedim tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Nekro said:

dota 2 beta invite ı isteyip sonra zahmet edip kurmayan "patide bekleyen bir sürü insan var bak oynamayacaksan yazık olmasın" dememe ragmen "oynarım yea" diyen birisi.

Bunu alirken tasinma telasim oldugunu, bir kac ay el bile suremeyecegimi soyleyerek almistim hatirlarsan. Ustune oyunu oynayabilmek icin duzgun bir internet baglantisi gerekiyor ama sahip olamadim bir turlu. 5 Haftadir BT'yi bekliyoruz gelip internet baglayacaklar diye. Haliyle keyfi degil. Hani steam'de yakaladigin bir ara sorsaydin ordan da iletebilirdim. Bosuna icine atmissin.

ay sonuna kadar işim var sonra tamamen bosum oynamak icin demistin öyle hatırlıyorum birkaç ay degil. Vereli birkaç ay oldu benimde simdi aklıma geliyor, steamde görseydim aklıma gelirdi heralde :)
Sosyal ağlarda paylaş

abi yalniz sunuda yazmadan gecmiyim, kim nasil yorumlarsa yorumlasin, di yi kisisel olarak tanimam ama takip ettigim kadari ile her ne kadar agresif fln olsada, hattada banada cogu kez patladigi olmustur

yalniz foruma "teknik" acidan onun kadar bilgi akitan fazla adam yoktur, en basidinden bi donanim yazilim yada internet kisminda di nin attigi mesajlar falan tam isabet cozum mesajlari oluyo, stack overflow gibi adam sdfdsf

o yuzden millet adami forumun diger sayfalarindaki hali ile ozetliyo ama yazilim donanim bolumunde seker gibi adam vesselam dsfdsf :D

PS: bu arada, forum basligita ithafen yazmadim, genel anlamda soledim, zaten "is ahlaki" konulu mesaji ingilizce olarak kendisine yazicam sdfdsf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...