ginaly Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 bi kızla tanıştım. kız çogzel kız bana hasta kız ciddi ilişki istiyor ben o modda değilim kızla bişeyler* yaşadık kız bağlanma modunda ben instant utility insanıyım kızı postalamak istiyorum çok iyi bi insan olduğu için üzmek istemiyorum postalarsam üzülecek ama çat diye bırakayım mı yoksa tedricen mi bırakayım? *: bişeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 pics or ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 biseksuelim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 ben_sana_layik_degilim_vol156487953.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 ben sana layık değilimi denedim, işe yaramadı, aksine iş yaptı galiba sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 sen bana layik degilsine gec o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 en son uzun birlikte olduğum kız öldü ve bu beni çok yaraladı o yüzden bir ilişkiye giremem de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 barnacle said: en son uzun birlikte olduğum kız öldü ve bu beni çok yaraladı o yüzden bir ilişkiye giremem de bu gerçek yalnız abi. gece gece beni üzmenin alemi yoktu şimdi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 benim exim mezarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 ıssız adamdaki adamın yaptığını yap tam sana göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 ginaly said: barnacle said: en son uzun birlikte olduğum kız öldü ve bu beni çok yaraladı o yüzden bir ilişkiye giremem de bu gerçek yalnız abi. gece gece beni üzmenin alemi yoktu şimdi :/ acı hayat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Grafik falan çiz yolla, korkar kaçar zaten wtf diye diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 iki ay icinde gonderemezsen diablo 3 cikiyo dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 http://25.media.tumblr.com/tumblr_m0vss8HMS61r96x1xo1_400.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 neyse bari cost yaratmadığı sürece utilize edeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Seni tanıyincaya kadar bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 yahu aslında sen konuyu da yanlış açmışsın ginaly said: bi kızla tanıştım. kız çogzel kız bana hasta kız ciddi ilişki istiyor ben o modda değilim kızla bişeyler* yaşadık kız bağlanma modunda ben instant utility insanıyım kızı postalamak istiyorum çok iyi bi insan olduğu için üzmek istemiyorum postalarsam üzülecek ama çat diye bırakayım mı yoksa tedricen mi bırakayım? *: bişeyler. bence postalamadan önce kendine 'ben bir kızdan ne bekliyorum?' sorusunu sorsan daha iyi edersin,zira anlattığına göre kızı bırakmak pek mantıklı değil. bu msjımı da grafiklerle tablolarla süsledim varsay =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 ortadan kaybol. telefonlarına cevap verme mesajalra falan, facebooku, twitterı falan kapat kaybol yani.. evden de kaybol kimse seni görmedi falan. denedim çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 üff snn be slk de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 yerden taş alır gibi yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 et cihant, kızı bırakmak mantıklı değil ne demek yahu. cost/benefit olarak bakıyorum olaya ben. cost sürekli artacak, ilgi, alaka, zaman, hayat paylaşımı vs. benefit ise sürekli azalacak. aynı kızla nereye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 çöm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 kaç ay oldu ki? playboy kesilmeyin başımıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 benefit/cost oranı 1 in altına düşene kadar mantıklı işte. ondan sonrasında da ayrılmak için yeterince bahanen olur zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar