Bella Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Merhaba patiler, kısaca durum şudur odamda bir ısıtıcı var, ısıtıcıyı mutfağa götürmek için fişten çıkardığımda priz bu haldeydi. fişin bir kısmı da şu şekil erimiş. şimdi ben bunu çalıştırsam bu patlar mı? soğuk burası, çalıştırmak istiyorum bir yandan da tırsıyorum patlar bir şey olur diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 patlamaz da sigorta attırır kücük bi ihtimal de komple yanar yangın çıkar evde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 patlamaz plastiği eritebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 yapma. aynı şekilde bir ısıtıcı ben de kullanıyorum, geçenlerde bütün odamın elektriğinin içine ederek patladı. bütün kabloları falan değiştirmek zorunda kaldık. o tip ürünler 2 ay falan gidiyor genelde. gerçi ben bütün odamı ısıtmak için kullandığım için ömürleri biraz daha kısa oluyor ama, sen gene de yeni bir tane al derim. 30 lira mı ne zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 hangi ülke orası ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 kenya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 başka bir prize taktım tırsa tırsa azıcık çalıştırıp kapattım da korkuyorum patlayacak falan diye. hayır bir de bir tanesi(sağ) erimiş diğeri erimemiş fişin neden öyle oldu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 madagaskar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Bella said: başka bir prize taktım tırsa tırsa azıcık çalıştırıp kapattım da korkuyorum patlayacak falan diye. hayır bir de bir tanesi(sağ) erimiş diğeri erimemiş fişin neden öyle oldu anlamadım. sdfsd zaten elektrik mevzusu o iki demir çubuktan aynı anda aynı derecede akım geçmesiyle alakalı bir durumdur. zaten ikisinden de aynı derecede akım geçse yanmazdı. o yanan sağ zımbırtıdan bişi dengesizliği yüzünden fazla akım şey yapmış o da yakmış işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 termometre görünce tanıyamayan biri için çok emin konuşuyorsun escape Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Laorx said: kenya ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 o mevzuyu daha kaç kere anlatmam gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Ingiltere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 kendi fotonu da koy da tam karar verelim bisi olup olmayacagina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Sevgiline sarıl napcan ısıtıcıyı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 ahaha yara tuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beygir Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 sıcacık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 gecen sali gunu benim isyerindeki ufoda da oldu bu. eritmis prizin arkasindaki kabloyu. hatta fis de erimisti prizle birlikte geliverdi elime. tesisati degistirdim komple. aman dikkat et. yangin dedigin boyle seylerden cikiyor bella. birak biraz usu. duzeltmeden takma fisi prize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 copry said: Sevgiline sarıl napcan ısıtıcıyı :) bellanın sevgilisi mi var lan sdfsdgsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Albümde fotosu bile var ohooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 basparmagin cok msn, burasi tanisalim mi, kasiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 isiticiyi merak ettim ben esas, onun bi capsini koy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 copry said: Albümde fotosu bile var ohooo eski fotodur o sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 kız barmağı mı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar