reyou Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 How can I get to some gold in the middle of the amazon in the cheapest way possible? google mulakat sorusuymus, cevabi ne la bunun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Önemli olan düşünme yöntemin. Eğer "cheapest"ı düşünmeye başlarsan takılmış oluyorsun çünkü alamama ihtimalin çok yüksek. Bu nedenle ilk önce nerede bulabileceğini sorman gerek vs. vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 tahtayı komür yaparsın kömürüde altına çevirerek en ucuz yoldan halletmiş olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 O elmas dsgfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 bu otobüs değil ev Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Başlığı görünce 'Meet your mother' yazasım geldi vurmayın bb <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 soru eksik, alet edevat var mı yanında? varsa, cep telefonundan internete ordan bankana bağlanıp altın alabilirsin heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 hangi sandalye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 hangi amazon? bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 risk budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 aynı anda düşünmüşüz oskiyle, demek ki doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 elması satıp altın alıcan onuda ben sölemeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 parasi neyse verip alirsin nedir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Simyaya giriş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 reyou said: How can I get to some gold in the middle of the amazon in the cheapest way possible? google mulakat sorusuymus, cevabi ne la bunun :) google a yazar sorarım mı doğru cevap? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteMocha Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 ben olsam kesin " ne işim var amazonun ortasında, hadi gittim hayatta kalmak o kadar zorken birde en ucuz yoldan altın elde etmekle mi uğraşçam " der teşekkür eder giderdim. Birde eğer programcı olup başvurduysam, böyle bir soru geldiyse yukarıda ki sözlerimin sonuna " programcıyım ben, kod yazarım, altın la en ucuz yolla elde etmek işim değil" derdim. Öyle soruya böyle cevap, almasınlar ne yapayım :):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Suark said: soru eksik, alet edevat var mı yanında? varsa, cep telefonundan internete ordan bankana bağlanıp altın alabilirsin heh. hatta, soru o kadar eksik ki, "yanda zaten var olan bedava altın dükkanına gider biraz alırdım" da diyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 patatespresi said: google a yazar sorarım mı doğru cevap? süper cevap.benimde aklıma gelmişti yoğğ gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Düğün kovalardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 amazondan ismarlarim derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Olmaz abi, ne olursa olsun yağmur ormanına girmem ben. Geçen yüzü yenilen adımı nasıl unuttunuz? Para için girilmez oralara. Başka yerde iş ararım Google bunu yaptırırsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Abi dogrudan google'a soracaksin iste once altin amazonun hangi bolgesinde var, ya da resource map of amazon gibi felan iste. Ondan sonra sorulari gelistire gelistere sonuca ulasacaksin. Gayet basit bir mulakat sorusu olmus. Ek olarak bu sorulara farkli farkli cevaplar verebilirsiniz tek bir dogru yanit yok, sadece 2 neuron'unuz oldugunu gosterin cevaplamaya calisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Cevabı: Elde ettikten sonra bana kalıcak mı? olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 http://www.amazon.com/Gold-Metal-Jewelry/b?ie=UTF8&node=114274011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 olm duzgun biseyler yazin lan, ben googlela gorusucem yakinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar