Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 bunun aynisi bendeki. icinden cikanlar da ayni. yani yok beats kulaklik. sanirim ilk satilan 10k adet icin gecerliymis o olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Sensation ze ile gelen ibeats kulakligim var. bir cx 200 değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 http://www.amazon.co.uk/Beats-Solo-ControlTalk-Headphones-Monster/dp/B003FO3LI6/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1336471392&sr=8-2 guzel. cx300 var bende de. yaninda gelse bu ustteki kullanirdim da cok para vermem o kadar kulakliga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 att mundar etmis hep ya, lan kulaklik bile cikmadi. simdi bi de ona para vericez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 bu arada pil omru icin soyle soleyim aksam yatarken sarj da biraktim sabah 7 de aldim sarjdan. 3g bagli, email falan takiliyorum. telefonda 20 dk kadar konustum. %75 de su an. Uygulama da cok iyi. Pili en cok hangi uygulamalar kullaniyor diye bir dokum gosteriyor. Ekran %25 Sesli aramalar: %23 Wi-fi: %15 Stanby: %13 phone idle: %10 android od: %5 gmail: %3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Bakalim bugun bir isim cikmazsa ogleden sonra one x aliyorum buyuk ihtimal. Bir sure iphone kullanmistim ama daha once hic android kullanmadim,hani boyle beginner guide for dummies gibi bir sey var mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Cuma günü gittim turkcell den aldım one x'i. Tek kelimeyle alet akıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 HTC ONE X'i Pazar yogun bir bicimde 3g bagli halde internet, kamera vb kullandim Pil omru biraz sorun yasatti hakikaten. 6 saat kadar kullandim %20 e dustu pil. Gerci 1800mAH kapasiteli pil var daha fazlasini koyamazlardi sanirim. Asiri hizli oldugundan ve ekran boyutundan dolayi saglam tuketiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 ulan aksama kadar sarjdaydi tel, eve gittim, biraz biseyler yaptim, sabah kalktigimda kapanmis, uyanamadim onun yuzunde. iphoneda yapiyodu aynisini, pil kendi kendine bosaliyodu. nedir bunu olayi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Custom ROM mu kurdun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 hicbisey kurmadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 alet cidden cok iyi, acayip hosuma gitti, herkes iphone 4s al diyordu da iyi ki dinlememisim onlari :) Bu arada fotolari croplamayi deneyen oldu mu? Sectigim yerden alakasiz yerleri kesip cikariyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Ya bana mı öyle geliyo yoksa Turkcell kazıklıyo mu? Hepsiburada'da 166TL * 12. Turkcell de ise 24 ay kontrat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Direk yurtdışı alıp,pasaport'a kaydettircen bu telefonu. (1250'ye fln geliyor) İphone gibi degil cok fark var türkiye ile yurtdışı fiyatı. 2k verilmez buna sonra fiyatı düşücek üzer yani... Şimcik bir kaç sorum olucak 4s almayı düşünüyorum acep vazgeçip one x alsammı. Benim için önemli olan 3 şey var. 1- Dokunmatiği İphone'dan iyimi ? (şu ana kadar öyle bir tel. görmedim) 2- Ekran kalitesi oneX Super IPS LCD2 vs iphone TFT LED diyorlar ama bariz bir üstünlük varmı? 3- Ve tabiki pil ömrü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 tek sorun pil ömründe, onuda update ile duzeltiyorlar diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
martaval Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Masticore kardeşim al HTC one x'i rahat et.Bana bol bol dua edersin.Kaydı sağlam bulursan bana da haber et,bende alacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 3 hafta geride kaldi alali. pil omru de insan gibi kullaninca o kadar da kotu degil aslinda. ekran buyuk falan ama tek elle kullanabiliyorum. az alismak lazim tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Garantisi olsun diye gidip 2 bin vermeyin. Garantisi olsa da bi b.k olmuyor zaten. Problemli telefonuma halen çözüm bulacak sevgili htc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Lan bir gazla Xperia S aldım da bunda gözüm kaldı yea. Hayırlı olsun Akilacığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Selam, One X geldi, One V de geldi... peki One S? kampanya falan mı yapılacak o cihaz için? Üveyik mi kaldık yine ülke olarak yoksa : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 aynen ya baktım one s diye düşündüm kampanyalı falan. yok. nal kadar alet de sevmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Selam, One S sanırım gelmeyecek. Diğer bir teorim de One X gibi bir model ile kâfi miktarda satış yapıp sonra daha uygun fiyatlı modeli sürmek piyasaya. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Saolsunlar telefonla beraber sadece usb kablosu bi de ac sarj icin converter verdiklerinden kulaklik almam lazim. ebay-dr dre almayi dusunuyordum da dahili mikrofon yokmus. In-ear olmak kosuluyla mikrofonlu ve kaliteli bir kulaklik ne tavsiye edersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 miclisi var onlarin ya, ben aldim. direk attden aldim gerce, aynisi degildir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Varsa iyimis o zaman ya, bakiniyim biraz daha o zaman. Ne kadar att'de onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar