fenn Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Ayrıca bunun numarası nasıl olacak 505 tarzı mı bimcelli birisi arasın beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 En yakın Bim'den alabiliyorsun sanırım para vermeden. Gidip al derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 551 ile başlıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 2000-2002 yılları olsa geçerdim hemen bimcele ama şimdi yıllardır kullandığım numaramı bırakmam ve kullandığım hat oldukça ekonomik. 35 lira para çıkışmadığı için 6 ay hatsız kalmıştım. Düşünsenize lise de en hevesli ergen zamanı bu engelleme insana nasıl koyar ki koymuş bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 zaytung said: GSM operatörlerinin komedyen reklam yüzü furyasına BİMCell'den beklenen hamle geldi... http://www.zaytung.com/fotos/hasan-mezarci.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Geçmişte turkcell, muhabbethat ile yapmıştı. Kendisi yeni insan çekmeye uğraşıyor ama bu konuda etkin olamadığı için 3rd party'e, kendisine müşteri kazandırması için fırsat tanıyor. Sonuç olarak zaten düzgün olmayan Avea altyapısı iyice çuvallayacak. Farkında olmadıkları şey, böyle bir aksiyon almadan önce altyapının sağlam olması ve ihtiyaç fazlası kaynağın olması gerekli. Avea karı artırmak için her bir tarafından bütçeleri kıstığı için hiçbir şey ihtiyaç fazlası planlanmaz. Sonuç olarak bir sürü müşteri gelecek. Sistem çökecek. Toparlayana kadar gelenlerin 1/3'ü gidecek. Sistem yarı stabil halde çalışır boyuta çekilecek. Yavaş yavaş kazanılan 2/3 de eriyecek. Birilerinin bunlara dua ile bit yollanmadığını anlatması lazım ama çok zor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguinaire Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Türküseli döver bence.Ama bunun ultisinden de korkulur sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikayeci51 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 an itibariyle sms 10 krş internetin datası 50 krş olarak düzenlenmiş. e daha ne yapsınlar arkadaş. kral olacak gibi bu gidişle. not: konunun mobil bölümüne taşınmasını rica ediyorum. bimcell i neden hor görüyorsunuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 1 kilo gram internet datası alabilirmiyim manav amca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 1GB 14,5 TL. Çok pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Ben Turkcell'e aynı parayı veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 O da çok pahalı. Ama BİMcell ayrı bir pahalı çünkü Avea altyapısını kullanıyor ve Avea'da ben bunu veriyorum: http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/tarifeler/faturali/yeninesil500_500e.shtml (Sınırsız'ın 2GB'si 3G) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 kullanan varmı bunu? 6 saniyesi 1 kuruş diyor. konuşmayan insanlar için en güzeli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Bimden alisveris yaptim fis idda kuponu gibi.en yuksek oran 1.99 cerazza.o da handikapli galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Bu devirde mesaj çeken mi var... Mesaj başı 10 kuruş pahalı. Millet 9 liraya 10000 mesajlar veriyorken. 100 mesaj 10 lira bu nedir yahu bu devirde sene olmuş 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 whatsap var skype var var oglu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar