Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ısıtıcı sorunu yardım piliz silvuple

Bella

Öne çıkan mesajlar

Merhaba patiler,

kısaca durum şudur odamda bir ısıtıcı var, ısıtıcıyı mutfağa götürmek için fişten çıkardığımda priz bu haldeydi.

fişin bir kısmı da şu şekil erimiş.

şimdi ben bunu çalıştırsam bu patlar mı? soğuk burası, çalıştırmak istiyorum bir yandan da tırsıyorum patlar bir şey olur diye.
Sosyal ağlarda paylaş

yapma.

aynı şekilde bir ısıtıcı ben de kullanıyorum, geçenlerde bütün odamın elektriğinin içine ederek patladı. bütün kabloları falan değiştirmek zorunda kaldık.

o tip ürünler 2 ay falan gidiyor genelde. gerçi ben bütün odamı ısıtmak için kullandığım için ömürleri biraz daha kısa oluyor ama, sen gene de yeni bir tane al derim. 30 lira mı ne zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Bella said:

başka bir prize taktım tırsa tırsa azıcık çalıştırıp kapattım da korkuyorum patlayacak falan diye.

hayır bir de bir tanesi(sağ) erimiş diğeri erimemiş fişin neden öyle oldu anlamadım.

sdfsd
zaten elektrik mevzusu o iki demir çubuktan aynı anda aynı derecede akım geçmesiyle alakalı bir durumdur. zaten ikisinden de aynı derecede akım geçse yanmazdı. o yanan sağ zımbırtıdan bişi dengesizliği yüzünden fazla akım şey yapmış o da yakmış işte.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...