di Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Selam, Is gorusmelerinde "kim seni nasil bilir" olayi karsima cikmaya basladi. Dolayisiyla ozellikle birlikte calistigimiz patilerin goruslerine ihtiyacim var. Herhangi bir sekilde is yapmissak, ilgimden alakamdan memnun kaldiysaniz, bunu kendi cumlelerinizle anlatmanizi rica ediyorum. Ingilizce olursa daha sahane olur cunku diger turlu benim cevirmem gerekecek. Nerde nasil kullanilacak derseniz, kisisel web siteme koyucam ve Ali Veli icin "Ali V. sunu dedi" seklinde yer alicak. Isterseniz adinizin tamamini ve web sitenizi de ekleyebilirim pek tabi. Sizin icin de back-link olmus olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 hiyarin teki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 he is one of a cucumber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Abi kendiniz hakkinda degil, benim hakkimda yazacaksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 aquila said: he is one of a cucumber.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Biraz agresif ama özünde iyi , yardımsever insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 tim mim diolar ama bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 di said: Abi kendiniz hakkinda degil, benim hakkimda yazacaksiniz. Trollemek gibi olacak ama, koptum burada. Allahtan iş yerinde yanımda kimse yok kahkaha attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Agresif, kompleksli, yer yer seviyesiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Yardımını esirgemeyen iyi biri, az minecraft serverında oynamadık. Tabi minecraft konusunda bi grim değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexr0th Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 i dont give a shit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 dota 2 beta invite ı isteyip sonra zahmet edip kurmayan "patide bekleyen bir sürü insan var bak oynamayacaksan yazık olmasın" dememe ragmen "oynarım yea" diyen birisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 istenen şey di'yi 5 kelimeyle nasıl tanımladığınız filan değil arkadaşlar di said: Herhangi bir sekilde is yapmissak, ilgimden alakamdan memnun kaldiysaniz, bunu kendi cumlelerinizle anlatmanizi rica ediyorum. şuna uygun mesajlar yazarsanız boş yere sinirler gerilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 di konusu, sinirler her turlu gerilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Nekro said: dota 2 beta invite ı isteyip sonra zahmet edip kurmayan "patide bekleyen bir sürü insan var bak oynamayacaksan yazık olmasın" dememe ragmen "oynarım yea" diyen birisi. Bunu alirken tasinma telasim oldugunu, bir kac ay el bile suremeyecegimi soyleyerek almistim hatirlarsan. Ustune oyunu oynayabilmek icin duzgun bir internet baglantisi gerekiyor ama sahip olamadim bir turlu. 5 Haftadir BT'yi bekliyoruz gelip internet baglayacaklar diye. Haliyle keyfi degil. Hani steam'de yakaladigin bir ara sorsaydin ordan da iletebilirdim. Bosuna icine atmissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 adamda dota 2 betası varmış ve oynamıyor beyler!!!! saldırın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 ben yazarim aslindada bunu bole uluortami yazicaz, bi form falan olsa keske, ordan post etsek.. her ne kadar VPS hizmeti almamis olsamda almak icin girisimde bulunmustum, en kisa zamanda bana neyin ne sekilde olacagi bilgisi ile donup destek vermisti. ha hizmeti alsaydimda eminim devami gelirdi diyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Yo hayir, kimse ulu orta bir sey yazmak zorunda degil. Ozel mesaj atabilir isteyen. Benim ulu orta yazmamin sebebi buradan bir suru kisi ile calismis olmamdi, herkese tek tek mesaj atmak ile ugrasmayayim, ayni zamanda kisileri buna zorlamayayim, isteyen yazar istemeyen yazmaz diye dusunmustum ama o anda pati'nin her turlu soytariligi yapan 2-3 kelini akil edemedim tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 3. hangisi lan, yeni kel mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 di said: Nekro said: dota 2 beta invite ı isteyip sonra zahmet edip kurmayan "patide bekleyen bir sürü insan var bak oynamayacaksan yazık olmasın" dememe ragmen "oynarım yea" diyen birisi. Bunu alirken tasinma telasim oldugunu, bir kac ay el bile suremeyecegimi soyleyerek almistim hatirlarsan. Ustune oyunu oynayabilmek icin duzgun bir internet baglantisi gerekiyor ama sahip olamadim bir turlu. 5 Haftadir BT'yi bekliyoruz gelip internet baglayacaklar diye. Haliyle keyfi degil. Hani steam'de yakaladigin bir ara sorsaydin ordan da iletebilirdim. Bosuna icine atmissin. ay sonuna kadar işim var sonra tamamen bosum oynamak icin demistin öyle hatırlıyorum birkaç ay degil. Vereli birkaç ay oldu benimde simdi aklıma geliyor, steamde görseydim aklıma gelirdi heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 ok o zaman yardimi olcaksa ingilizce olarak yazar gonderirim oldugu kadari ile, sitemin adresinide eklerim ona gore :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 aquila said: 3. hangisi lan, yeni kel mi var? Erkek arkadaslariniz yarimci oluyordur diye dusunuyorum. Baska turlu bu kadar eforu tek basiniza sarfedebileceginizden supheliyim. Onlardan biri daha keldir mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 abi yalniz sunuda yazmadan gecmiyim, kim nasil yorumlarsa yorumlasin, di yi kisisel olarak tanimam ama takip ettigim kadari ile her ne kadar agresif fln olsada, hattada banada cogu kez patladigi olmustur yalniz foruma "teknik" acidan onun kadar bilgi akitan fazla adam yoktur, en basidinden bi donanim yazilim yada internet kisminda di nin attigi mesajlar falan tam isabet cozum mesajlari oluyo, stack overflow gibi adam sdfdsf o yuzden millet adami forumun diger sayfalarindaki hali ile ozetliyo ama yazilim donanim bolumunde seker gibi adam vesselam dsfdsf :D PS: bu arada, forum basligita ithafen yazmadim, genel anlamda soledim, zaten "is ahlaki" konulu mesaji ingilizce olarak kendisine yazicam sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 "Orta 2 terk." NY Times Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 FLASH FLASH FLASH Ilkokul cocugu gibi davranan kel Sukru, baskasini orta okul terk olmakla sucladi. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar