lurthz Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Karekterimi satıyorum arkadaşlar boşa harcanmış skill pointi yoktur super cap, dreadnougt a güzel biner :) titan haric 4 ırk da hemen hemen binemediği gemi yoktur hem pvp de hem pve de sonuna kadar gider, kafanız rahat olur wallet te 800 m parası vardır set implatlar ile beraber assetinde 10 milyarlık mal varlıği vardır asset dağnık diil hemen hemen hepsi bir yerdedir taşırken zorluk çekmezsiniz Şu an bir Türk corpunda bulunmakda -8 de ve altında carier ile anomaly yapmakdatir kiralık bir alandır anında anomaly spawn olur 10 sytem öteden adamın inteli gelir kasarsanız günde 500m kazanabılırsınız takılırsanız en az 200 plex, leri saymıyorum bile.bulundugu ıstasyonda 10/10 plex yapabılecek tengusu vardır. Gerçek ten ilgilenen arkadaşlar özelden ulaşa bilir gerçekten hakkını vericek birisinin almasını isterim. http://eveboard.com/pilot/Feseurdeveuve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 kaç kere sahip degisti di bu char merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 karakter yazmak o kadar da zor degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 o rly? karakter degil ayrica account olmasi lazim hesap diyelim senin tabirin le dfgfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 tek karakter de satabilir tüm accountu satmak zorunda değil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Eski karakterim diye söylemiyorum, 10 numara karakterdir. :D Ama ne yalan söyleyeyim, onca yıl emek verdiğim karakterin tekrar satılıyor olması da beni ayrıca duygulandırdı. Umarım hakeden kişiye hakettiği bedelde satılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lurthz Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Hüseyin abi senden sonra birazda ben üstüne biseyler koydum cok güzel oldu ya karakter ama artık iş güç muhabbetine yetişemiyorum 10 a bölünüyoum, oyunada az zaman kalıyo ozamanda zevk vermiyor :) hayırlısıyla satılır insallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Kaç para_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 oy feseur satılıyor demek çok acı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 daha fiyatını öğrenemedik ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lurthz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Fiyatı özelden veriyorum. Burda yasak olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 özelden alayım o zaman fiyatını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 niye yasak olsun satmak serbest fiyatmi yasak sole herkez bilsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 pazar alanına koyunu açsa orada fiyat yazabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Burdada fiyat yazar yazmak isterse arkadas daha once yazanlar oldu, tl uzerinden plex bile satildi yani isterse yazabilir. Yani yazmak istemez ise ayri ama yasak diye yazmiyorsa yazabilir. hemde 95mlik char kac para ediyor ogrenmis oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Benim yazdığım fiyatlar silindi valla :) Hoş çokta önemli değil benim için, isteyen ömden sordu cevapladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Benim merak ettigim bu char ilk satilirken ki fiyati ile simdiki fiyati arasinda ki fark yoksa onemli degil belki yada ortalik market alanina donmesin diye ama sonucta satis topigi varsa fiyatda olmali mod piyasayi korumak icin silmistir belki :D fiyatlari plex topiginde hala plex fiyatlari duruo baktim simdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Ben bilmem modum bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Karakter satislari pazar alanindan yapildigi icin buradakiler genellikle sadece duyuru amacli basliklar o yuzden fiyat yazilmamasi gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lurthz Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Güncel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lurthz Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Güncel arakadaşler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 ben peşindeyim bu char ın ama elimdeki char ı elden çıkartamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lurthz Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lurthz Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 lurthz said: Güncel GÜNCEL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balrog32 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 selamlar bu char satıldımı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar