lurthz Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Karekterimi satıyorum arkadaşlar boşa harcanmış skill pointi yoktur super cap, dreadnougt a güzel biner :) titan haric 4 ırk da hemen hemen binemediği gemi yoktur hem pvp de hem pve de sonuna kadar gider, kafanız rahat olur wallet te 800 m parası vardır set implatlar ile beraber assetinde 10 milyarlık mal varlıği vardır asset dağnık diil hemen hemen hepsi bir yerdedir taşırken zorluk çekmezsiniz Şu an bir Türk corpunda bulunmakda -8 de ve altında carier ile anomaly yapmakdatir kiralık bir alandır anında anomaly spawn olur 10 sytem öteden adamın inteli gelir kasarsanız günde 500m kazanabılırsınız takılırsanız en az 200 plex, leri saymıyorum bile.bulundugu ıstasyonda 10/10 plex yapabılecek tengusu vardır. Gerçek ten ilgilenen arkadaşlar özelden ulaşa bilir gerçekten hakkını vericek birisinin almasını isterim. http://eveboard.com/pilot/Feseurdeveuve
Revenant Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 kaç kere sahip degisti di bu char merak ettim
Revenant Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 o rly? karakter degil ayrica account olmasi lazim hesap diyelim senin tabirin le dfgfd
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 tek karakter de satabilir tüm accountu satmak zorunda değil yani
Exodous Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Eski karakterim diye söylemiyorum, 10 numara karakterdir. :D Ama ne yalan söyleyeyim, onca yıl emek verdiğim karakterin tekrar satılıyor olması da beni ayrıca duygulandırdı. Umarım hakeden kişiye hakettiği bedelde satılır.
lurthz Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Hüseyin abi senden sonra birazda ben üstüne biseyler koydum cok güzel oldu ya karakter ama artık iş güç muhabbetine yetişemiyorum 10 a bölünüyoum, oyunada az zaman kalıyo ozamanda zevk vermiyor :) hayırlısıyla satılır insallah.
lurthz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Fiyatı özelden veriyorum. Burda yasak olması lazım.
reampage Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 niye yasak olsun satmak serbest fiyatmi yasak sole herkez bilsin :D
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 pazar alanına koyunu açsa orada fiyat yazabilir.
reampage Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Burdada fiyat yazar yazmak isterse arkadas daha once yazanlar oldu, tl uzerinden plex bile satildi yani isterse yazabilir. Yani yazmak istemez ise ayri ama yasak diye yazmiyorsa yazabilir. hemde 95mlik char kac para ediyor ogrenmis oluruz.
megetege Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Benim yazdığım fiyatlar silindi valla :) Hoş çokta önemli değil benim için, isteyen ömden sordu cevapladım.
reampage Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Benim merak ettigim bu char ilk satilirken ki fiyati ile simdiki fiyati arasinda ki fark yoksa onemli degil belki yada ortalik market alanina donmesin diye ama sonucta satis topigi varsa fiyatda olmali mod piyasayi korumak icin silmistir belki :D fiyatlari plex topiginde hala plex fiyatlari duruo baktim simdim.
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Karakter satislari pazar alanindan yapildigi icin buradakiler genellikle sadece duyuru amacli basliklar o yuzden fiyat yazilmamasi gerekiyor.
DERT3 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 ben peşindeyim bu char ın ama elimdeki char ı elden çıkartamadım :(
lurthz Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 lurthz said: Güncel GÜNCEL.
Öne çıkan mesajlar