Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ZTK:Galatasaray - Sivasspor @20.03.2012 20.30

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

ne feneri kardeş adamın imzasını görmüyomusn?

ayrıca imzası bile olmasa şu yazdığından şu hayal dolu yazıdan ben anlardım beşiktaşlı oldugunu. bu tarz hayalleri sadece beşiktaşlı kurar. senelerdir galatasaray ve fb nin altında kalan bir takım taraftarı sonuçta
Sosyal ağlarda paylaş

escape said:

PZero said:

galatasaray haftada 2 maçı kaldıramıyor .
cok kötüler iyi oynayamıyorlar zaten gs bu maçla birlikte düşüşe geçer playofflara kalırsa hiç bir maçı kazanamaz .

fatih terim patlar

oyoyoy
allahını seven üstümne topğrak atsın

Senin üstüne niye atıyor direk pzeronun üstüne atmak lazım sdf
Sosyal ağlarda paylaş

PZero said:

galatasaray haftada 2 maçı kaldıramıyor .
cok kötüler iyi oynayamıyorlar zaten gs bu maçla birlikte düşüşe geçer playofflara kalırsa hiç bir maçı kazanamaz .

fatih terim patlar

Playofflara kalmayı garantiledik şükür ligin bitmesine 10 hafta kala falan sanırım sdhfshfd eyvallah yine de temiz kalbinle playofflara kalma ihtimali verdiğin için

Beşiktaşlı bazı arkadaşlar artık ne yapacağını şaşırdı şu fikstür bahanesiyle. Bu takımın sezon başından beri Avrupa'ya gidemeyeceği belli değil mi? Bu sene Avrupa yok. Yok arkadaşım yok. Fikstür rahat. Ona göre kadro kuruldu, sıfırdan revizyona gidildi, biz de sizin gibi Avrupa'da tarih yazmak isteyip, şanlı çeyrek finaller hedefleseydik 2-3 transfere daha gidilir rotasyonu kuvvetlendirirdik. Kadronun zaten tek kulvar için kurulduğu gün gibi meydandayken, Kadıköy'de dalağı bırakmış takım 2 gün sonra ligin fizik gücü en kuvvetli 2. takımıyla oynarsa tokadı yer tabi. Bahane falan yok.

Geçen sezon tarihin en kötü dönemini yaşamış takım bu sezon en büyük rakibine 9, ondan sonraki en büyük rakibine 17 puan fark attıysa, derbi kaybetmediyse şurada ama Türkiye kupasında Sivas'a yenilinir mi yeaaaaa diyen adam Galatasaraylı olsa bile laflar hazırlarım
Sosyal ağlarda paylaş

beşiktaş bu ligin "hırçın çocuk"u falan olmaya calışıyor çok kötü. eğer gerçekten öyle olduklarını düşünüyorlarsa o daha da kötü.

beşiktaş klübü gerçekten benim için dost klüp flan değil. bir fenerbahçe gaziantep veya ordu neyse o da odur benim için.
Sosyal ağlarda paylaş

Beşiktaş takımı net kötü. Daha derbi kazanamadı bu takım. 17 puan gerimizde. Fikstür kadar saçma bahane görmedim.
Ben Galatasaray'ın 3 günde bir maç yapıp UEFA kupası, lig şampiyonluğu artı kupa şampiyonluğunu aldığını bilirim, kusura bakmayın. Beşiktaş bu sene net yetersiz şu ana kadar...
Ne olacak Playoff'ta Beşiktaş tüm maçlarını kazanacak mı, kazansa ne olur, Ankaragücünü yenememiş miydi yav Beşiktaş...
Sosyal ağlarda paylaş

beşiktaşın bu seneki sıkıntıları:

1- 2 tane 6 ay, 1 tane 2 ay, 2 tane 1.5 ay sakatlık, sakatlananlar da ekrem, veli falan değil.
2- fikstur sıkışıklığı
3- kart cezası sonucu onemli maçları kaçıran önemli adamlar.
4- derbilerde rakibin daha şanslı olması (bkz: fener maçları, ilk gs maçı, almeidanın ıskasını sayarsan ikinci gs maçı da)
5- fazla teknik olmayan direktör (=

bunlar başlıca nedenler , yoksa beşiktaş fifada 4.5 yıldızı alırdı, h2h de karşısında lyonu psg yi bulurdu =P
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:

Beşiktaş takımı net kötü. Daha derbi kazanamadı bu takım. 17 puan gerimizde. Fikstür kadar saçma bahane görmedim.
Ben Galatasaray'ın 3 günde bir maç yapıp UEFA kupası, lig şampiyonluğu artı kupa şampiyonluğunu aldığını bilirim, kusura bakmayın. Beşiktaş bu sene net yetersiz şu ana kadar...
Ne olacak Playoff'ta Beşiktaş tüm maçlarını kazanacak mı, kazansa ne olur, Ankaragücünü yenememiş miydi yav Beşiktaş...

o zaman ki gs'nin kadrosu ile şu an ki bjk bir mi? Öyle kadro daha gelmez takımlara bu altyapı ile
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam da BJK UEFA kupasını alacaktı fikstür yüzünden almadı diye bir iddaa yok zaten, ama ligdeki konumunun da bahanesi olduğunu düşünmemekteyim. Yani GS kadrosu çok iyiydi fikstür gözetmeksizin üç kupa birden alabildi, BJK kadrosu kötü, fikstürden bağımsız ligdeki durumu kötü, demek istediğim budur..
.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...