Wolas Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 aboo çok erkenmiş ben 7gibi işten çıkıyorum 8 civarı anca bestekarda olurum ne kadar kalırsınızki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 7.30a yer ayırtcam işte anca toplanır herkes zaten 8 gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 babacum o belgeleri yarın istiyorum!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 konusurken de typo yapiyor mu diye iyicene bi kontrol edin. iyi eglenceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 senko aradı, adamı başkası sandım öyle konuştum, böyle bir typo yok! tamam çalışıyorum yarın sabah göndereceğim tıtıtıtıtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 persembe benim icin ciddi kotu bir gun ama oldurabilirsem gec de olsa bi yaniniza ugramak isterim. Bakalim hak edebilecek miyim? biri telefon birakirsa pm den ne iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 7.30a kafaluka'ya yer ayırttım gelcem diyip gelmiyen olursa kafasını kırarım. hadi iyi çalışmalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Tok mu gidiyoruz aç mı gidiyoruz nedir olayımız şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 gelcem demedim ama uğrayabilirim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 copry said: Tok mu gidiyoruz aç mı gidiyoruz nedir olayımız şimdi? orda yeriz ya balık malık meze falan nzgel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Tek yiyen ben olmiyim diye sordum sevmiyorum yalnız yemeyi .)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 az önce evime (odama) geldim üstümü değişip kızılaya doğru yola çıkıyorum bu akşam karnımı mezeyle doyuracağım eheh bir oturuşta 5 katlı binanın %90 ını saydık kassak kesin biterdi de öğlen kebaba gittik 2,5 saagtte fln iş başı yapabildik :P PAVYONA GİDELİM Mİ LAN KOSİMATRİYE GİRELİM! BİZE HERKES ELVAN DALTON! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Ben de masamda devletler hukuku çalışıyorum =( Gelmek isterdim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 ben meze yerim şu karın geçmez ise bide rakıyı döküp ekmek atarım içine onu yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 foto isteriz. aslında gelmek isterdim, R'leri söyleyemeyen iki adam olurdu masada, konuşulanlar anlaşılmazdı felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 LANNNN KAFAM ÇOK İYİ HAHHAHHAHAYYYYYYYYYYT ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 cantasini birakip giden, sonra seslenince cantami verin diyen insan. ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Upsyy !! demiştim halbüse^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 ankara tayfası gibi tayfav yok belirtmek isterim :) çokm uykum nar lannn zzzzzzzzzzzzzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 resim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 ohoo millet cosmus.. olm KHaRoN said: seni tepelicem.. cok net benden dayak yicen bugun beni aramazsan.. uyariyim dedim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Ahahahah sikinti nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 olm gecen sabah ben aramadimmi seni? aradim.. sen geri dondun mu bana? hayir.. bence bu yeterli bir sikinti ;) bilmem mesaj alindimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Valla bulusmada bahsettim dahi bu olaydan, Sabah saat 8 de arayinca sonra da gtalk ve whatsapp yollariyla iletisim cabalarim bosa cikinca heralde yanlislik oldu dedim. Bas harfim a oldgu icin yanlis arayanim cok oluyor, huzunluyum bu mevzuda. Edit: oglen ariycam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 olum lan, ne içmişsem kalkamadım bir türlü.. 12 de ofide gittim 3 e kendime geldim ama 1,5 saat kesintisiz uyuyunca kendime geldim :P bölgeler müdürü bile halime acıdı da "yukarıda deri koltuklar var rahattır çık biraz uyu gel" dedi ama ÇOK KRAL AKŞAMDI LAN Bİ DAHA YAPALIM!! ağarlama ve etkinlik konusunda ankara oldukça başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar