Sir.Enis Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 çoğunuz bilir zaten tc kimliğin son hanesi tek olanlar yok kürt veya fişli fln diye bi iddaa vardı hep dolaşan. bir araştırayım dedim yazdım google'a fln alogaritmik sebeplerden dolayı hiç olmuyormuş herkesin çiftmiş fln. ama ben eğer yanlış hatırlamıyorsam lise yıllarımda iki kürt arkadaşınkine bakmıştım ikiside tek sayı ile bitiyordu bu doğru mu değil mi kesin bilen biri var mı yada tek ile biten tanıdığı olan var mı acaba ? yoksa yanlışlık gibi bir durum mu söz konusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 lise yillarimda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 tckimlik numarasının son iki rakamı kontrol numarasıdır, öndeki 9 rakamın bi fonksiyonuna bağlıdır (fonksiyon googledan bulunabilir). bu fonksiyona göre çıkan rakam her zaman çift olmaktadır. fişleme muhabbeti falan yok. sonu tek olan tckimlik numarası feyktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 çözmüşsün olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 fişleme var diyelim nolcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 ginaly yalnız ben gördüğüme emin gibiyim o sırada böyle bir muhabbet dönmüştü ve bakmıştım iki arkadaşınki tekti :S belkide şakalaştık fln aklımda öyle kalmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 yanlış görmüşsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 fişleme olayı varsa öğrenmiş olacağım ? hayatta her öğrendiğin bilgi ile ekşına mı geçiyorsun? merak duygumu gidericem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Kullanılan algoritmaya göre son hane tek çıkmıyor işte. Son hanenin tek olması geçersiz t.c. kimlik numarası olduğu anlamına gelir. Birini fişlemek istesen geçersiz numara mı verirsin azcık mantık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 hadi kürt ok de fişli ne alaka yahu? 20 yaşında fişlenecek adamın tc numarasını mı değştirecekler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 bende onu düşündüm alogaritma olayını okuyunca ama belki de geçersiz olmasıdır amaç diye düşündüm. bulcam bi kaç kürt arkadaş sorcam ya anca öle emin olabilirim sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 http://www.milliyet.com.tr/tc-kimliklerinin-algoritmasi-cozuldu/turkiye/sondakika/04.08.2010/1272260/default.htm başarılı çete ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 nasıl fiş bu ışık ılık süt iç tadında mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 acaba ben 0 gördümde tek mi zannettim zamanında o zaman beni fişlesinler gerizekalı diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 bbenimki cift, sikinti yok. seni kandirmislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 benimki cift, sikinti yok. seni kandirmislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 akıl fikir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Rakamların toplamının ona bölümünden kalan son haneyi veriyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Kan bagim olan saygin bir kisi "hepinizinki cift dimi, bizi fisliyorlar iste, cemiyete sordum herkesin cift, kendi adamlarininki tek hep" demosti, o zaman konunun egitimle filan alakasi olmadigini anlamistim, cahillik apayri bi kafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 kıl çekme oyunu vardı hani tek mi çift mi diye o geldi birden aklıma nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 http://www.kodaman.org/yazi/t-c-kimlik-no-algoritmasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 neden herkes laf sokcam ezicem diye kendini bu kadar kasıyor ? açıklamamı yaptım görmüştüm gibi hatırlıyorum bir sorayım dedim merak ettim fişlendiklerini düşünüyorum gibi birşey bile demedim neyin gazına geliyorsunuz bu kadar ? cahillik mi merak etmek duydum merak ettim sordum. şu dünyada cehaletten daha fazla korktuğum bişi varsa oda nerdler ya. cips+çikolata+enerji içeceği eşliğinde kime nerde laf soksam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 TC kimlik numarası sonu çift bitenler gizli eşcinselmiş devlet fişlemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 tc kimlik sonu tek bitenler afedersin rummuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar