Laorx Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 çok hor kullandığım kulaklığımdan sağ tarafından ses gelmiyor artık. jack ve kablo arasında temassızlık var büyük ihtimal. istanbul içi kulaklık kablosu tamiri yapan yer biliyo musunuz, beşiktaş taraflarında bi yerler varmış galiba doğru mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 kulaklık markalı ve tamir edilmeye değer birşeyse kendi servisine ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Sineği sıkıp yağını içeceksin az kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 o tür sorunlarda tamir yapmazlar garantisi devam ediyorsa ve kullanıcı hatası değilse değişim yaparlar. başka yerde üstüne para verseniz de uğraşmaz kimse. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 klipsch marka, servisi olduğunu düşünmüyorum. iyi olmasa hiç uğraşmam yenisini alırdım, yazık olur şimdi bi kablo yüzünden emekli edersek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 copry said: Sineği sıkıp yağını içeceksin az kaldı. Demi 3 ayda iki kere 35 lira verdim kulaklığa yenisini almamak istemesini anlıyorum, nitekim 100,200,300 ve üstü liraya kulaklıklar var. Sinek yağını da içmeyin sırtınıza sürün iyi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 benim sennheiser kulaklıkta gitti daha 3 gün önce. :( iki sennheiser in ear eskittim. ömürleri her gün kullanımda en fazla 2 yıl +-3ay. birden ses gidiyor sağ ya da soldan o zaman anlıyorsun kaçınılmaz sonun geldiğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 bump bilen yok mu ya hadi ücretsiz 1 aylık bimcell vericem bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 kulaklık altı üstü yahu. çok dağınık ve hor kullanan biriyseniz pahalı kulaklık almayın. ben öyle yapıyorum mesela, ipoda en fazla 50 60 liralık kulaklık alırım 1 sene gider gitmez sonra patates ederim zaten. tamir mamir.. sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 1 adet ince uçlu lehim makinesi alıyorsun, lehim pastası + ince lehim sonra ince stereo coaxial kablo alıp işe girişiyorsun (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 bende koss ksc75 kulaklık vardı. kablo sorunu vardı şöyle bi baktım kablonun kulaklık lehim yeri çok kolay bi yerdeymiş. gittim teknosadan benzer 15tl ye kulaklık aldım. sonra telefoncuları gezdim abi bi lehim işim var halledebilir misiniz diye. açtım gösterdim kulaklığı 3 dk da yaptılar. kulaklığının lehim yerleri kolaydaysa yapar çoğu yer bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 istanbulda şöyle bir şeyi nerelerde bulabilirim acaba? https://www.bhphotovideo.com/c/product/547724-REG/Sennheiser_523875_Replacement_Cable_for_HD.html/?c3api=2572%2C113041916107&gclid=CjwKCAiA0IXQBRA2EiwAMODilzQ1q5QYDNgRQTvwZdx1YraHoLbfnh5PFnmNzoekBJqHkYuYSx1LvRoCiuAQAvD_BwE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Olay hd25 ise bircom'da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 abi servisine direk mail atsana, türkiyede bayisi, servisi ya da distribitoru olmayan yerden alışveriş yapmak her zaman daha mantıklı geliyor bana. Hele direk amerika mensei firmaysa gözün kapalı yardır. en kötü ürünü postayla 15-20 liraya amerikaya yolluosun, yenisi gelio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar