reddiye Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 böyle bi kitap vardı kuru origami sanatıyla ilgili bir bölüm vardı kitap elinde olan varsa teknik hakkında bilgilendirme fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 ne hit çeker bu topik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 cekmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Kadın katlama sanatı diye gelmiştim. Kağıt katlama sanatıymış peh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 öyle bi girmişsin ki konuya bi de origamiyi italik yazmalar falan sanki subliminal mesaj var ahahah korkmayın arkadaşlar http://2.bp.blogspot.com/_rfsalgj4DoA/R_aYu6-6QHI/AAAAAAAACNM/UIShtrPQwM8/s400/mulholland_drive_bum.jpg 88 india bravo foxtrot 73 foxtrot hotel bravo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 karalama defterine atıyorum ben bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 yemek yiyip gelicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 afiyet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 saol deno hacı hangisiydi senin kitap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 en üstteki andırıyordu ama şimdi hatırlayamadım bir yeri baskılayarak kuru boşalma diye birşeyden bahsediyordu o konuyu tartışıyorduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 çin .kişi diye tabir vardı onu hatırladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Aga enerjiyi midende çeviriyon.Pompa yaparken enerjiyi aklından alıp miden falan filan bişeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 spinal cord daki sacral nerve(s1 to s5) leri mi diyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 non ejaculatory orgasm diye aratın işte googleit! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 seks var dediler geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 I understand that Orgasm and Ejaculation are in fact not the same thing (for males), and that you can train your body to have the orgasms without any emissions. This can be beneficial because the body uses very much energy to produce sperm, and if you can keep the sperm inside of you, sooner or later that energy can go towards other things. (Some of that may not be exactly right, and if you think otherwise please elaborate on it...) But that is kind of aside from the main point, I guess... Anyways, many times that I've read about these things, the writings will generally say to contract the PC muscle when you feel yourself getting close. I feel like when ejaculating though, I feel the muscle contract and almost push the stuff out. So my experience tells me that contraction pushes out, but all of these writings say that contraction pulls up and in. And to be honest, I feel that when I am ready to come and I try to squeeze, it's completely un-natural and almost dangerous if I were to try to hard. I think that I would be better off trying to relax the muscle and keep it from squeezing, but I don't know, that's why I am asking for help. Can any bums who have walked down this way help me along it? May light enter your life. This post has been edited by John Zen: 20 June 2010 - 06:32 PM evt bu konulardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 ben anlatayım ya çok basit hep aynı ritmde gidip geliyosun 10 dakkaya oluyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 SenariouS said: Kadın katlama sanatı diye gelmiştim. Kağıt katlama sanatıymış peh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 seks insanın kendine yakışanı giymesidir. kendine yakışanı giyince seks yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar